Bogusław 66 Napisano 19 maja 2024 Napisano 19 maja 2024 (edytowany) Nie! to nie koniec. Kolejne płyty przyjechały z daleka. Widzę tu i ówdzie jak ten streaming jest nie dopracowany. A to apki nie widzi a to net słaby i przerywa a to Tidal coś kombinuje a to urządzenie nie odpowiada i trzeba je zresetować. ehhh.... Ile to osób walczy czy to z przesyłem w Kinie D czy innych problemach. Edytowano 19 maja 2024 przez Bogusław 66 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 19 maja 2024 Napisano 19 maja 2024 54 minuty temu, Bogusław 66 napisał: Widzę tu i ówdzie jak ten streaming jest nie dopracowany. A to apki nie widzi a to net słaby i przerywa a to Tidal coś kombinuje a to urządzenie nie odpowiada i trzeba je zresetować. ehhh.... Niedopracowany to może jest u większości tor LAN lub sieć domowa o ustawieniach routera nie wspomnę. Później wyłażą kwiatki typu coś komuś przerywa, coś czegoś nie widzi itd. Masz jakieś problemy z Moon 280D, czy Silent Angel M1T? nie sądzę 😉 Odpisz, cytując
Bogusław 66 Napisano 19 maja 2024 Napisano 19 maja 2024 3 godziny temu, DiBatonio napisał: Niedopracowany to może jest u większości tor LAN lub sieć domowa o ustawieniach routera nie wspomnę. Później wyłażą kwiatki typu coś komuś przerywa, coś czegoś nie widzi itd. Masz jakieś problemy z Moon 280D, czy Silent Angel M1T? nie sądzę 😉 U mnie? VPN we fonie blokował apke. czasami widzę jak Roman z salonu walczy z streamerem Ayon (apka natywna albo Roon) albo nie ma apki Qobuz na iphone bo ... jesteśmy w pl. Gdzie indziej widziałem problem sieciowy z malinką no i to co widzę na forum Zasadniczo qobuz działa mi w domu wszędzie i na wszystkim ale ...... zauważyłem ze zbyt często używam przycisku z symbolem "do przodu" czego w odtwarzaczy CD nie robię albo cholernie sporadycznie i to jest mój szacunek do twórczości artysty (nie poganiam płyty). ------ Nie wiem czy już pisałem czy nie ale zrobiłem kiedyś porównanie płyta - plik, nawet nie streamer a plik i to DSD 256 przeciw tej płycie, plik tez kupiony u nich na stronie. Porównanie zrobione u Romana na sprzęcie ... powiedzmy wysokim. Źródłem był Ayon S10 II, do gniazda z przodu pendrive sandisk z plikami a płyta trafiła do Ayon CDT za wspólny DAC robił S10 Ayon ..... .... to plik był lepszy ale ..... o włos. Moze kiedyś się złoży i płytę porównam do streamingu, tylko brak pewności ze to będzie ten sam master. A wiem np z takich porównań ze są różnice. 1 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 20 maja 2024 Napisano 20 maja 2024 A w Japan strim i cd idą łeb w łeb… Odpisz, cytując
Recommended Posts