S4Home Napisano 22 listopada 2018 Udostępnij Napisano 22 listopada 2018 Wzmak za 10k do tych kolumn. To będzie niezły ?? pod choinkę ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 22 listopada 2018 Udostępnij Napisano 22 listopada 2018 Ambitne konstrukcje pokazują pełnie możliwości przy droższej elektronice od nich samych, np. ludzie którzy mają systemy oparte o kolumny ProAc- tam są one często najtańszym elementem systemu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 23 listopada 2018 Udostępnij Napisano 23 listopada 2018 Rozumiem, podobnie jest przy Dynaudio. Ale podejdźmy do sprawy realnie. Jakbyś nie był w branży to byś nie kupił wzmaka do tych kolumn za 10k Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lewar55 Napisano 28 listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 listopada 2018 Dnia 22.11.2018 o 13:27, Top Hi-Fi Poznań napisał: @Lewar55 zatem podtrzymuje moją wcześniejszą wypowiedź, koniecznie posłuchaj PATHOS Classic One Mk3, twoje kolumny z owym wzmacniaczem wchodzą na zupełnie inny poziom. Nie słyszałem lepszego połączenia w porównywalnych pieniądzach. Piękny klocek! Chyba muszę wpaść do Was na odsłuch. myślałem własnie o lampie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 28 listopada 2018 Udostępnij Napisano 28 listopada 2018 Dnia 23.11.2018 o 07:10, S4Home napisał: Rozumiem, podobnie jest przy Dynaudio. Ale podejdźmy do sprawy realnie. Jakbyś nie był w branży to byś nie kupił wzmaka do tych kolumn za 10k S4 home, Może wreszcie pojawił się jakiś normalny użytkownik, który w normalny sposób chce wysterować porządnie kolumny, a nie pokazywać byle jakie zestawy z kolumnami za 5 tysięcy i wzmakami po 1.500 zł. Sam wiem po swoich dokonaniach z przeszłości, że na dobrych kolumnach i znacząco droższej elektronice można osiągnąć bardzo dużo! Dla przykładu: B&M Cm1 (rok 2010) i do tego wzmacniacz McIntosh MA 7000! + CD 201, wiesz jaki to dało efekt?! Widać kolego, że musisz jeszcze trochę posłuchać sprzętu w swojej karierze Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lewar55 Napisano 28 listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 listopada 2018 Może nie mam aż tak dużej wiedzy ale znajomy kolega audiofil sam proponował mi proporcje 30% (kolumny) - 70% (elektronika) twierdząc że to przyniesie mi znaczny efekt. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pboczek Napisano 28 listopada 2018 Udostępnij Napisano 28 listopada 2018 A gdzie akustyka? W takim budżecie zostaw sobie parę stówek na ustroje. To najlepiej procentujące wydatki w audio. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts