bartek2 Napisano 9 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2018 a jak te aurory 700 grają w porównaniu do Heco MS 900? I czy lepiej brać do nich Onkyo 8270 czy yamahe 803? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Jarzęcki Napisano 31 stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 31 stycznia 2018 (edytowany) Sprzęt juz jakis czas testuję i naprawdę jestem zadowolony. mam tylko wrażenie, że muszę więcej głośnosc podkręcać, niz w sklepie. Może to kwestia pomieszczenia, kabli (mam tylko Chord Clearway, nie jakieś cudo za kilka tysięcy), źródła (stary CD Technicsa) Mam też pytanie - czym się różni tryb Direct od Pure Audio - jakos nie słyszę różnicy. I drugie - czy kabli głosnikowych (wspomniane wcześniej clearway, mam zapas) mozna uzyć do zrobienia interkonektów? Pozdrawiam wszystkich Edytowano 31 stycznia 2018 przez Paweł Jarzęcki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 31 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2018 Ja odczuwam lekko "czystsze" granie na pure audio , wyłącza wtedy jakieś tam obwody w amplitunerze A jak wrażenia z dynavoice-ów ? Są ogromne , ale jak z dołem (basem) w nich ? Podoba się przekaz , scena ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Jarzęcki Napisano 31 stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 31 stycznia 2018 Bas jest potężny, głęboki, ale precyzyjny. W muzyce akustycznej super te głosniki się sprawdzają, przynajmniej dla mnie. W rockowej gorzej, ale tego mało słucham To mój pierwszy po latach sprzęt, więc na razie pewnie efekt wow jeszcze działa. Zreszta to czy sie podoba zawsze jest subiektywne, innym moze to samo nie pasować Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 31 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2018 @Paweł Jarzęcki a możesz opisać jak sprawuje się ta regulacja w kolumnach ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawas2001 Napisano 31 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2018 5 godzin temu, Paweł Jarzęcki napisał: Może to kwestia pomieszczenia, a jak daleko siedzisz od kolumn i czy pod samą ścianą? ja mam kanapę ze 3,5 -4 m od kolumn ale jak sobie ustawie fotel na jakieś 2-2,5 metra od kolumn to jest chyba lepiej, nie chodzi o samą głośność ale o inne parametry, prawdopodobnie zanikają różne odbicia od ścian filtr grzebieniowy itp nie jest specjalistą w sumie tak na czuja opisuje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Jarzęcki Napisano 1 lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 1 lutego 2018 17 godzin temu, Fafniak napisał: @Paweł Jarzęcki a możesz opisać jak sprawuje się ta regulacja w kolumnach ? Jeszcze tego nie sprawdzałem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 1 lutego 2018 Udostępnij Napisano 1 lutego 2018 Napisz jak sprawdzisz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts