Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam

Mam pytanie odnośnie zestawu stereo. Zestaw który mnie interesuje to głośniki Tannoy 7.4 i Onkyo TX 8250. Czy do tych głośników to Onkyo będzie odpowiednie? Chodzi mi o ohm. Głośniki są 8 ohmowe a amplituner jest 6 ohmowy, czy to nie przeszkadza w odbiorze?

Napisano (edytowany)

Fragment z manuala tego ampa:

Cytat

Set the impedance of the connected speakers. "4 ohm": When any of the connected speakers have 4 ohm or more to less than 6 ohm impedance, or when speaker systems are connected to both of the SPEAKERS A/B terminals

"6 ohm (default value)": When the connected speakers all have 6 ohm or more impedance

• Note that when connecting to both SPEAKERS A and B terminals, connect speakers with 8 ohm to 16 ohm impedance to both A and B.
  • For impedance, check the indications on the back of the speakers or their instruction manual

Nie przeszkadza.

Edytowano przez Dydex
Napisano

Technicznie będzie ok, na pewno system taki zagra dobrze. A czy decyzja jest podjęta po odsłuchach? To konfiguracja o równym, dobrze wypełnionym dżwieku, system do salonu 15-25 m2.