Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Jak jesteście zarejestrowani w tidal to sprawdźcie maile. Dostałem dzisiaj wiadomość, że jest promka 3zł za premium i 6zł za hifi na 3 miesiące. Wziąłem sobie na próbę. 
Wchodziłem na strone tidal i zadnej promki nie widzę. Możesz mi wysłać link do tej promki z hifi?

Wysłane z mojego HTC U11 przy użyciu Tapatalka

Napisano

Dnia 10.10.2020 o 16:50, JaZz napisał:

Przy okazji zapytam czy jakość się gdzieś ustawia jak źródłem jest amplituner i czy trzeba anulować subskrypcję żeby się automatycznie nie odnawiała? 

Trzeba anulować przed końcem promocji, inaczej ściągną Ci 40 zł z karty.

• 3 weeks later...
Napisano
Dnia 18.08.2020 o 14:40, Beherit napisał:

Czyli na chwile obecną trzy osoby, już rozchodzi się o 20 zł co miesiąc. Powinno udać się jeszcze trzech ludzi znaleźć ;)

Minęły już prawie 3 miesiące, ale zapytać nie zaszkodzi. Czy znajdą się jeszcze 3 miejsca wolne? Ja również mam pakiet rodzinny HIFI i jest nas 3  😉 więc jak coś to moglibyśmy się ugadać by połączyć ekipę.

• 2 weeks later...
Napisano
Dnia 9.11.2020 o 19:10, rad663 napisał:

Minęły już prawie 3 miesiące, ale zapytać nie zaszkodzi. Czy znajdą się jeszcze 3 miejsca wolne? Ja również mam pakiet rodzinny HIFI i jest nas 3  😉 więc jak coś to moglibyśmy się ugadać by połączyć ekipę.

Hej. nadal masz wolne miejsce? Lub nawet 2.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Napisano

kto pomoze,

kupiłem AudFree dla  Win działało,

przeładowałęm system w lapku i wgrałem ponownie TIDAL i AudFree tylko ten ostatni niechce sie zarejestrować wpisuje maila, kod który dostałęm przy zakupie (wklejam) i pogazuje succesfull activation, wyskakuje złoty kluczyk i dalej jak chcę przekonwertowc jakis plik pokazuje ze jest trial try it

pomóżcie dobrzy ludzie

• 2 weeks later...
Napisano

Witam, mam 4 wolne miejsca w rodzince Tidal Hi-Fi. Subskrypcja do 10.10.2021 roku. Interesuje mnie opłata jednorazowa i długoterminowa współpraca. Chętni na PW lub e-mail: dwiszniewski94@gmail.com

• 2 weeks later...
Napisano
Dnia 20.01.2021 o 10:38, cherrz napisał:

Witam, mam 4 wolne miejsca w rodzince Tidal Hi-Fi. Subskrypcja do 10.10.2021 roku. Interesuje mnie opłata jednorazowa i długoterminowa współpraca. Chętni na PW lub e-mail: dwiszniewski94@gmail.com

Rodzinka już pełna. 

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
Napisano (edytowany)

Zakładam za kilka dni Tidalową rodzinę :) Jest nas troje, więc chętnie dokoptuję jeszcze 3 osoby, które chciałyby słuchać tidala hifi/master wraz z nami.
Chętnych proszę o wiadomość prywatną.
Pozdrawiam

Dnia 26.02.2021 o 18:51, GCIEPIEL napisał:

Dwie osoby chętne do dołączenia do rodziny.

Edytowano przez belesiu
Napisano
Dnia 25.03.2021 o 17:28, belesiu napisał:

Zakładam za kilka dni Tidalową rodzinę :) Jest nas troje, więc chętnie dokoptuję jeszcze 3 osoby, które chciałyby słuchać tidala hifi/master wraz z nami.
Chętnych proszę o wiadomość prywatną.
Pozdrawiam

Zorganizowałeś już grupę na tidal family ?