piotria Napisano 8 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 8 stycznia 2019 Polećcie jakiś dobry odtwarzacz cd do tego wzmacniacza i kolumn Dali Concept 6 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 8 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 8 stycznia 2019 Cześć, jeśli tylko budżet pozwoli, to proponuję NAD C546 BEE. To świetny dźwiękowo odtwarzacz, który powinien Cię w pełni usatysfakcjonować. To model dedykowany do Twojego wzmacniacza. Zapraszam serdecznie do naszego salonu na odsluchy i indywidualne wyceny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotria Napisano 8 stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 8 stycznia 2019 (edytowany) 19 minut temu, Q21 napisał: Cześć, jeśli tylko budżet pozwoli, to proponuję NAD C546 BEE. To świetny dźwiękowo odtwarzacz, który powinien Cię w pełni usatysfakcjonować. To model dedykowany do Twojego wzmacniacza. Zapraszam serdecznie do naszego salonu na odsluchy i indywidualne wyceny. Na nowy napewno nie, okolo 1,000 zł mam do przeznaczenia na ten cel, ale tak wlaśnie myślałem. Utwierdzasz mnie w przekonaniu że to będzie najlepszy odtwarzacz Edytowano 8 stycznia 2019 przez piotria Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizjum7919. Napisano 8 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 8 stycznia 2019 Yamaha cd s300 lub Denon dcd 720ae? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 8 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 8 stycznia 2019 Najlepiej do kompletu z jednej rodziny. W tym układzie C546 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotria Napisano 9 stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 stycznia 2019 8 godzin temu, Elizjum7919. napisał: Yamaha cd s300 lub Denon dcd 720ae? Hehe, nie dzięki, poszukam NADa 546 ale u nas jest bieda z tymi kompaktami. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 9 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2019 NAD może być ale ja bym poszukał starszego Marantza. Nie będzie pasował wizualnie, ale gra lepiej. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotria Napisano 9 stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 stycznia 2019 54 minuty temu, S4Home napisał: NAD może być ale ja bym poszukał starszego Marantza. Nie będzie pasował wizualnie, ale gra lepiej. Piotr Jaki model ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 9 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2019 63? Dobrze pamiętam? Niech mnie ktoś poprawi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 9 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2019 (edytowany) Matantz 63 KI, SE lub też 67 SE. 67 SE słuchałem, duża detaliczność, mocne niskie. Scena poukładana, namacalne elementy źródeł pozornych. Za 400 - 550 zł można znaleźć ładny zadbany egzemplarz z oryginalnym pilotem. Lasery jeszcze dostępne. Pozdrawiam Edytowano 9 stycznia 2019 przez 1Ender Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Ost Napisano 9 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2019 Podepnę się pod temat, kupując kilkuletnią używkę warto zaopatrzyć się w zapasowe lasery, czy z doświadczenia raczej wcześniej sprzęt się zmieni na inny? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 9 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2019 (edytowany) @Przemek Ost Miałem jeden przypadek z Rotelem rcd951, gdzie szuflada zamykała mi się gdy kładło się płyty na tackę. Ale to była przypadłość tych modeli. Kompakt sprzedałem handlarzowi. Kupiłem inny. Nie widzę potrzeby kupowania dodatkowego lasera, ale oczywiście można. Warunek, by sprawdzać czy w modelu, który chcesz kupić lasery są dostępne. Pozdrawiam PS. Przemku, a Ty szukasz czegoś teraz? Edytowano 9 stycznia 2019 przez 1Ender Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Ost Napisano 9 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2019 Zainwestowalem ostatnio tyle w sprzet ze stwierdzilem ze warto zwolnic ? mam leciwe sony cdp70 ktore zle nie jest i spelnia swoje zadanie (ale zaznaczam ze nie mam porownania z niczym innym). Ale w przyszlosci bede szukal uzywki odtwarzacza cd podobnie jak kolega wyzej, wspolpracujacego z NAD 326/356, ktore nie bedzie dodatkowo podbijal niskich tonow, a raczej wprowadzal wiecej szczegolowosci i sceny do zestawu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 9 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2019 @Przemek Ost Będę miał CD Nada do sprzedania za jakiś czas. Bardzo udany model, świetnie grający i dodatkowo nowy laser lub dwa jak ten drugi znajdę. Tanio. Napisz do mnie priv, to podam szczegóły. Powinno razem dobrze zagrać. ? Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotria Napisano 9 stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 stycznia 2019 4 godziny temu, 1Ender napisał: @Przemek Ost Będę miał CD Nada do sprzedania za jakiś czas. Bardzo udany model, świetnie grający i dodatkowo nowy laser lub dwa jak ten drugi znajdę. Tanio. Napisz do mnie priv, to podam szczegóły. Powinno razem dobrze zagrać. ? Pozdrawiam A mi czemu nie proponujesz ? ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 9 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2019 (edytowany) @piotria Napisz priv, sorry ? ale mi się że sprzedażą za bardzo nie spieszy. Chyba, że będzie bardzo chciał. ? Pozdrawiam Edytowano 9 stycznia 2019 przez 1Ender Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 10 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 10 stycznia 2019 Podaż , popyt. co do Marantz to lasery są dość trwale. Oczywiście nie wiemy jak poprzedni właściciel się z nimi obchodził. Ale jest szansa że długo pogra na obecnym Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotria Napisano 11 stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 stycznia 2019 Postanowiłem zwiększyć budżet do 1500 zł za używany i 2000 zł za nowy. A co sądzicie o Arcam CDS27 ? Przemawia do mnie to że obsługuje Flac Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts