T Z6 Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu 14 minut temu, Pawel Kloch napisał: Serwis Elco Exim w Warszawie Stara Miłosna tel. 22 773 32 16 naprawił mi to bez problemu Czyli mój brat nie jest jedyny 😉A wysylka mozliwa?Mieszka na pomorzu zachodnim. Odpisz, cytując
Pawel Kloch Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu Zadzwoń, ale na 99% wysyłka jest możliwa Odpisz, cytując
Palmos Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu (edytowany) 11 minut temu, T Z6 napisał: Czyli mój brat nie jest jedyny 😉 No ale sprawdził czy gra? Edytowano 20 godzin temu przez Palmos Odpisz, cytując
Pawel Kloch Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu Filmik na Youtube jest niestety trochę mylący, u mnie wymiana lamp doprowadziła do pogięcia styków. Wzmacniacz grał normalnie, ale denerwował mnie brak podświetlenia lamp. Dlatego oddałem do serwisu. Odpisz, cytując
T Z6 Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu 5 minut temu, Palmos napisał: No ale sprawdził czy gra? Ponoc nie gra.Podobno po wlaczeniu zaraz po wymianie po chwili cos zaczelo strzelac z glosników wiec szybko wylaczył.Pewnie nastąpiło gdzies zwarcie i po ptakach. On sie sugerował wlasnie youtube.A tam polecaja tylko zdjac obudowe.Zeby przeprowadzic wymiane trzeba tez poluzowac przedni panel.Wtedy oslona latwo wychodzi i wlozenie spowrotem tez jest prostsze.Niestety sugerowanie sie filmami youtube to niezbyt mądry pomysł. Odpisz, cytując
Palmos Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu To musiał coś jeszcze odwalić. Może lampę za bardzo dociskał i coś pękło. Generalnie oprócz tej osłony to trudno tam coś zepsuć. Odpisz, cytując
T Z6 Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, Palmos napisał: To musiał coś jeszcze odwalić. Może lampę za bardzo dociskał i coś pękło. Generalnie oprócz tej osłony to trudno tam coś zepsuć. Jak widać mozna zepsuc.Gdy mialem Magnata to zmienialem lampy chyba 4 razy jesli dobrze pamietam.I zawsze wszystko bylo dobrze.A tu pierwsza wymiana i po sprzecie... Odpisz, cytując
T Z6 Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu 8 godzin temu, Pawel Kloch napisał: Serwis Elco Exim w Warszawie Stara Miłosna tel. 22 773 32 16 naprawił mi to bez problemu Ile zaplaciles za naprawe? Odpisz, cytując
Maciej H Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Osobiście wymieniałem lampy ponad 10 razy. Ogólnie wyjąć jest łatwo gorzej jest spowrotem zamocować obudowę, dlatego zawsze lekko luzowałem przedni panel. Trzeba robić to na spokojnie bez nerwów. Odpisz, cytując
T Z6 Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Maciej H napisał: Osobiście wymieniałem lampy ponad 10 razy. Ogólnie wyjąć jest łatwo gorzej jest spowrotem zamocować obudowę, dlatego zawsze lekko luzowałem przedni panel. Trzeba robić to na spokojnie bez nerwów. Ja to wiem bo wymienialem wiele razy.Ale mój brat mial pecha i nie wyszło jak trzeba. Na szczescie dzis go dokladnie sprawdziłem i okazuje sie ze nic sie nie popsulo oprócz podswietlenia.Dziala prawidlowo.Podswietlenia mu nie naprawie. Odpisz, cytując
Pawel Kloch Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu 1 godzinę temu, T Z6 napisał: Ile zaplaciles za naprawe? Nie pamiętam, robiłem to 2 lata temu, ale nie było drogo. Mieszkam obok Starej Miłosnej, tak więc nie musiałem wysyłać sprzętu. Ludzie w serwisie są bardzo przyjaźni i fachowi, polecam ich usługi Odpisz, cytując
T Z6 Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu 1 godzinę temu, Pawel Kloch napisał: Nie pamiętam, robiłem to 2 lata temu, ale nie było drogo. Mieszkam obok Starej Miłosnej, tak więc nie musiałem wysyłać sprzętu. Ludzie w serwisie są bardzo przyjaźni i fachowi, polecam ich usługi Jeszcze jedno pytanko.Grales bez oslony dlugo?Bo tak mysle czy bez oslony lampy nie rozgrzewaja za mocno swojego otoczenia.Np tej plytki na której sa zainstalowane.Oslona to chyba nie tylko podswietlenie ale pewnie tez oslona termiczna.Tak mi sie wydaje. Odpisz, cytując
Recommended Posts