jobejt Napisano 28 lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 lutego 2018 Nabyłem zestaw Dali 5, komplecik bez suba (z drugiej ręki) ze względu na wymiary szafki wys. 13cm muszę wstawić coś niskiego, a kompletnie nie mam pojęcia z czym te głośniczki moga fajnie zagrać. Jeśli ktoś zna temat proszę o podpowiedż Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 1 marca 2018 Udostępnij Napisano 1 marca 2018 Jest i Yamaha i Marantz. Ale , czy pociągną Dali ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jobejt Napisano 1 marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 1 marca 2018 I właśnie o to pytam, te slimy to nie są mocarze 60w-85w Zensor5 fronty+vokal+satelity czy to skutecznie udźwignie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 1 marca 2018 Udostępnij Napisano 1 marca 2018 Najlepiej zagra z Dali Zensor amplituner Marantz NR1508 lub model wyzszy NR1608. Obydwa urządzenia bez problemu wysterują Twoje kolumny, także brzmieniowo taki zestaw powinien Cię w pełni usatysfakcjonować. Możesz liczyć na równy, pełyny, dynamiczny, plastyczny dźwięk. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jobejt Napisano 1 marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 1 marca 2018 Dzięki Z tego co wiem właśnie wczoraj skończyła się akcja cashback na amplitunery Marantz. Jaka jest szansa na godziwy rabat na model 1508 w waszym sklepie robertxy@onet.pl Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 1 marca 2018 Udostępnij Napisano 1 marca 2018 Oferta cashback została przedłużona do końca maja. Na priv wyślę Ci naszą ofertę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 1 marca 2018 Udostępnij Napisano 1 marca 2018 jeśli szukasz urządzenia tylko do kina i muzyki bez wielkich wodotrysków to trudno nie polecić Harmana, który ma wysokość 12cm i wydajność prądową dużo lepszą od każdego innego płaskiego amplitunera np avr161 ma zasilacz 450W, podczas gdy Marantz 180W... https://sklep.rms.pl/harman-kardon-avr-161s-avr-161s-amplituner-kina-domowego-5-1-z-hdmi-2-0-i-spotify-connect https://sklep.rms.pl/harman-kardon-avr-151s-avr-151s-amplituner-kina-domowego-5-1-ze-spotify-connect Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 1 marca 2018 Udostępnij Napisano 1 marca 2018 Onkyo 676 tańsze a jeszcze nad wyraz do tych kolumn. I dokup sobie suba. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 1 marca 2018 Udostępnij Napisano 1 marca 2018 47 minut temu, S4Home napisał: Onkyo 676 tylko kolega potrzebuje to wcisnąć w 13cm szparę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 2 marca 2018 Udostępnij Napisano 2 marca 2018 nie doczytałem. Mój błąd. To moim zdaniem Yamaha. Ale nie inwestował bym tyle do takich kolumn. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts