tomek4446 Napisano 27 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2023 14 godzin temu, Eltanianin napisał: No, ja olx bardzo nie lubię. Masz prawo. Ja mam alergię na Allegro. Zawsze korzystam z OLX . Religia mi zabrania podnoszenia ceny tylko dlatego, by pośrednik / Allegro/ zarobił 9%. 3-4% , byłoby do przyjęcia przy takim przemiale. Z tym że przy każdym wystawionym sprzęcie zawsze dopisuje " odbiór osobisty". Uczciwe dla oby stron i unika się niepotrzebnych problemów. Mam wrażenie , że elektronika i kurierzy są w stanie wojny 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 28 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2023 No niestety faktycznie tam się tak sprzedaje. Trzeba prowizję doliczyć. Dlatego ja jak nie kupuje pierdół w stylu worków do odkurzacza to pytam czy się dogadamy poza. Ale sprzęty używane niestety mają właśnie taką tendencję dlatego ja jesli już to szukam bardzo blisko siebie i oglądam przed. Ale to bardzo często mocno ogranicza wybór Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eltanianin Napisano 28 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2023 7 godzin temu, Piotr Sonido napisał: Dlatego ja jak nie kupuje pierdół w stylu worków do odkurzacza to pytam czy się dogadamy poza. Jak, jest na tyle blisko, że logistycznie rozsądny jest odbiór osobisty, to jak najbardziej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 29 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 29 grudnia 2023 Na Allegro jest coraz mniej ciekawych produktów. Szkoda. Kiedyś to była kopalnia elektroniki. Teraz niby OLX ale tam wyszukiwanie tego to zmora. Ta strona działa fatalnie. Trzeba się wyleczyc pomału. Iść w akwarystykę 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts