wortax Napisano 20 października 2020 Udostępnij Napisano 20 października 2020 Jak jesteście zarejestrowani w tidal to sprawdźcie maile. Dostałem dzisiaj wiadomość, że jest promka 3zł za premium i 6zł za hifi na 3 miesiące. Wziąłem sobie na próbę. Wchodziłem na strone tidal i zadnej promki nie widzę. Możesz mi wysłać link do tej promki z hifi? Wysłane z mojego HTC U11 przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 20 października 2020 Udostępnij Napisano 20 października 2020 Dnia 10.10.2020 o 16:50, JaZz napisał: Przy okazji zapytam czy jakość się gdzieś ustawia jak źródłem jest amplituner i czy trzeba anulować subskrypcję żeby się automatycznie nie odnawiała? Trzeba anulować przed końcem promocji, inaczej ściągną Ci 40 zł z karty. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ghaste Napisano 20 października 2020 Udostępnij Napisano 20 października 2020 Rodzina pełna, moje zaproszenie na chwile obecna nieaktualne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rad663 Napisano 9 listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 listopada 2020 Dnia 18.08.2020 o 14:40, Beherit napisał: Czyli na chwile obecną trzy osoby, już rozchodzi się o 20 zł co miesiąc. Powinno udać się jeszcze trzech ludzi znaleźć Minęły już prawie 3 miesiące, ale zapytać nie zaszkodzi. Czy znajdą się jeszcze 3 miejsca wolne? Ja również mam pakiet rodzinny HIFI i jest nas 3 😉 więc jak coś to moglibyśmy się ugadać by połączyć ekipę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nkardo Napisano 20 listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 listopada 2020 Dnia 9.11.2020 o 19:10, rad663 napisał: Minęły już prawie 3 miesiące, ale zapytać nie zaszkodzi. Czy znajdą się jeszcze 3 miejsca wolne? Ja również mam pakiet rodzinny HIFI i jest nas 3 😉 więc jak coś to moglibyśmy się ugadać by połączyć ekipę. Hej. nadal masz wolne miejsce? Lub nawet 2. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrH1975 Napisano 29 listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 listopada 2020 Hej. Jestem chętny na dołączenie do grupy HiFi. Ktoś, coś? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam hifi Napisano 3 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2020 Dnia 29.11.2020 o 20:36, PiotrH1975 napisał: Hej. Jestem chętny na dołączenie do grupy HiFi. Ktoś, coś? Zapraszam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Radziszewski Napisano 15 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 15 grudnia 2020 Ktoś pisał tutaj o płatnej stronie do przenoszenia "ulubionych" pomiędzy platformami streamowymi. Polecam bezpłatną stronę https://www.tunemymusic.com/pl/ Wada to brak możliwości przenoszenia "ulubionych" między tą samą platformą ale i tak ja mam na to sposób. Czy temat rodziny Hi-Fi jest dalej aktualny? Mam siebie i kolegę? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ma1234 Napisano 15 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 15 grudnia 2020 Ja też bym chętnie dołączył do planu rodzinnego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Kaźmierczak Napisano 8 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 8 stycznia 2021 kto pomoze, kupiłem AudFree dla Win działało, przeładowałęm system w lapku i wgrałem ponownie TIDAL i AudFree tylko ten ostatni niechce sie zarejestrować wpisuje maila, kod który dostałęm przy zakupie (wklejam) i pogazuje succesfull activation, wyskakuje złoty kluczyk i dalej jak chcę przekonwertowc jakis plik pokazuje ze jest trial try it pomóżcie dobrzy ludzie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cherrz Napisano 20 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 20 stycznia 2021 Witam, mam 4 wolne miejsca w rodzince Tidal Hi-Fi. Subskrypcja do 10.10.2021 roku. Interesuje mnie opłata jednorazowa i długoterminowa współpraca. Chętni na PW lub e-mail: dwiszniewski94@gmail.com Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cherrz Napisano 30 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2021 Dnia 20.01.2021 o 10:38, cherrz napisał: Witam, mam 4 wolne miejsca w rodzince Tidal Hi-Fi. Subskrypcja do 10.10.2021 roku. Interesuje mnie opłata jednorazowa i długoterminowa współpraca. Chętni na PW lub e-mail: dwiszniewski94@gmail.com Rodzinka już pełna. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GCIEPIEL Napisano 26 lutego 2021 Udostępnij Napisano 26 lutego 2021 Dwie osoby chętne do dołączenia do rodziny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belesiu Napisano 25 marca 2021 Udostępnij Napisano 25 marca 2021 (edytowany) Zakładam za kilka dni Tidalową rodzinę Jest nas troje, więc chętnie dokoptuję jeszcze 3 osoby, które chciałyby słuchać tidala hifi/master wraz z nami. Chętnych proszę o wiadomość prywatną. Pozdrawiam Dnia 26.02.2021 o 18:51, GCIEPIEL napisał: Dwie osoby chętne do dołączenia do rodziny. Edytowano 25 marca 2021 przez belesiu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
San Sim Napisano 27 marca 2021 Udostępnij Napisano 27 marca 2021 Dnia 25.03.2021 o 17:28, belesiu napisał: Zakładam za kilka dni Tidalową rodzinę Jest nas troje, więc chętnie dokoptuję jeszcze 3 osoby, które chciałyby słuchać tidala hifi/master wraz z nami. Chętnych proszę o wiadomość prywatną. Pozdrawiam Zorganizowałeś już grupę na tidal family ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belesiu Napisano 27 marca 2021 Udostępnij Napisano 27 marca 2021 20 minut temu, San Sim napisał: Zorganizowałeś już grupę na tidal family ? Tak - jesteśmy już umówieni. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PorkOne Napisano 27 marca 2021 Udostępnij Napisano 27 marca 2021 Jakby ktoś potrzebował to mam wolne sloty u siebie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
San Sim Napisano 28 marca 2021 Udostępnij Napisano 28 marca 2021 23 godziny temu, PorkOne napisał: Jakby ktoś potrzebował to mam wolne sloty u siebie. H--Fi, 10zł/m-ąc ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dalf Napisano 30 marca 2021 Udostępnij Napisano 30 marca 2021 Dnia 27.03.2021 o 22:28, PorkOne napisał: Jakby ktoś potrzebował to mam wolne sloty u siebie. Jestem chetny na hi-fi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati3003 Napisano 4 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 4 kwietnia 2021 Dnia 27.03.2021 o 22:28, PorkOne napisał: Jakby ktoś potrzebował to mam wolne sloty u siebie. Jeśli to Hi-Fi i macie jeszcze wolne miejsce to również chętny Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niki Napisano 5 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 5 kwietnia 2021 Witam, mam 3 sloty wolne na koncie TIDAL HiFi. Więcej info na priv. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktomaszo Napisano 7 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2021 Dnia 5.04.2021 o 22:31, niki napisał: Witam, mam 3 sloty wolne na koncie TIDAL HiFi. Więcej info na priv. Jestem hętny na 1slot hifi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koper Napisano 13 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2021 Mam 2 wolne sloty na Tidal hi-fi. Jeśli ktoś jest zaintetesowany to proszę pisać PM. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanGTG Napisano 21 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2021 (edytowany) Chetnie dolacze do rodzinki tidal hi-fi (moze jeszcze 1 osobe zalatwie) Edytowano 21 kwietnia 2021 przez DanGTG Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacieQ Napisano 21 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2021 Jestem chętny na dołączenie do rodzinki i otwarty na propozycje 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts