Maciej H Napisano Niedziela o 14:50 Napisano Niedziela o 14:50 Tak są delikatne, dlatego nic na siłę. Spokojnie wycelować i docisnąć. Najlepiej poluzować przedni panel. Odpisz, cytując
T Z6 Napisano Niedziela o 14:57 Napisano Niedziela o 14:57 5 minut temu, Maciej H napisał: Tak są delikatne, dlatego nic na siłę. Spokojnie wycelować i docisnąć. Najlepiej poluzować przedni panel. Albo zrobic tak jak ja zrobilem.Wymienic na pelnego lampowca😉.Gdybym nie kupił Magnata to w pelną lampe pewnie bym nie poszedł nigdy. Odpisz, cytując
Maciej H Napisano Niedziela o 14:59 Napisano Niedziela o 14:59 Do moich warunków Magnat jest dla mnie wystarczający. Może w przyszłości jak zmienię lokum pomyślę o lepszych sprzęcie 😉 Odpisz, cytując
T Z6 Napisano Niedziela o 15:02 Napisano Niedziela o 15:02 1 minutę temu, Maciej H napisał: Do moich warunków Magnat jest dla mnie wystarczający. Może w przyszłości jak zmienię lokum pomyślę o lepszych sprzęcie 😉 Przejscie na lampeczki daje duzo radosci.To inna liga dzwięku.Ale trzeba sie liczyc z tym ze nie zagra dobrze z kazdymi kolumnami.Ale gdy dobrze sprzet zestawic to.....miodzio. Uzytkownicy tego Magnata najszybciej przejda na lampe.Jesli podoba sie jego dzwięk to wzmacniacz lampowy tym bardziej przypadnie do gustu. Odpisz, cytując
Maciej H Napisano Niedziela o 16:26 Napisano Niedziela o 16:26 (edytowany) Bawiłem się trochę lampami w Magnacie i obecnie mam Siemensy, grają lepiej od oryginalnych. Nie powiem wizja pełnego lampowca kusi. Edytowano Niedziela o 16:26 przez Maciej H Odpisz, cytując
T Z6 Napisano Niedziela o 16:34 Napisano Niedziela o 16:34 5 minut temu, Maciej H napisał: Bawiłem się trochę lampami w Magnacie i obecnie mam Siemensy, grają lepiej od oryginalnych. Nie powiem wizja pełnego lampowca kusi. Mnie kusila po mniej wiecej roku uzytkowania MR 780.I jakis czas potem sprzedałem i kupilem Sythezisa.Dzis uwazam ze byla to jedna z najlepszych decyzji w mojej dlugiej przygodzie ze sprzetem audio. Odpisz, cytując
T Z6 Napisano Niedziela o 18:44 Napisano Niedziela o 18:44 23 minuty temu, Maciej H napisał: Synthesis Roma? Tak.Mala Roma.Mozna oczywiscie jeszcze lepiej ale drozej. Odpisz, cytując
T Z6 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Serwis wyslał mi nowa oslone lamp.Jutro powinna dojsc.Oby sie udalo naprawić to ustrojstwo😉. Odpisz, cytując
Recommended Posts