Kogutma Napisano 8 marca 2017 Napisano 8 marca 2017 Witam wszystkich serdecznie.tak jak w opisie tematu - mam możliwość kupna głośników B&W DM603 S3, a posiadam już Monitor Audio RX6. Mianowicie nie że mi się znudziły moje MA, ale chciałbym poznać waszą opinię, co by było lepsze. Napędem mojego audio jest Marantz SR 5007 i końcówka mocy Marantz Mm7025. Proszę o waszą opinie, gdyż nie miałem nigdy okazji słuchania B&W.Bardzo dziękuję za jakąkolwiek opinie. Odpisz, cytując
Simson Napisano 9 marca 2017 Napisano 9 marca 2017 To nie lepiej właśnie skorzystać z okazji i posłuchać? Każdy lubi coś innego w brzmieniu, więc skoro jest możliwość kupna to i zapewne jest możliwość posłuchania. Mi osobiście podoba się brzmienie B&W. Nie ma nic lepszego jak na własne uszy przekonać się o dopasowaniu i barwie brzmienia. Do czego serdecznie zachęcam. Odpisz, cytując
Kogutma Napisano 9 marca 2017 Autor Napisano 9 marca 2017 Dziękuję bardzo za odpowiedź mam nadzieję że w sobotę uda mi sie posłuchać Odpisz, cytując
S4Home Napisano 10 marca 2017 Napisano 10 marca 2017 Myślę że bowersy bardziej ci podejda. Odpisz, cytując
Kogutma Napisano 11 marca 2017 Autor Napisano 11 marca 2017 Więc tak przywiozłem dzisiaj B&W do domu żeby przetestowac, podpiołem je bardzo szybko, chęć posłuchania jak grają, i bardzo szybko odpiołem je i wróciłem do moich MA, jestem bardzo roczarowany jakością dźwięku, spodziewałem się czegoś lepszego. Dźwięk bardzo sztuczny, zero dźwięku przestrzennego jak i dźwięki niskie i wysokie bardzo sztuczne środka prawie nie ma. Nie chcę nikogo obrazić bo każdy ma swoje zdanie ale, jak dla mnie moje MA graja lepiej wiec zostaje przy swoich jak na razie moze zmienie na wyższy model, ale jeszcze zobacze jak sie pouklada wszystko. Dzieki wszystkim za jaką kolwiek opinie i uważam temat za zamknięty jak dla mnie. Życze wszystkim milego wekendu Odpisz, cytując
audiowit Napisano 11 marca 2017 Napisano 11 marca 2017 Nie jestem fanem B&W ale daj szansę niwym kolumnom. Slyszałeś o wygrzewaniu sprzętu?.Jeśli temat jest dla Ciebie kontrowersyjny to wygrzewanie, docieranie kolumn jest zjawiskiem czysto fizycznym. Wszystko musi się ułożyć i nie trwa to dzień czy 2... Jeśli nie są nowe to i tak musi dopasować się do nich wzmacniacz. Jeśli nie musisz ich szybko oddać to kożystaj i graj. Po tyg jak powiesz, że Ci się nie podobają to je odrzuć. Odpisz, cytując
Kogutma Napisano 11 marca 2017 Autor Napisano 11 marca 2017 Glosniki nie sa nowe i sa wygrzane raczej szansy juz nie dostaną Odpisz, cytując
audiowit Napisano 11 marca 2017 Napisano 11 marca 2017 No szkoda, nie zawsze komponenty trafiają w gust. Dobrze, że go masz i nie poprzestajesz na byle czym. Odpisz, cytując
Kogutma Napisano 12 marca 2017 Autor Napisano 12 marca 2017 Ja osobiście jestem bardzo zawiedziony bo chcialem je brac q ciemno i wygladem bardzo mi sie podobały Odpisz, cytując
S4Home Napisano 12 marca 2017 Napisano 12 marca 2017 Też nie jestem fanem Bowersa, ale jednak obstawiałem że wypadaną w tym zestawieniu nieco lepiej. Dobrze że przekonałeś się na własne ucho. Odpisz, cytując
Recommended Posts