toyka33 Napisano 16 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 grudnia 2014 2.5 z yamahy do kolumn bez końcówek,tak ma być..?I laptop yamaha - jack do laptopa i. 2 rca Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 16 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2014 Cytat A muzyka musi poczekać na lepsze czasy albo chwilę refleksji założyciela wątku Fajerwerków nie kupuje się dla ich delektowania tylko dla zabawy.A jeśli zastanowić się jak powinno się odtwarzać muzykę dyskotekową lub rockową,pewnym wyjściem jest próba oddania nagłośnienia estradowego.Dla jednego dobrym samochodem jest Ferrari F40 a inny popatrzy na nie z politowaniem i wybierze Chryslera PT CruiserMyślę że optymalnie będzie z kablem 2,5 mm kwJesli będziesz je dość często rozłączał przydały by się końcówki.Czy w zaciskach głośnikowych w kolumnach i amplitunerze są otwory na wtyki bananowe? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toyka33 Napisano 16 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 grudnia 2014 W kolumnach odkręca sie cześć.A w yamaha odłącza sie cześć i jest dziurką Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 16 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2014 nadal nie wiem czy są otwory średnicy 4 mm na wtyki bananowe.Domyślam się że w kolumnach ich niema,a w amplitunerze są po wyjęciu zaślepekMasz już kable ?daj znać jak podłączysz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek75 Napisano 16 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2014 W takich zeusach kable trzeba przewlec przez otworek i dokręcić, bo banaki od zeusowego ciśnienia mogą zostać wyrwane , albo jakaś para w tańcu zaczepi butem i będzie zwarcie i po zabawie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 16 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2014 W altusach ze starych dobrych czasów nie było lepiej Tam można było liczyć tylko na sprężynki jakie dziś można znaleźć tylko w najtańszych kolumnach z zestawów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirs Napisano 16 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2014 Cytat W altusach ze starych dobrych czasów nie było lepiej Tam można było liczyć tylko na sprężynki jakie dziś można znaleźć tylko w najtańszych kolumnach z zestawów. Witam..A te stare dobre czasy to jakie lata?Pytam z ciekawości. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 16 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2014 To taka figura retoryczna Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toyka33 Napisano 16 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 grudnia 2014 Podłaczylem kable i nie graJack z laptopa ale nie wiem do którego wejścia w amplitunerze Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 16 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2014 CD lub AUX bez róznicy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toyka33 Napisano 16 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 grudnia 2014 CD jest i nie gra Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 16 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2014 O Boże. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toyka33 Napisano 16 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 grudnia 2014 Poważnie nie gra Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toyka33 Napisano 16 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 grudnia 2014 Kablem podłaczylem z amplitunera do końcówek górnych w kolumnach,drugim kablem do kolumny w dolnym wejściu.i tak samo lewy kanaA laptop podłaczylem Jackiem do cd i nic nie gra., Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 16 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2014 Cytat O Boże. Toyka33 coć podłączasz źle na bank. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toyka33 Napisano 16 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 grudnia 2014 Daj mi numer do siebie zadzwonię .to mi wytlumaczysz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 16 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2014 Masz na PW. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toyka33 Napisano 16 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 grudnia 2014 Noe ma auxApodyktycznego cd nie działa....Daj mi do siebie .zadzwonie... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 16 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2014 Jak chcesz to dzwoń teraz, po później nie będę mógł rozmawiać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toyka33 Napisano 16 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 grudnia 2014 wp gdzie na amplitunerze?z tylu mam pb Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 16 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2014 Chłopie rozwaliłeś mnie teraz. Wysłałem Ci mój numer na PW, czyli na prywatną skrzynkę, a Ty szukasz PW we wzmacniaczu ? Myślisz, że tam mogłem wysłać Ci numer ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 16 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2014 Hahaha. Na ekranie nie wyswietla sie numer? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 16 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2014 I jakie postępy ?Odświeżałem stronę i nie zauważyłem że zaczęła się 8-sma strona Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 16 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2014 Dziwna sprawa, faktoza coś nie bangla jak powinno. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 16 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2014 A na wyjściu słuchawkowym w laptopie na pewno jest dźwięk ? spróbuj jakimiś słuchawkamiCzy przynajmniej radio działa ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts