grzegorz39 Napisano 23 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 grudnia 2014 Jaaaaaccccciiiiieeeeeee !!!! ale w deche!!!!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz39 Napisano 23 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 grudnia 2014 Zastanawiam się tylko,czy on taki porysowany czy z kurzu. A cd. , który tam jest DX 6750, taki w miarę?-chodzi oczywiście o onkyo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ribondeal Napisano 23 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2014 Cytat Zastanawiam się tylko,czy on taki porysowany czy z kurzu. A cd. , który tam jest DX 6750, taki w miarę?-chodzi oczywiście o onkyo. Grzegorz...ten cd kosztuje nie 5.000 zł a 250 zł, co mamy napisać ? , że jest super hiend ? nie jest i nie będzie ale zapewne będzie Ci ładnie grał...jak za 250 zł . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz39 Napisano 23 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 grudnia 2014 Już sprzedane......dzwoniłem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gibson Napisano 23 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2014 Chciałbym tylko zauważyć, że w budżecie 2k na cały zestaw, jaki zamierza wydać autor wątku, można już kupić całkiem niezłe klocki. A żeby kupić niezłe klocki w sposób przemyślany, należałoby rozpocząć od napisania pierwszego postu (a mamy już postów 105!) zgodnie z tymi uwagami. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ribondeal Napisano 23 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2014 Uwielbiam takie posty jak kolega wyżej....6 postów napisane na forum, nic wnoszącego w temacie i odsyłanie do regulaminu....jak w tym kraju ma być dobrze ?Budujący post kolego, gratuluje i życzę sukcesów na forum...i w realu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gibson Napisano 23 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2014 Sęk w tym kolego Ribondeal, że posty "nie wnoszące nic w temacie" produkujesz od pięciu dni pobytu na tym forum Ty - średnio wychodzi 40 postów dziennie, tylko gdy uważnie je przeczytać to nie zawierają żadnej wartościowej treści. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ribondeal Napisano 23 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2014 OK kolego, dzięki za cenne uwagi, od teraz będę brał z ciebie przykład...jak zaczniesz coś pisać kiedyś oczywiście z tematem i audio . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gibson Napisano 23 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2014 Bardzo się cieszę z powyższej deklaracji. A zatem lekcja pierwsza: zakładka "pierwsze posty" to nie jest jak napisałeś "regulamin" forum ale pożyteczna wskazówka, która zarówno poszukującym sprzętu audio jak i pomagającym w poszukiwaniach ma pomóc w doborze jak najlepszego sprzętu. Napisanie pierwszego postu zgodnie z sugestiami zawartymi w zakładce "pierwsze posty" ma usystematyzować dyskusję, by nie przebiegała ona jak "ostra jazda bez trzymanki". Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ribondeal Napisano 23 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2014 Brawo Gibson, od dzisiaj jesteś moim guru..a teraz czekam na Twoje typy i sensowną pomoc koledze, konkretną pomoc i też chętnie się czegoś nauczę .Szkoda tylko, że nie przeczytałeś pierwszego posta tego wątku i nie zauważyłeś, że temat już dawno się zmienił i obecnie nie wiadomo o co chodzi i czego szukamy a więc w takim wypadku, temat robi się...na bocznicę bo raczej nikomu nie pomoże. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gibson Napisano 23 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2014 Myślę kolego Ribondeal, że gdyby autor wątku zastosował się do uwag zawartych w poście #51 (czyli 60 postów temu) to teraz nie musiałbyś sugerować skierowania wątku "na bocznicę". A tak Ty sobie pogadałeś a autor wątku nie odniósł z tego żadnych korzyści. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ribondeal Napisano 23 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2014 Widzę, że robisz to samo co ja a mi zwracasz uwagę ? ...toż to przywara polaka...nic nie zrobić, nic nie pomóc ale pretensje do całego świat bo...zupa była zasłona..eh.. szkoda słów i znajdź sobie proszę innego dyskutanta i naprowadzaj innych na "dobrą" drogę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 24 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 24 grudnia 2014 Zacznijmy tez od tego ze autor sam troche nie wie czego chce. Przytoczylem w tym watku przynajmniej 4 zestawy Wzmak + CD od niecalego tysiaca do ponad tyciaca za zestaw, ktore sa dobre w swojej cenie. Nie napisze ze najlepsze, bo skad ja mam to wiedziec. I dalej krecenie sie w kołko. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz39 Napisano 24 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 grudnia 2014 A mi się tu podoba. '' Dolnica i średnica...'' A, że nie wiem czego chcę? To prawda. Nie znam się na tym, dlatego się tu znalazłem. Rozmawiałem też i na innych forach- tam mnie ''olali'' , tu przynajmiej ktoś porozmawiał. Twierdzili, że zadaję małostkowe pytania. Mój wzmacniacz unitra ZRK AT 9115, to jedyny jaki miałem . Chciałem się trochę rozeznać, żeby mi byle jaki handlarz z netu, albo sprzedawca w sklepie nie wcisnął ''kitu'', jak to polak potrafi. Nie myślałem, że dobór sprzętu może być tak trudny. Nie chcę też niewiadomo jak czegoś niesamowitego. Myślę, że i tak nie usłyszę różnicy.. Znalazłem w Rzeszowie (80 km. odemnie!!) najbliższy mnie sklep audiofilski z salonem odsłuchaniowym ze sprzętem nowym i używanym. Podjadę, zobaczę-już trochę jestem przecież mądrzejszy! Ale proszę - nie kłóćmy się na forum - doradźmy, poprawmy, wyraźmy swoje zdanie, ale nie róbmy ''wiochy''. Są od tego inne portale. Pozdrawiam jeszcze raz wszystkich forumowiczów, życzę Wesołych Swiąt i Szczęśliwego Nowego roku!! P.S. Teraz to na pewno mnie pan moderator stąd wyrzuci, a jeszcze na pewno chciałbym tu zaglądnąć...!!!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ribondeal Napisano 24 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 24 grudnia 2014 Grzegorzu...my jak zauważyłeś się nie kłócimy i mieliśmy czas dla Ciebie zawsze pomimo, że strasznie mieszasz , jak widać, inni by cię już dawno wygonili jak na innym forum i dlatego trzeba skrytykować takie mendy bo inaczej ich nazwać już nie można.Życzę Ci spokojnych i mile spędzonych Świąt z rodziną i abyś znalazł taki sprzęcik który da Ci wiele radości.Pozdrawiam,Andrzej Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gibson Napisano 25 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 25 grudnia 2014 Cytat inni by cię już dawno wygonili jak na innym forum Co za brednie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ribondeal Napisano 25 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 25 grudnia 2014 Cytat Cytat inni by cię już dawno wygonili jak na innym forum Co za brednie. Spamujesz to forum, nie napisałeś jeszcze jednego posta o audio a nawaliłeś już trochę spamu, mam nadzieję, że moderacja to widzi i usunie takie gówno jak ty.Spadaj gnido stąd! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz39 Napisano 28 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 grudnia 2014 Nie wiem, czy ktoś tu jeszcze zagląda, bo zrobiło się trochę .. ,ale dozbierałem trochę kasy i mam pytanko- a onkyo a 9711, lub a 8870 ? porównywalne do integra a 8850, którą mi wcześniej polecaliście? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek75 Napisano 28 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2014 Zagląda, ale trzeba się przypominać, sam widzisz ile czasem dziwnych postów i tematów przelatuje. Próbowałem odszkukać w początkowych postach na jakich kolumnach staneło? Czy jednak nic nie wiadomo ? Na starych onkyo się za bardzo nie znam, nie mniej wydaje mi się że przy dość zblizonych parametrach, sporym zapasie mocy w zasadzie w każdym z powyższych modeli, powinny łatwo dać sobie radę z dużymi kolumnmi w jak rozumiem wielkim salonie ( 50m) Jeśli miałbym wybierać wśród bardzo podobnych wersji, chyba też warto popatrzec by był niezniszczony front ( górę można psikąć sprayem czarny mat) i był pilot. Ceny doś wysokie 700-1000zł.Może uda się poszukać coś nieco tańszego, no bo właśnie co z kolumnami i ich budżetem ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 28 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2014 I właśnie kolumnom poświęcił bym więcej uwagi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz39 Napisano 28 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 grudnia 2014 Stanęło na kolumnach POLK AUDIO RTA-15TL, ale ten zakup, to troche pózniej. Zaproponowano mi wzmacniacz onkyo integra a 8850 i tego się trzymam-po Nowym Roku robię zakup. Chodzi mi tylko czy warto się skusić na te wyższe modele - 9711, 8870, czy grają podobnie jak 8850 i szkoda przepłacać ? Czytałem trochę i chwalą je też. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts