Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Żaden.

Osobiście z taką kwotą poszukałbym jakiegoś przyzwoitego i oczywiście używanego stereo. Jakość dźwięku będziesz miał zdecydowanie lepszą.
Soundbar jak dla mnie to nieporozumienie - kolejny gadżet z cyklu nieznacznie lepiej jak głośnik w TV ... . i na tym lista zalet się kończy.
Napisano (edytowany)
nie mam miejsca na stereo
jedyne wyjscie to soundbar i pseudo dzwięk , dlatego pytam co lepsze ? który soundbar ma lepsze parametry ??? Edytowano przez RoRo
Odpowiadając na post bezpośrednio po nim nie ma sensu cytować go w całości.
Napisano
Cytat

który soundbar ma lepsze parametry ???

Który soundbar ma lepsze parametry można przeczytać na wielu stronach, ( zgadzam się, że niektóre parametry niewiele mówią jak sprzęt brzmi icon_wink.gif, choć w takich ustrojstwach pewnie sporo zależy od mocy i gabarytów )
Plusem jest to, że czytając parametry można przeczytać też o wyposażeniu i to zasadniczo odróżnia te dwa soundbary, oczywiście co kto lubi i potrzebuje, bo nie zawsze więcej znaczy lepiej.
Napisano
... właśnie ?
nawet jak kolumny podstawkowe postawisz na wiszących podstawkach przyczepionych do ściany ( aby choć trochę odsunąć je od ściany, no i jak naprawdę nie ma miejsca na podstawki ) efekt będziesz miał na pewno lepszy niż z tego "dźwiękowo niesprecyzowanego" prostokątnego gniota icon_wink.gif.

Na "pudełeczko" miejsca też nie znajdziesz ?
Tak z ciekawości, co to za pomieszczenie? możesz zamieścić rysunek, rzut ?
Napisano (edytowany)
no dobra przekonaliście mnie ( żonę) icon_biggrin.gif

proszę Was o jakieś propozycje : wzmacniacz i dwie kolumny ( może jakiś subwoofer )max 2500 PLN , nie duże a dobre ... nie potrzebuję dużej mocy bo głośno nie będę grał

schemat salonu :

DSC01446.jpg

Edytowano przez nowson
Odpowiadając na post bezpośrednio po nim nie ma sensu cytować go w całości.