Wolf Son Napisano 27 listopada 2018 Udostępnij Napisano 27 listopada 2018 Czy ktoś byłby w stanie mi to wyjaśnić? Korzystam z Tapatalk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 listopada 2018 Udostępnij Napisano 27 listopada 2018 (edytowany) Wolfi, co chciałbyś konkretne wiedzieć? Jaka ocenę otrzymałeś (i tak to sukces, że przy 4. postach zostałeś zauważony...)? Czy czemu to służy? Ja się przeciwko ocenianiu w taki czy inny sposób buntowałem, ale widać bezskutecznie... Skoro już jest to... Nawet je wypróbowałem na sobie i Pboczku bodaj. Nawet nie sprawdzam co mi ktoś (i kto) wlepił. Skoro ta kogoś bawi to niech ocenia... Te minki ukrywają się pod ikoną niebieskiego serca, jeśli chcesz je używać. Opis kolo minki wyjaśnia co ona przedstawia.... Edytowano 27 listopada 2018 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf Son Napisano 27 listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 27 listopada 2018 No teraz mam kolejną reputację i tu to już kompletnie zgłupiałem Aczkolwiek bardzo dziękuję za, bo wreszcie jest jakiś plus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 listopada 2018 Udostępnij Napisano 27 listopada 2018 (edytowany) Mam wrażenie, że Ty nie z tych co tu "łażą" po tzw "reputację"... W każdym razie, mnie to "wisi"... (mnie osobiście, a nie to co Tobie wlepią...) Edytowano 27 listopada 2018 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf Son Napisano 28 listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 listopada 2018 Wolfi, co chciałbyś konkretne wiedzieć? Jaka ocenę otrzymałeś (i tak to sukces, że przy 4. postach zostałeś zauważony...)? Czy czemu to służy? Ja się przeciwko ocenianiu w taki czy inny sposób buntowałem, ale widać bezskutecznie... Skoro już jest to... Nawet je wypróbowałem na sobie i Pboczku bodaj. Nawet nie sprawdzam co mi ktoś (i kto) wlepił. Skoro ta kogoś bawi to niech ocenia... Te minki ukrywają się pod ikoną niebieskiego serca, jeśli chcesz je używać. Opis kolo minki wyjaśnia co ona przedstawia....Jakieś to takie mało czytelne jest - a na Tapatalk to już w ogóle nie wiadomo o co chodzi. A co do samej możliwości oceniania, to plusy tak - to moim zdaniem fajne jest. Ale minusy absolutnie nie, ponieważ to nie o to chodzi aby komuś dokopać w tak trywialny sposób - użyjmy słowa, a nie jakiegoś tam minusa Że posłużę się anegdotą, czy wręcz cytatem: - Inteligencja, wypierdalać!- Nie wiem jak państwo, ale ja wypierdalam. Moderatorów prosiłbym o odpuszczenie, bo to naprawdę oddaje istotę naszego hobby też Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 28 listopada 2018 Udostępnij Napisano 28 listopada 2018 Funkcja reputacji na forach została stworzona po to by być "fajnym" / "niefajnym" , tutaj nie ma minusów więc można zostać tylko "fajniejszym" , często bywało tak iż lud sam siebie plusował by być "najfajniejszym" na całym forum = żenua Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 12 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2018 Mam jednak nadzieję, że nie będzie u nas walki o "najfajniejszość" Reputacje są po to, aby dać komuś plusa za dobrą poradę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 12 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2018 Na innych forach , lud zakładał sobie inne konta by siebie plusować , by potem w sporach być top "znawcą" , w końcu tyle "plusików" to nie może być byle kto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 12 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2018 2 godziny temu, Redakcja AUDIO napisał: Mam jednak nadzieję, że nie będzie u nas walki o "najfajniejszość" Reputacje są po to, aby dać komuś plusa za dobrą poradę. hmm, nadzieja umiera na ostatnia, a co jeśli Kubakk ma słuszność??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 13 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2018 Wierzę, że nasz lud nie będzie popełniać grzechu próżności Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2018 (edytowany) Wiara czyni cuda, więc należy wierzyć, że i tym razem wiara Pani Administrator sprawi, że i ten cud się ziści. Ja muszę się przyznać, że skoro od wstępu jestem źle nastawiony do oceniania kogokolwiek na forum to po prostu nie dość, że nie oceniam w ogóle to i nie sprawdzam kto mi coś tam sprezentował. (teraz mam np 13 plusików, co uważam za pechową sytuację) Edytowano 13 grudnia 2018 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 13 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2018 Już masz 14 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2018 (edytowany) Ooooo! Dzięki! Zrewanżuję się wyjątkowo, za duże poczucie humoru! Pozdrawiam, WP Edytowano 13 grudnia 2018 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 13 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2018 A dziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2018 Wolf... Sensowną dla bezsensownego? Jak długo jeszcze będzie trzeba tolerować Twoje złośliwostki?! Naprawdę... Ja przynajmniej mam tego już dość. Powinieneś dać sobie już dawno spokój z tym nagminnym "wchrzanianiem się" w nie swoje sprawy. Odpowiedź Pani Administrator była do mnie skierowana, a nie do Ciebie. Wróć na AS, tam zapewne lepiej się zrealizujesz. Pozdrawiam, licząc że "pogadasz sobie" na innym raczej forum, WP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf Son Napisano 14 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 14 grudnia 2018 Odpowiedź Pani Administrator była do mnie skierowana, a nie do Ciebie. Wojtku, z całym szacunkiem, Marek? ATSD, to ja założyłem ten wątek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 14 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2018 Tymczasem był to ostatni wpis naszego kolegi na forum. Za wielokrotne złamanie regulaminu Wolf Son, alter ego J23, zostaje zawieszony. Pozdrawiam i życzę miłego dnia wszystkim, Ola Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2018 Szanowna Pani Administrator, nie wiem jakie są możliwości kontroli IP użytkowników w ramach forum, ale zautomatyzowanie kontroli tego typu mogłaby nas uchronić od ciągłego zgadywania z kim mamy do czynienia. Pozdrawiam, WP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 14 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2018 IP nic nie daje , ja mogę się zalogować z tysięcy różnych , wystarczy odpalić tor-a , ew. ustawić sobie proxy Dlatego wspominałem o zakładaniu kont by sobie plusiki dawać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2018 A więc nie ma żadnej linii obrony, poza własnym wyczuciem? Szkoda, ale po "niuansach ich rozpoznamy", bo przecież audiofilskie praktykowanie daje nam takie możliwości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 14 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2018 Wspominałem o tym póki Ola nie wykasowała postów Charakter trudno zmienić , i da się poznać po sposobie pisania. Poziom dyskusji czy plusowanie z alter-kont jest mi znany z innych for , tyczył to zazwyczaj określonej grupy osób zazwyczaj młodych , czy też nie dojrzałych emocjonalnie. Chcieli być "fajni" przynajmniej na forum .... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2018 (edytowany) 9 minut temu, Kubakk napisał: Dlatego wspominałem o zakładaniu kont by sobie plusiki dawać Ano... Rzeczywiście "+" są łakomym kąskiem.... Ale tylko dla tych co to próżnością się wykazują, a dla innych nie znaczą zbyt wiele. P.S. Napisaliśmy jednako i równocześnie. Pozdrawiam Ciebie, WP Edytowano 14 grudnia 2018 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 14 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2018 Widzę że "kolega" z UK już sobie nagrabił, dziwny typek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 15 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 15 grudnia 2018 Jeśli normalnie podejdziemy do kwestii dawania sobie "+" to ma to sens. Jeśli będzie to wyglądać jak dawniej (kolegów już nie ma) dawali sobie wzjamenie plusy za każdą odpowiedź to faktycznie to nie ma sensu. Aczkolwiek dziwnym trafem widzę że na audio stereo działa teraz ten sam silnik co tutaj. Zarówno pisanie, jak i moderowanie, wygląd i plusowsnie. Zatem audio wyznaczyło pewien trend w tej kwestii. Piotr Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 16 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2018 Jestem przeciwny plusikom. Kiedys i teraz. W koncu Wolfson dostal bana. Szkoda, że nie mozna banować na podstawie poszlak ;). Od dawna bylo wiadomo, ze to J23 ale dowodów nie było :). 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts