Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)

Witam

Pokój 25m2. Amplituner Denon AVR-X2200 satelity z subwooferem HKTS 35BQ. Do 7.1 brakuje mi kolumienek podłogowych.

Piszę do was z prośbą o poradę jakie zakupić żeby były coś warte. Kwota jaką mogę przeznaczyć to 1000zł za dwie sztuki.

Głownie ich przeznaczenie to TV, konsola i raz na jakiś czas muzyka. Lubię z mocnym basem ale również bez jakiegokolwiek.

Z góry dzięki za poradę i wyrozumiałość z powodu mojego całkowitego bycia zielonym w temacie audio.

Edytowano przez carboni
Napisano

Witam, jeśli chodzi o kolumny z drugiej ręki to faktycznie coś znajdziesz. Jednak jeśli chodzi o nowe to ciężko w tej grupie cenowej o coś rozsądnego.

Trochę dopłać  i możesz kupić Pylon Audio Pearl 25. Skontaktuj się z nami przez stronę. Dogadamy się. 

A kolumny są warte każdej złotówki. 

Pozdrawiam Paweł. 

• 1 month later...
  • 4 months later...
Napisano

Electrino to bardzo udana seria. Czy 200tki ? Hmmm

Przecena wynika raczej z dużych stanów magazynowych tego produktu. Jednak model 250 jest znacznie lepszy.

200tki to kolumny do małych powierzchni. Bliskiego odsłuchu i raczej takiego stonowanego. Nie oczekuj od nich potężnego basu czy znakomitej przestrzeni.

Po prosty nautralne granie w kierunku spokoju.

Piotr