Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam, miałem aktualnie kilka lat B&W 601, napędzał mi je ampli Onkyo TX 575. Słucham i muzy i czasami 5.1 idzie, jest też w zestawie subwoofer TANNOY M10. Teraz pytanie do Was, jakie kolumny polecili byś cie do 700zł. Myślałem np o Kodach 707 ale chyba jednak pójdę w używki. Pokój ok 20m/kw. Proszę o propozycje, nie ma znaczenia czy to podstawka czy podłogowa. Z góry dziękuję za propozycje i pomoc.
Napisano
Przy tak lakonicznym opisie potrzeb założyciela wątku rada jakie kolumny będą dobre wydaje się wyciągnięta z kapelusza albo wyssana z palca.
Za mało danych by można rzetelnie na takie pytanie odpowiedzieć.
Poza tym B&W to naprawdę niezłe kolumny, więc tym bardziej się dziwię pewności z jaką daje rady S4Home icon_eek.gif icon_rolleyes.gif
  • 10 months later...
Napisano
Witam odgrzewam temat bo kolumny nadal nie kupione, za duźo na glowie w domu i szukam czegos w dobrej cenie.
Co powiecie o Heco Astron 500?
I mam jeszcze do odbioru osobistego kolumny o których kiedys marzyłem otóż te:

Paradigm

Prosze o wypowiedzi, opinie lub sugestie.
Napisano
Odpuść sobie te Paradigmy!

Właściciel zrobił dziwną rzecz wymieniając tylko jeden głośnik wysokotonowy - w dodatku na zupełnie inny (firmy TAGA).
Jak już to musiał zrobić (zamiast starać się go naprawić), to trzeba było wymienić oba głośniki wysokotonowe!

To tak, jakbyś po lewej stronie miał w samochodzie opony letnie, a po prawej zimowe icon_sad.gif

Pozdrawiam
Napisano
Cytat

Odpuść sobie te Paradigmy!

Właściciel zrobił dziwną rzecz wymieniając tylko jeden głośnik wysokotonowy - w dodatku na zupełnie inny (firmy TAGA).
Jak już to musiał zrobić (zamiast starać się go naprawić), to trzeba było wymienić oba głośniki wysokotonowe!

To tak, jakbyś po lewej stronie miał w samochodzie opony letnie, a po prawej zimowe icon_sad.gif

Pozdrawiam

A co kolego na to powiesz 350 z wysyłka?

HECO Astron 500