nostromo Napisano 22 lutego 2019 Udostępnij Napisano 22 lutego 2019 Witaj. Dostałem we wtorek SMS od nich,że wzmacniacz czeka na odbiór.Właśnie dziś tam się wybieram. Trzy tygodnie czeka na odbiór,ponieważ nie miałem czasu(pisałem o tym tutaj),a w święta Bożego Narodzenia,kupiłem na szybko NADa od Pumpurka,więc mam już na czym słuchać.Niemniej oczywiście-najwyższa pora odebrać go,bo nie mogę tak bez końca przekładać odbioru. Co do Cantonów-najpierw zobaczę co tam z moimi.A jaki to masz model tych Ergo? Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2pac01 Napisano 22 lutego 2019 Udostępnij Napisano 22 lutego 2019 Ergo 695DC Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 24 lutego 2019 Udostępnij Napisano 24 lutego 2019 Mam nadzieję że sprawa tego HArmana będzie już ok 2PAC grasz z maskownicami czy bez? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nostromo Napisano 24 lutego 2019 Udostępnij Napisano 24 lutego 2019 Cześć. HK odebrany.W piątek tam podjechałem.Właśnie słucham na nim teraz.Oba kanały działają elegancko.Także temat już zamknięty. Ergo 695...wydaje mi się,że byłyby za mocne do kubatury mojego pokoju. A propos moich DC71. W piątek i sobotę słuchałem na nich całą noc.Najpierw na samych,potem podpiąłem RELQ.Śmigało aż miło.Prawy Canton nawet na chwilę nie przestał grać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 24 lutego 2019 Udostępnij Napisano 24 lutego 2019 Pewnie odlutowal Ci się kabelek w srodku kolumny przylutowany do terminala. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2pac01 Napisano 24 lutego 2019 Udostępnij Napisano 24 lutego 2019 4 godziny temu, S4Home napisał: 2PAC grasz z maskownicami czy bez? Z maskownicami. W moim subiektywnym odczuciu nie wypływają one w słyszalny sposób na zmianę brzmienia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 25 lutego 2019 Udostępnij Napisano 25 lutego 2019 Jeśli dobrze pamiętam to maskownica tam siedzi dość ciasno. Jednak metalowa lubi rezonować stąd moje pytanie. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts