Maciej H Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Tak są delikatne, dlatego nic na siłę. Spokojnie wycelować i docisnąć. Najlepiej poluzować przedni panel. Odpisz, cytując
T Z6 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Maciej H napisał: Tak są delikatne, dlatego nic na siłę. Spokojnie wycelować i docisnąć. Najlepiej poluzować przedni panel. Albo zrobic tak jak ja zrobilem.Wymienic na pelnego lampowca😉.Gdybym nie kupił Magnata to w pelną lampe pewnie bym nie poszedł nigdy. Odpisz, cytując
Maciej H Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Do moich warunków Magnat jest dla mnie wystarczający. Może w przyszłości jak zmienię lokum pomyślę o lepszych sprzęcie 😉 Odpisz, cytując
T Z6 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Maciej H napisał: Do moich warunków Magnat jest dla mnie wystarczający. Może w przyszłości jak zmienię lokum pomyślę o lepszych sprzęcie 😉 Przejscie na lampeczki daje duzo radosci.To inna liga dzwięku.Ale trzeba sie liczyc z tym ze nie zagra dobrze z kazdymi kolumnami.Ale gdy dobrze sprzet zestawic to.....miodzio. Uzytkownicy tego Magnata najszybciej przejda na lampe.Jesli podoba sie jego dzwięk to wzmacniacz lampowy tym bardziej przypadnie do gustu. Odpisz, cytując
Maciej H Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Bawiłem się trochę lampami w Magnacie i obecnie mam Siemensy, grają lepiej od oryginalnych. Nie powiem wizja pełnego lampowca kusi. Edytowano 1 godzinę temu przez Maciej H Odpisz, cytując
T Z6 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Maciej H napisał: Bawiłem się trochę lampami w Magnacie i obecnie mam Siemensy, grają lepiej od oryginalnych. Nie powiem wizja pełnego lampowca kusi. Mnie kusila po mniej wiecej roku uzytkowania MR 780.I jakis czas potem sprzedałem i kupilem Sythezisa.Dzis uwazam ze byla to jedna z najlepszych decyzji w mojej dlugiej przygodzie ze sprzetem audio. Odpisz, cytując
Recommended Posts