ProHedy91 Napisano 11 sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 11 sierpnia 2014 Witam, nie wiem czy to dobry dział, ale nie wiedziałem, gdzie się udać z tym zapytaniem. Ostatnio kupiłem sobie telewizor SONY LED KDL-65W955 i obecnie czekam na kino domowe PIONEER BDP160/VSX923/JAMO S-606 zastanawiam się, jakie meble rtv wybrać do tego sprzętu? Co sprawdza się najlepiej, jakie rozwiązania są najlepsze? Gdzie znaleść dobre meble rtv do kina domowego? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 11 sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 11 sierpnia 2014 Witam.To wszystko zależy od tego ile możesz wydać na ten cel i jakie masz wymagania, wymiary, ilość półek, kolor itp...Są oferty na Allegro i w ogóle w sieci jest tego trochę. Sam się kiedyś rozglądałem za takim stolikiem. Są firmy, które mają ciekawe i solidne pozycje, ale są bardzo drogie. Ja ostatnio rozmawiałem z facetem, którego znajomy robi takie rzeczy na zamówienie, widziałem standy. Wyglądały super, a były ponad połowę droższe niż u tych reklamowanych, polecanych firm. Myślę więc, że jeżeli poszukasz, to z pewnością znajdziesz kogoś takiego. Poszperaj w sieci. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 12 sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 12 sierpnia 2014 W zależności od wymiarów i ilości półek to za 600-800 zł możesz zamówić stolik metalowy, malowany proszkowo. Drewniana szafka ma się do tego nijak. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 14 sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2014 Tutaj można zrobić na zamówienie :http://allegro.pl/listing/user/listing.php...p;us_id=1557333 [ Stoliki RTV ] Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 31 sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2015 A poza tym - ile chcesz przeznaczyć na stoli, ile półek potrzebujesz... i gdzie mieszkasz (to ostatnie uzupełnij w swoim profilu)?A stolików z drewnianymi półkami (czy tam z MDF) też jest trochę (nie muszą być granitowe półki - bo to zwiększa cenę i masę), widziałem niezłe, solidne i przemyślanej konstrukcje.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 1 września 2015 Udostępnij Napisano 1 września 2015 Często nie docenia się rozwiązań bardzo minimalistycznych gdzie zamiast szafki kupuje się metalowe pojedyncze pułki mocowane do ściany. Takie rozwiązania są zwykle dość tanie , nie stoi sprzęt na podłodze. Do tego jeśli mamy sprzęt można dowolnie rozstawić ich odległość i wysokość od podłogi. Do tego łatwo jest coś takiego zintegrować z niemal dowolnymi meblami w pokoju.http://allegro.pl/stoliki-uchwyty-polki-polki-16302 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 1 września 2015 Udostępnij Napisano 1 września 2015 Tylko jak już zawiesisz półkę na ścianie - to musisz robić kolejne dziury jak się coś zmieni.Poza tym - te półeczki niekoniecznie zapewniają dobrą stabilność, no i kable wiszą nieładnieNo i jak się takiej półeczki chwyci dziecko - to jest niebezpieczne.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 1 września 2015 Udostępnij Napisano 1 września 2015 A to też zależy od tego ja jest są zbudowane takie półki. Jeśli to zespół półek bywa że jest centralny kanał na przewody i mocowanie jest bardziej stabilne niż stojąca szafka. A jeśli kable wiszą to tak samo jak w szafkach metalowych czy innych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmarcin Napisano 31 października 2019 Udostępnij Napisano 31 października 2019 Poszukaj na http://www.baxpol.pl ja kupowałem pod kino domowe Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 31 października 2019 Udostępnij Napisano 31 października 2019 Temat z przed 4 lat. Reklama? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts