Balonik Napisano 8 września 2017 Udostępnij Napisano 8 września 2017 Witam wszystkich,mam następujący problem z wzmacniaczem Thule ia 100,kilka dni temu podczas włączania do kontaktu po burzy zauważyłem uderzenia w kolumnach przedtem tego nie było.Teraz natomiast czyli dziś podczas słuchania muzyki nastąpiło uderzenie w jednej kolumnie po chwili w drugiej i nie ma w kolumnach w ogóle głosu.Wyłączyłem i włączyłem wzmacniacz i dalej nic wzmacniacz się włącza ale nie ma tego charakterystycznego ''TOK'' podczas włączania .Proszę o pomoc lub o jakieś namiary na fachowy serwis w Małopolsce . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 9 września 2017 Udostępnij Napisano 9 września 2017 Skontaktuj się z użytkownikiem @Audio Autonomy - Kolega co prawda jest z Wrocławia (dolnośląskie), ale zajmuje się naprawą i poprawianiem to co zepsuła fabryka (producent sprzętu audio). Drugi kolega @S4Home - z Oświęcimia (małopolska) - dystrybutor sprzętu audio - podobno mają serwis i naprawiają - Znajdziesz telefon do nich wbijając w Google S4Home. Wzmacniacz byś musiał spakować i wysłać. Sam będę wysyłać do @Audio Autonomy kolumny w poniedziałek. Napisz do nich PW lub zadzwoń - umów się na termin. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 9 września 2017 Udostępnij Napisano 9 września 2017 Witaj, Faktycznie to uszkodzenie od burzy. Ale co się dokładnie stało to sprawdzimy na miejscu Możesz do nas wysłać wzmacniacz lub podesłać przez kuriera. Sprawdzimy. Wycenimy. Podejmiesz decyzję. Zapraszam do kontaktu. http://s4home.pl/naprawa-sprzetu-rtv/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Balonik Napisano 12 września 2017 Autor Udostępnij Napisano 12 września 2017 Wyśle wzmacniacz w czwartek ,wystarczy pod wasz adres kurierem nigdy tego nie robiłem czy opisać usterkę w paczce czy telefonicznie ?no i dziękuje za odzew. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 13 września 2017 Udostępnij Napisano 13 września 2017 Wyślij na adres nowa 25. Na kartce opisz usterkę i koniecznie namiar na siebie. Dopisz także iż wstępnie prosisz o wycenę. Ja wiem o co chodzi ale jeśli nie odbiorę paczki a zrobi to ktoś inny to pójdzie od razu na serwis, bez wyceny wcześniej Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Balonik Napisano 20 września 2017 Autor Udostępnij Napisano 20 września 2017 S4Home czy coś już wiadomo, jakaś diagnoza ? bo ja bez muzyki to już za bardzo wytrzymać nie mogę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 22 września 2017 Udostępnij Napisano 22 września 2017 Już się dowiaduje, bo ja się tym nie zajmuje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Balonik Napisano 25 września 2017 Autor Udostępnij Napisano 25 września 2017 Mimo nie podjęcia się naprawy bo zwyczajnie by się nie opłacało, dziękuje za nie pobranie pieniędzy za dziagnoze i darmową przesyłkę z powrotem.Kupiłem inny wzmacniacz Atoll in 100 se .Jeszcze raz dziękuje S4home.Nie wiem gdzie miałem o to spytać więc niech ktoś mi udzieli odpowiedzi proszę ,czy f1angel to człowiek czy,, sztuczna inteligencja.'' Dnia 22.09.2017 o 07:25, S4Home napisał: Już się dowiaduje, bo ja się tym nie zajmuje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 25 września 2017 Udostępnij Napisano 25 września 2017 (edytowany) Baloniku już kiedyś to komuś tłumaczyłem. To program doradczy. Już jest po fazie testow. Chwilowo wyłączony. Zakonczylismy fazę beta bedziemy go wdrażać na rożne fora. Poczawszy od for prawniczych skonczywszy na forum akwarystycznym. Obecnie naszym projektem zajmuje się PAN. Prawdopodobnie projekt w nieco innej formie znajdzie zastosowanie w NASA. Będzie wykozystany przy racjonowaniu posilków kosmonautom. Edytowano 25 września 2017 przez audiowit Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Balonik Napisano 25 września 2017 Autor Udostępnij Napisano 25 września 2017 Przepraszam zrozumiałem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 26 września 2017 Udostępnij Napisano 26 września 2017 Nie ma sprawy. Nie wiem co kolega ci mówił ale generalnie ten twój wzmacniacz to był dramat. O widzę że narośl konflikt pomiędzy użytkownikami forum. Anioł z którym miałem kilka starć na forum to człowiek. Ma wiedzę i chęć pomocy. Jak każdy z nas ma swoje .... Zachowania. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Balonik Napisano 18 października 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 października 2017 S4Home chciałem zapytać kiedy dojdzie do mnie wzmacniacz bo minął już miesiąc i jeszcze go nie mam .Gdy dzwonie cały czas jestem informowany że odbierający telefon jest na montażu i zaraz oddzwoni i tak kilkanaście razy to samo.Trochę się niepokoje prosze o odzew , z góry dziękuje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 19 października 2017 Udostępnij Napisano 19 października 2017 Czemu nie pisałeś wcześniej? Od razu mi mów. Ja tego nie sprawdzalem. Już interweniuje! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts