Bamber Napisano 28 grudnia 2015 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2015 Witam, miałem aktualnie kilka lat B&W 601, napędzał mi je ampli Onkyo TX 575. Słucham i muzy i czasami 5.1 idzie, jest też w zestawie subwoofer TANNOY M10. Teraz pytanie do Was, jakie kolumny polecili byś cie do 700zł. Myślałem np o Kodach 707 ale chyba jednak pójdę w używki. Pokój ok 20m/kw. Proszę o propozycje, nie ma znaczenia czy to podstawka czy podłogowa. Z góry dziękuję za propozycje i pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 29 grudnia 2015 Udostępnij Napisano 29 grudnia 2015 Tannoy F4 / Mercury M4 albo Dali Blue 5005.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 31 grudnia 2015 Udostępnij Napisano 31 grudnia 2015 Przy tak lakonicznym opisie potrzeb założyciela wątku rada jakie kolumny będą dobre wydaje się wyciągnięta z kapelusza albo wyssana z palca.Za mało danych by można rzetelnie na takie pytanie odpowiedzieć.Poza tym B&W to naprawdę niezłe kolumny, więc tym bardziej się dziwię pewności z jaką daje rady S4Home Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bamber Napisano 31 grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 31 grudnia 2015 Koledzy mam do wzięcia 2 pary Paradigmów za 500zł, byłem już obejrzeć je osobiście, jedyny mankament kopułki zjarane do wymiany. Co o tym sądzicie bo cena chyba okazyjna? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 31 grudnia 2015 Udostępnij Napisano 31 grudnia 2015 Warto by się zorientować ile kosztują oryginalne membrany do tych głośników wysokotonowych . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bamber Napisano 31 grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 31 grudnia 2015 Szukałem po necie są do wszystkich ale nie Paradigm, kopułka tytanowa na alle to 14-18zł, wymieniałem w B&W zero różnicy w graniu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K-man Napisano 31 grudnia 2015 Udostępnij Napisano 31 grudnia 2015 To jest trochę paragraf 22Jakbyś się znał to byś nie pytałA jak się nie znasz to lepiej tego nie ruszaj bo będzie płaczza 5 stów można niezłe zdrowe wyhaczyć Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bamber Napisano 1 stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 1 stycznia 2016 Cytat za 5 stów można niezłe zdrowe wyhaczyć Chyba ale nie 2 pary Paradigmów kolego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 1 stycznia 2016 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2016 Sądzę ze warto się pobawić.Pewne dało by się załatwić oryginalne kopułki od dystrybutora . Jednak wątpię aby były porównywalne cenowo z tymi zmienikami. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bamber Napisano 7 listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 listopada 2016 Witam odgrzewam temat bo kolumny nadal nie kupione, za duźo na glowie w domu i szukam czegos w dobrej cenie.Co powiecie o Heco Astron 500?I mam jeszcze do odbioru osobistego kolumny o których kiedys marzyłem otóż te:ParadigmProsze o wypowiedzi, opinie lub sugestie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 7 listopada 2016 Udostępnij Napisano 7 listopada 2016 Odpuść sobie te Paradigmy!Właściciel zrobił dziwną rzecz wymieniając tylko jeden głośnik wysokotonowy - w dodatku na zupełnie inny (firmy TAGA). Jak już to musiał zrobić (zamiast starać się go naprawić), to trzeba było wymienić oba głośniki wysokotonowe! To tak, jakbyś po lewej stronie miał w samochodzie opony letnie, a po prawej zimowe Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bamber Napisano 8 listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 8 listopada 2016 Cytat Odpuść sobie te Paradigmy!Właściciel zrobił dziwną rzecz wymieniając tylko jeden głośnik wysokotonowy - w dodatku na zupełnie inny (firmy TAGA). Jak już to musiał zrobić (zamiast starać się go naprawić), to trzeba było wymienić oba głośniki wysokotonowe! To tak, jakbyś po lewej stronie miał w samochodzie opony letnie, a po prawej zimowe Pozdrawiam A co kolego na to powiesz 350 z wysyłka?HECO Astron 500 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts