Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
40 minut temu, zolt napisał:

Nie macie ostatnio problemów z zacinaniem Tidala?

Ale w jakim sensie? że zacina się na amen i trzeba go restartować , czy bardziej podczas słuchania się zacina i zaraz idzie dalej? 

Czy o jakie zacięcie tobie chodzi?

Napisano
5 minut temu, ŁOBUZ napisał:

Ale w jakim sensie? że zacina się na amen i trzeba go restartować , czy bardziej podczas słuchania się zacina i zaraz idzie dalej? 

Czy o jakie zacięcie tobie chodzi?

Dzisiaj miałem ogromne zacięcia, co chwilę. Troszkę podziałało, czasami to dosłownie 2 sekundy i znowu zacięcie. I tak w kółko.

Napisano
26 minut temu, zolt napisał:

Dzisiaj miałem ogromne zacięcia, co chwilę. Troszkę podziałało, czasami to dosłownie 2 sekundy i znowu zacięcie. I tak w kółko.

Coś może z netem, u mnie śmiga bez problemu. Przynajmniej od dwóch godzin, wcześniej słuchałem z Amazona. 

• 1 month later...
Napisano
Dnia 23.02.2024 o 18:51, markplus napisał:

Zwolniło mi się jedno miejsce HiFi plus na b. długo. Zainteresowanego zapraszam. Jak kogoś znajdę to od razu tu napiszę że nieaktualne. Pisać na prv.

Nieaktualne

• 2 weeks later...
Napisano

Dostałem maila tej treści

W dniu lub po dniu pierwszego rozliczenia 10 kwietnia 2024 roku zapłacisz tylko 34,99 zł/miesiąc,
zachowując dostęp do wszystkich funkcji, z których obecnie korzystasz w ramach subskrypcji TIDAL Family.
Chcemy ułatwić wszystkim użytkownikom słuchanie muzyki w najlepszej jakości dźwięku,
łącząc nasze subskrypcje HiFi i HiFi Plus w jeden pakiet o nazwie TIDAL.
Zmiany te pojawią się w zestawieniu Subskrypcji na stronie account.tidal.com w dniu pierwszego rozliczenia
po 10 kwietnia 2024 roku. Dziękujemy za wybór subskrypcji TIDAL.
Właściciel Twojego konta rodzinnego będzie odpowiedzialny za opłacenie subskrypcji w nowej cenie.

Mam przez to rozumieć że TIDAL rezygnuje z dzielenia oferty na dwa plany i proponuje jakość HiFi Plus dla wszystkich?

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Napisano
Dnia 7.03.2024 o 22:05, Butler napisał:

Dostałem maila tej treści

W dniu lub po dniu pierwszego rozliczenia 10 kwietnia 2024 roku zapłacisz tylko 34,99 zł/miesiąc,
zachowując dostęp do wszystkich funkcji, z których obecnie korzystasz w ramach subskrypcji TIDAL Family.
Chcemy ułatwić wszystkim użytkownikom słuchanie muzyki w najlepszej jakości dźwięku,
łącząc nasze subskrypcje HiFi i HiFi Plus w jeden pakiet o nazwie TIDAL.
Zmiany te pojawią się w zestawieniu Subskrypcji na stronie account.tidal.com w dniu pierwszego rozliczenia
po 10 kwietnia 2024 roku. Dziękujemy za wybór subskrypcji TIDAL.
Właściciel Twojego konta rodzinnego będzie odpowiedzialny za opłacenie subskrypcji w nowej cenie.

Mam przez to rozumieć że TIDAL rezygnuje z dzielenia oferty na dwa plany i proponuje jakość HiFi Plus dla wszystkich?

Potwierdzam, miałem Hifi. Teraz mam HifiPlus bez żadnej dopłaty.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Napisano

Zapiszę się do rodziny Tidal na dłużej. Płatność - zlecenie stałe co miesiąc.

Dnia 23.05.2024 o 20:52, Handfulking napisał:

Dzień Dobry, przyjmę do rodzinki TIDAL, konto juz założone, wszystkie sloty wolne (5), tylko partnerzy długoterminowi, płatność roczna od członków rodziny. Zapraszam!

Aktualne? Jaka cena?

• 2 weeks later...