zolt Napisano 11 stycznia Udostępnij Napisano 11 stycznia Nie macie ostatnio problemów z zacinaniem Tidala? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŁOBUZ Napisano 11 stycznia Udostępnij Napisano 11 stycznia 40 minut temu, zolt napisał: Nie macie ostatnio problemów z zacinaniem Tidala? Ale w jakim sensie? że zacina się na amen i trzeba go restartować , czy bardziej podczas słuchania się zacina i zaraz idzie dalej? Czy o jakie zacięcie tobie chodzi? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zolt Napisano 11 stycznia Udostępnij Napisano 11 stycznia 5 minut temu, ŁOBUZ napisał: Ale w jakim sensie? że zacina się na amen i trzeba go restartować , czy bardziej podczas słuchania się zacina i zaraz idzie dalej? Czy o jakie zacięcie tobie chodzi? Dzisiaj miałem ogromne zacięcia, co chwilę. Troszkę podziałało, czasami to dosłownie 2 sekundy i znowu zacięcie. I tak w kółko. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kw202 Napisano 11 stycznia Udostępnij Napisano 11 stycznia 26 minut temu, zolt napisał: Dzisiaj miałem ogromne zacięcia, co chwilę. Troszkę podziałało, czasami to dosłownie 2 sekundy i znowu zacięcie. I tak w kółko. Coś może z netem, u mnie śmiga bez problemu. Przynajmniej od dwóch godzin, wcześniej słuchałem z Amazona. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamRz Napisano 11 stycznia Udostępnij Napisano 11 stycznia U mnie też ok z Tidalem. Miałem problem z Music Cast Yamahy i przez tą aplikację faktycznie Tidal parę razy mi się "wykrzaczył". Ale okazało się, że to była wina neta. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zolt Napisano 11 stycznia Udostępnij Napisano 11 stycznia Ok, dzięki panowie. U mnie już stabilnie. Myślałem, że coś z Tidalem. Ale okazało się, że nie i u mnie lokalnie wystąpił mały problem. Ale już rozwiązany. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŁOBUZ Napisano 12 stycznia Udostępnij Napisano 12 stycznia 23 godziny temu, ŁOBUZ napisał: Mam wolne 2 miejsca pisać na pajacor1@gmail.com Nieaktualne Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mar_Wal Napisano 14 stycznia Udostępnij Napisano 14 stycznia Dnia 11.01.2024 o 18:43, ŁOBUZ napisał: Mam wolne 2 miejsca pisać na pajacor1@gmail.com Nadal chętny w temacie. Przez jakiś błąd poczty spóźniłem się do rodzinki kolegi Łobuza... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus72 Napisano 15 stycznia Udostępnij Napisano 15 stycznia Też jestem chętny przygarnąć Tidal HiFi Plus. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vanderer Napisano 17 lutego Udostępnij Napisano 17 lutego zwolniło mi się jedno miejsce na hifi plus polskie konto , 10 zł miesiąc , jak ktoś jest zainteresowany to zapraszam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markplus Napisano 23 lutego Udostępnij Napisano 23 lutego Zwolniło mi się jedno miejsce HiFi plus na b. długo. Zainteresowanego zapraszam. Jak kogoś znajdę to od razu tu napiszę że nieaktualne. Pisać na prv. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markplus Napisano 28 lutego Udostępnij Napisano 28 lutego Dnia 23.02.2024 o 18:51, markplus napisał: Zwolniło mi się jedno miejsce HiFi plus na b. długo. Zainteresowanego zapraszam. Jak kogoś znajdę to od razu tu napiszę że nieaktualne. Pisać na prv. Nieaktualne Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 7 marca Udostępnij Napisano 7 marca Dostałem maila tej treści W dniu lub po dniu pierwszego rozliczenia 10 kwietnia 2024 roku zapłacisz tylko 34,99 zł/miesiąc, zachowując dostęp do wszystkich funkcji, z których obecnie korzystasz w ramach subskrypcji TIDAL Family. Chcemy ułatwić wszystkim użytkownikom słuchanie muzyki w najlepszej jakości dźwięku, łącząc nasze subskrypcje HiFi i HiFi Plus w jeden pakiet o nazwie TIDAL. Zmiany te pojawią się w zestawieniu Subskrypcji na stronie account.tidal.com w dniu pierwszego rozliczenia po 10 kwietnia 2024 roku. Dziękujemy za wybór subskrypcji TIDAL. Właściciel Twojego konta rodzinnego będzie odpowiedzialny za opłacenie subskrypcji w nowej cenie. Mam przez to rozumieć że TIDAL rezygnuje z dzielenia oferty na dwa plany i proponuje jakość HiFi Plus dla wszystkich? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 7 marca Udostępnij Napisano 7 marca Tak, dobrze zrozumiałeś 😀. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitt39 Napisano 5 kwietnia Udostępnij Napisano 5 kwietnia Jakby ktoś miał wolne ''miejsce'', to chetnie się dołącze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus72 Napisano 13 kwietnia Udostępnij Napisano 13 kwietnia Dnia 7.03.2024 o 22:05, Butler napisał: Dostałem maila tej treści W dniu lub po dniu pierwszego rozliczenia 10 kwietnia 2024 roku zapłacisz tylko 34,99 zł/miesiąc, zachowując dostęp do wszystkich funkcji, z których obecnie korzystasz w ramach subskrypcji TIDAL Family. Chcemy ułatwić wszystkim użytkownikom słuchanie muzyki w najlepszej jakości dźwięku, łącząc nasze subskrypcje HiFi i HiFi Plus w jeden pakiet o nazwie TIDAL. Zmiany te pojawią się w zestawieniu Subskrypcji na stronie account.tidal.com w dniu pierwszego rozliczenia po 10 kwietnia 2024 roku. Dziękujemy za wybór subskrypcji TIDAL. Właściciel Twojego konta rodzinnego będzie odpowiedzialny za opłacenie subskrypcji w nowej cenie. Mam przez to rozumieć że TIDAL rezygnuje z dzielenia oferty na dwa plany i proponuje jakość HiFi Plus dla wszystkich? Potwierdzam, miałem Hifi. Teraz mam HifiPlus bez żadnej dopłaty. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaudio Napisano 13 kwietnia Udostępnij Napisano 13 kwietnia Z dniem 11 kwietnia niższy abonament zawiera pliki do jakości cd. Gęstsze pliki i atmos tylko w wyższym abonamencie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ghaste Napisano 17 kwietnia Udostępnij Napisano 17 kwietnia Czesc, Mam jedno miejsce wolne w rodzince. Info na prv Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamRz Napisano 24 kwietnia Udostępnij Napisano 24 kwietnia (edytowany) Od maja zwolni się jedno miejsce w "Rodzinie". Zapraszam Edytowano 24 kwietnia przez AdamRz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamRz Napisano 12 maja Udostępnij Napisano 12 maja Dnia 24.04.2024 o 06:04, AdamRz napisał: Od maja zwolni się jedno miejsce w "Rodzinie". Zapraszam Już nieaktualne Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Handfulking Napisano 23 maja Udostępnij Napisano 23 maja Dzień Dobry, przyjmę do rodzinki TIDAL, konto juz założone, wszystkie sloty wolne (5), tylko partnerzy długoterminowi, płatność roczna od członków rodziny. Zapraszam! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Krauz Napisano 15 czerwca Udostępnij Napisano 15 czerwca Zapiszę się do rodziny Tidal na dłużej. Płatność - zlecenie stałe co miesiąc. Dnia 23.05.2024 o 20:52, Handfulking napisał: Dzień Dobry, przyjmę do rodzinki TIDAL, konto juz założone, wszystkie sloty wolne (5), tylko partnerzy długoterminowi, płatność roczna od członków rodziny. Zapraszam! Aktualne? Jaka cena? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŁOBUZ Napisano 29 czerwca Udostępnij Napisano 29 czerwca Zwolniło się jedno miejsce, jak ktoś jest zainteresowany to pisać na pajcor1@gmail.com Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŁOBUZ Napisano 3 lipca Udostępnij Napisano 3 lipca Dnia 29.06.2024 o 17:01, ŁOBUZ napisał: Zwolniło się jedno miejsce, jak ktoś jest zainteresowany to pisać na pajcor1@gmail.com pajacor1@gmail.com Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŁOBUZ Napisano 7 lipca Udostępnij Napisano 7 lipca Dnia 3.07.2024 o 23:21, ŁOBUZ napisał: pajacor1@gmail.com Nieaktualne Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts