mingus Napisano 18 kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2017 Dzień dobry, bardzo proszę o pomoc w wyborze niedrogiego tunera do zestawu marantz pm6005 + dali zensor 3. Dziękuję z góry. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek75 Napisano 18 kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2017 Raz, niedrogi to w jakiej cenie ? Dwa tuner sieciowy (Vtuner) , czy FM ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mingus Napisano 18 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2017 Przepraszam, że nie doprecyzowałem. Generalnie wyportkowałem się na pierwszy zestaw stereo. Zgodnie z, Twoimi między innymi, sugestiami, zamiast amplitunera zakupiłem wzmacniacz. Chciałbym mieć też radio, ale jakie nie bardzo się orientuję. Liczyłem, że uda się coś znaleźć do 300 zł, a najlepiej jeszcze taniej, ale czy to mozliwe... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 18 kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2017 (edytowany) Jeżeli tradycyjny tuner FM to pewnie ż e taki kupisz. Ja za swój taki ekhm... oldskulowy dałem całe chyba 130 zł. Wega Moduł 301T duze czerwone cyferki 6 "pamięci" na stacje i cudownie chodzące pokrętło do strojenia. wystarczy rozejrzeć sie po aledrogo Edytowano 18 kwietnia 2017 przez Fafniak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mingus Napisano 18 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2017 Dzięki, a może pomożecie wybrać coś konkretnego, bo obfitość modeli duża, a moja orientacja mała. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 18 kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2017 (edytowany) Myśle że niewiele osób będzie w stanie podać konkretne modele. wpisalbym na twoim miejscu "Marantz" do wyszukiwarki i dobrał taki który najbardziej pasuje kolorem i stylem do twojego sprzętu. Po prostu. Ja swój wybrałem bo przez przypadek znajomy z forum gdzieś zobaczył ogłoszenie a ja od pierwszego wejrzenia zakochałem sie w takiej stylistyce. Dogadaj sie z kimś kto sprzedaje w twojej miejscowości żeby posłuchać u siebie jak gra. Edytowano 18 kwietnia 2017 przez Fafniak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barry Napisano 18 kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2017 dokładnie. Wklepujesz na OLX >Marantz tuner< i do 300 zł masz kilka modeli do wyboru... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mingus Napisano 18 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2017 Dzięki. Tak zrobię. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 19 kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 19 kwietnia 2017 Dobre tunerki robił onkyo pod kątem dzwieku ale jakość sygnału bardzo słaba. Przedstaw się raczej na radio internetowe. Chromecast audio za 170 zł ci to zapewni. Za 300 zł znajdziesz bez problemu klasyczny działający tuner FM. Może nawet uda się znaleźć tak żeby kuoic jedno i drugie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts