bumbum Napisano 6 grudnia 2020 Napisano 6 grudnia 2020 Dnia 28.12.2018 o 19:03, tomaz75 napisał: Zgodzę się że interfejs fajniejszy w Volumio ,lecz u mnie dźwięków wygrało Moode.A specjalistka z forum 1 klasa.?Nakładka z Rca. No tak, tylko instalacja Volumio to bułka z masłem, Moode to według instrukcji na audiostereo to 32 strony z mnóstwem linijek do wpisania. Aby to ogarnąć to szkołę informatyczną trzeba chyba skończyć. Odpisz, cytując
Mar Ka Napisano 6 grudnia 2020 Napisano 6 grudnia 2020 Bzdura. Instalacja łatwa i bezproblemowa jak z volumio. Odpisz, cytując
tomaz75 Napisano 7 grudnia 2020 Napisano 7 grudnia 2020 9 godzin temu, Mar Ka napisał: Bzdura. Instalacja łatwa i bezproblemowa jak z volumio. Potwierdzam,początki były trudne,lecz później już bez problemów,co prawda nie mam już Maliny lecz w tamtym czasie Moode zdecydowanie lepsze od Volumio Odpisz, cytując
Dariusz Zarzycki Napisano 10 grudnia 2020 Napisano 10 grudnia 2020 Proszę o pomoc w konfiguracji malinki . Urządzenie widzi swoją kartę sd, radia i podpięty dysk , a nie widzi dysku w komputerze , inne urządzenia np tv box i apki go widzą i mogę odtworzyć muzę lub video malina podpięta przewodem lan Przed chwilą, Dariusz Zarzycki napisał: Proszę o pomoc w konfiguracji malinki . Urządzenie widzi swoją kartę sd, radia i podpięty dysk , a nie widzi dysku w komputerze , inne urządzenia np tv box i apki go widzą i mogę odtworzyć muzę lub video malina podpięta przewodem lan System moO de Odpisz, cytując
Dariusz Zarzycki Napisano 26 grudnia 2020 Napisano 26 grudnia 2020 Dnia 10.12.2020 o 17:34, Dariusz Zarzycki napisał: Proszę o pomoc w konfiguracji malinki . Urządzenie widzi swoją kartę sd, radia i podpięty dysk , a nie widzi dysku w komputerze , inne urządzenia np tv box i apki go widzą i mogę odtworzyć muzę lub video malina podpięta przewodem lan System moO de Już ogarnięte Odpisz, cytując
Witold Bjs Napisano 19 września 2021 Napisano 19 września 2021 Witam, Może trochę nie w temacie, ale mam nadzieje ze pomożecie . Posiadam malinę + my volumio . Korzystam gl z TIDAL . Czy jest jakaś opcja z poziomu volumio obejrzeć teledysk ? Ewentualnie czy na innych systemach tego typu jest taka opcja ? Tidal udostępnia teledyski w dobrej jakości i niekiedy chętnie bym skorzystał z tej opcji. Odpisz, cytując
arkadeusz Napisano 18 marca 2022 Napisano 18 marca 2022 Czy istnieje aktualnie jakaś alternatywa do Maliny w kategorii mikrokomputerów, która może działać jako streamer? Odpisz, cytując
Tomasz S. Napisano 18 marca 2022 Napisano 18 marca 2022 Jest np Khadas VIM, ale dlaczego akurat z innych mikrokomputerów ? Malina jest najbardziej wspierana i powszechna. Jeżeli chcesz po prostu streamer w tej cenie to może Wiim Mini Odpisz, cytując
arkadeusz Napisano 18 marca 2022 Napisano 18 marca 2022 No właśnie nie jest dostępna od dłuższego czasu, a jak jest to po kosmicznej cenie. Dlatego pytam. Odpisz, cytując
arkadeusz Napisano 18 marca 2022 Napisano 18 marca 2022 3 minuty temu, Tomasz S. napisał: Złap Wiim Mini z OLX póki są Szukam czegoś z LAN, ale przyjrzę się 😉 Odpisz, cytując
Recommended Posts