bumbum Napisano 6 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2020 Dnia 28.12.2018 o 19:03, tomaz75 napisał: Zgodzę się że interfejs fajniejszy w Volumio ,lecz u mnie dźwięków wygrało Moode.A specjalistka z forum 1 klasa.?Nakładka z Rca. No tak, tylko instalacja Volumio to bułka z masłem, Moode to według instrukcji na audiostereo to 32 strony z mnóstwem linijek do wpisania. Aby to ogarnąć to szkołę informatyczną trzeba chyba skończyć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mar Ka Napisano 6 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2020 Bzdura. Instalacja łatwa i bezproblemowa jak z volumio. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaz75 Napisano 7 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2020 9 godzin temu, Mar Ka napisał: Bzdura. Instalacja łatwa i bezproblemowa jak z volumio. Potwierdzam,początki były trudne,lecz później już bez problemów,co prawda nie mam już Maliny lecz w tamtym czasie Moode zdecydowanie lepsze od Volumio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dariusz Zarzycki Napisano 10 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 10 grudnia 2020 Proszę o pomoc w konfiguracji malinki . Urządzenie widzi swoją kartę sd, radia i podpięty dysk , a nie widzi dysku w komputerze , inne urządzenia np tv box i apki go widzą i mogę odtworzyć muzę lub video malina podpięta przewodem lan Przed chwilą, Dariusz Zarzycki napisał: Proszę o pomoc w konfiguracji malinki . Urządzenie widzi swoją kartę sd, radia i podpięty dysk , a nie widzi dysku w komputerze , inne urządzenia np tv box i apki go widzą i mogę odtworzyć muzę lub video malina podpięta przewodem lan System moO de Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dariusz Zarzycki Napisano 26 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 26 grudnia 2020 Dnia 10.12.2020 o 17:34, Dariusz Zarzycki napisał: Proszę o pomoc w konfiguracji malinki . Urządzenie widzi swoją kartę sd, radia i podpięty dysk , a nie widzi dysku w komputerze , inne urządzenia np tv box i apki go widzą i mogę odtworzyć muzę lub video malina podpięta przewodem lan System moO de Już ogarnięte Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witold Bjs Napisano 19 września 2021 Udostępnij Napisano 19 września 2021 Witam, Może trochę nie w temacie, ale mam nadzieje ze pomożecie . Posiadam malinę + my volumio . Korzystam gl z TIDAL . Czy jest jakaś opcja z poziomu volumio obejrzeć teledysk ? Ewentualnie czy na innych systemach tego typu jest taka opcja ? Tidal udostępnia teledyski w dobrej jakości i niekiedy chętnie bym skorzystał z tej opcji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadeusz Napisano 18 marca 2022 Udostępnij Napisano 18 marca 2022 Czy istnieje aktualnie jakaś alternatywa do Maliny w kategorii mikrokomputerów, która może działać jako streamer? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 18 marca 2022 Udostępnij Napisano 18 marca 2022 Jest np Khadas VIM, ale dlaczego akurat z innych mikrokomputerów ? Malina jest najbardziej wspierana i powszechna. Jeżeli chcesz po prostu streamer w tej cenie to może Wiim Mini Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadeusz Napisano 18 marca 2022 Udostępnij Napisano 18 marca 2022 No właśnie nie jest dostępna od dłuższego czasu, a jak jest to po kosmicznej cenie. Dlatego pytam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 18 marca 2022 Udostępnij Napisano 18 marca 2022 Złap Wiim Mini z OLX póki są Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadeusz Napisano 18 marca 2022 Udostępnij Napisano 18 marca 2022 3 minuty temu, Tomasz S. napisał: Złap Wiim Mini z OLX póki są Szukam czegoś z LAN, ale przyjrzę się 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts