MarcinBest Napisano 24 listopada 2018 Udostępnij Napisano 24 listopada 2018 Zakupiłem taki stojaczek. Bardzo estetyczny gadget ale ... Zastanawiem się czy jak słuchawki na nim wiszą to czy nie odkształci to gąbek? Pałąk też lekko rozwarty cały czas. Co myślicie? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Jankowski Napisano 24 listopada 2018 Udostępnij Napisano 24 listopada 2018 Na pewno po jakimś czasie nieużywania naprężenia mogą dać się we znaki gąbkom. Myślę jednak, że naprawdę długo musiałyby tak wisieć bez zdejmowania. Bardzo ładny stojak, cieszy oko. Lepsza połowa pewnie też zadowolona Ja kupiłem do AKG Q701 i Sennheiser HD600 BLUELOUNGE POSTO Tak na marginesie te Twoje to Grado? Jaki model? Myślałem żeby sobie sprawić do kolekcji model 325 ale nie wiem jak wypada w porównaniu z moimi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 24 listopada 2018 Udostępnij Napisano 24 listopada 2018 (edytowany) Według mnie nie ma co dawać się zwariować, gąbki i tak co jakis czas trzeba wymieniać choćby ze względów higienicznych. Ja tak przynajmniej robię. A stojak wyglada super, bardzo gustowne urządzonko ? nadaje się do eleganckiego odsluchowego wnętrza Edytowano 24 listopada 2018 przez Inferno Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinBest Napisano 24 listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 24 listopada 2018 Co do stojaka to na Allegro są różne kolory wybarwienia drewna - jakościowo super mogę polecić. Cena bardzo przystępna. Odkształcenie gąbek hmm trzeba ściągać słuchawki i słuchać często to się nie odkształcą a poważnie gąbki to 50 zł więc dam radę. Boje się bardziej o pałąk żeby nie sflaczał.Tak słuchawki to Grado Professional PS500 ale już po zakupie porównywałem z SR325 kolegi podłączone do wzmaka słuchawkowego musical fidelity klasy A i ... Różnica jak dla mnie jest minimalna / subtelna na granicy mojego słuchu więc nie warto wg mnie bo cena dwa razy większa. Co do Grado mogę ci powiedzieć jedno wyglądają jak stare studyjne vintage z lat 50-60 a grają tak że szok. Odstawisz w kąt swoje stare. No chyba że wygląd ma dla ciebie duże znaczenie to nie kupuj. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 30 listopada 2018 Udostępnij Napisano 30 listopada 2018 Tam się nic nie odkształci w przypadku tej "omegi" sam używam podobnych i jakiś różnic nie zauważyłem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 1 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 1 grudnia 2018 Na takim na pewno się nie odkształci: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wallace Napisano 1 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 1 grudnia 2018 albo na takim: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Jankowski Napisano 1 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 1 grudnia 2018 (edytowany) Dnia 24.11.2018 o 17:40, MarcinBest napisał: Co do Grado mogę ci powiedzieć jedno wyglądają jak stare studyjne vintage z lat 50-60 a grają tak że szok. Odstawisz w kąt swoje stare. No chyba że wygląd ma dla ciebie duże znaczenie to nie kupuj. No właśnie wygląd trochę mnie zniechęcał no i zarówno Senki jak i AKG są bardzo wygodne. Raz miałem na krótko w salonie założone 325 i byłem zaskoczony tym, że świetnie się dopasowują. Niestety nie miałem okazji posłuchać i porównać z moimi. Oj dałeś mi do myślenia Edytowano 1 grudnia 2018 przez Marek Jankowski Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinBest Napisano 2 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 2 grudnia 2018 Z Sennheiser HD600 w porównaniu wypadają wg mnie lepiej. AKG nie znam. Jak masz blisko do Wrocławia to wpadnij zapraszam i weź swoje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Jankowski Napisano 2 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2018 Niestety. Jestem z pokrytego smogiem G. Śląska Ale dziękuję za zaproszenie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinBest Napisano 3 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 grudnia 2018 23 godziny temu, Marek Jankowski napisał: Niestety. Jestem z pokrytego smogiem G. Śląska Ale dziękuję za zaproszenie. Smogu ci u nas dostatek. będziesz się czuł jak w domu. jeśli Ci będą Grado chodziły po głowie to szukaj używanych za 1/2 ceny + koszt wymiany gąbęk - ca 60 zł - i ja nowe Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Jankowski Napisano 3 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2018 Jest albo była oferta ale coś długo była: https://allegro.pl/oferta/grado-sr325e-7625984342 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinBest Napisano 10 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 10 grudnia 2018 Dnia 03.12.2018 o 10:04, Marek Jankowski napisał: Jest albo była oferta ale coś długo była: https://allegro.pl/oferta/grado-sr325e-7625984342 znalazłem takie porównanie : https://www.head-fi.org/threads/huge-comparison-of-almost-all-grado-headphones-post-your-own-comparisons-here-thanks-giogio.808325/ bo profesjonalnie zrobione i szczegółowo opisane. myślę, że to kompendium wiedzy dla zainteresowanych Grado. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinBest Napisano 26 lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 26 lutego 2019 Porównałem Grado PS500 z Audeze LCD-2 Opisałem w innym wątku. Jak dla mnie Grado znacznie lepsze. Dobrze że nie kupiłem Audeze Stojak po paru miesiącach jest ok. Nie widać żeby gąbki się odkształcały. Mogę polecić bo nawet jeśli .... Kiedyś ... To nowe 60 zł i po sprawie M..Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robercik89 Napisano 16 maja 2022 Udostępnij Napisano 16 maja 2022 Używam od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolony z niego, jakość wykonania 10/10 a że jestem miłośnikiem mebli z dębu ten stojak idealnie pasuje do wystroju mojego biura. Dodatkowym plusem jest wbudowana ładowarka indukcyjna w podstawie Dla zainteresowanych link do sklepu https://pl.discarve.com/produkty/Stojak-na-słuchawki-z-bezprzewodową-ładowarką-Orzech Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts