struh Napisano 11 października 2017 Udostępnij Napisano 11 października 2017 Chce kupić głośniki firmy vocie kraft model vocie kraft vk7510s jaki amplituner jest do dobrać i czy wogule jest potrzebny zęby podłączyć do tego telewizora Panasonic TX-50CX700E moc głosnikow Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 11 października 2017 Udostępnij Napisano 11 października 2017 a co chcesz kolego w ogóle z tego połączenia uzyskać? Rozumiem, że zamierzasz zakupić cały zestaw 5.0?! Gdyż w treści posta podałeś tylko model samych surround'ów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
struh Napisano 11 października 2017 Autor Udostępnij Napisano 11 października 2017 tak mam zamiar kupic zestaw głosnikow 5.0 i podlaczyc do telewizora. jestem kompletnie zielony w kwesti kin domowych wiec z góry przepraszam za błędy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 11 października 2017 Udostępnij Napisano 11 października 2017 jedno jest pewne - nie podłączysz ich bezpośrednio pod TV bez "pośrednika", będzie to wymagało amplitunera wielokanałowego. Ale żeby Ci pomóc kolego, musisz być bardziej precyzyjny i nieco bardziej wylewny, więc zapoznaj się z tematem dot. "pierwszych postów" i zamieść możliwie jak najwięcej informacji, które pomogą w jak najlepszym wyborze Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 12 października 2017 Udostępnij Napisano 12 października 2017 Zacznijmy od podstaw. Skąd wziąłeś te kolumny? Bo jeśli masz je zamiar faktycznie kupić to lepiej zrobisz przeznaczając te fundusze na cos z czego będziesz mieć frajdę. Nie wiem skok na banji, pół konsoli, czy na prawdę dobry obiad. Po wpisie Markcox dwie rzeczy są pewne. Nie podlaczysz ich bezpośrednio do TV. A druga sprawa nie podłączając i nie kupuj ich wcale. Powinienem dostać lajka że cię uratowałem! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
struh Napisano 12 października 2017 Autor Udostępnij Napisano 12 października 2017 znalazłem kompletna wieze takze te głośniki zostawiam w spokoju Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 12 października 2017 Udostępnij Napisano 12 października 2017 @struh daj linka tej wieży - proszę napisz coś więcej o co prosił Cię kolega @RoRo - koniecznie przeczytaj - jak pisać pierwsze posty i uzupełnij! KLIKNIJ TUTAJ Możesz też skorzystać z liku podanego przez Roro. Tak czy siak, za mało informacji, by cokolwiek Ci doradzić. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 13 października 2017 Udostępnij Napisano 13 października 2017 Aha, masz je już? Nie wydałeś na to ani złotówki? To wiele zmienia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts