Burgman0 Napisano 9 lutego 2017 Udostępnij Napisano 9 lutego 2017 Tak jak wspominaliscie kupiłem Dac dla lepszego głosu, teraz pytanie gdzie go podpiąć pod tv czy pod dekoder z vectry?Tv samsung h6400Dekoder adb 3830cdWzmacniacz Sony ta-f270Dwie kolumny Mg1 50/60wDodam ze sprzęt będzie używany pod tv do filmów i słuchania muzyki za pomocą dekodera oczywiście, mam wyjście optyczne, usb w tv jak i w dekoderze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 9 lutego 2017 Udostępnij Napisano 9 lutego 2017 Oczywiście, że pod tuner. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 10 lutego 2017 Udostępnij Napisano 10 lutego 2017 Jeśli tak jak kolega pisze, że będzie używał z dekodera to także oczywiście. Ale jeśli, a jet to modne ostatnio, będzie słucham muzyki z Youtube, oglądał filmy z pena wpietego do tv to z kolei żeby wpial tam.Burgman nie zakładaj soecjalnie drugiego tematu skoro pomagamy nadal w tym "starym". Robi się po prostu nie potrzebny śmietnik Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek75 Napisano 10 lutego 2017 Udostępnij Napisano 10 lutego 2017 W poprzednio założonym przez Ciebie temacie pytałeś już o to i dostałeś odpowiedź np wczoraj.Założyłeś teraz nowy temat i pytasz znów o to samo ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssskorpionixxx Napisano 10 lutego 2017 Udostępnij Napisano 10 lutego 2017 W przypadku dekodera upc, nie na wszystkich kanałach był dźwięk gdy był podpięty do dac po coaxial. Dlatego ja mam podłączony telewizor do dac. W takim rozwiązaniu dodatkowo mam dźwięk z konsoli i w sytuacji gdy podłącze lapka po hdmi do telewizora albo film z usb. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 10 lutego 2017 Udostępnij Napisano 10 lutego 2017 Tak bo dekoder czaem wypuszcza wielokanałowy sygnał DTS którego daci nie obrabiaja. A telewizor misksuje do dwóch kanałów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts