Krutki Napisano 26 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 stycznia 2019 Witam posiadam kolumny przednie Magnat Shadow 207 który Amplituner wybrać z tych są używane. Wszystkie kosztują tak samo 1-Denon AVR-2805 7.1 2-Denon AVR-1905 i ostatni 3-Denon AVR 1612 nie wiem czy nie będzie za mocny lub zaslaby resztę kolumn dokupie w swoim czasie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 26 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 stycznia 2019 Im wyższy model amplitunera tym lepiej... Za mocny nie będzie, a zasada jest prosta: nie grać na maksymalnej głośności i jak tylko pojawiają się zniekształcenia wyłączyć sprzęt lub przynajmniej ściszyć. Jaką kwotę zamierzasz przeznaczyć na amplituner i na jakiej powierzchni będzie to grało? Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krutki Napisano 28 stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 28 stycznia 2019 Dnia 26.01.2019 o 19:58, RoRo napisał: Im wyższy model amplitunera tym lepiej... Za mocny nie będzie, a zasada jest prosta: nie grać na maksymalnej głośności i jak tylko pojawiają się zniekształcenia wyłączyć sprzęt lub przynajmniej ściszyć. Jaką kwotę zamierzasz przeznaczyć na amplituner i na jakiej powierzchni będzie to grało? Pozdrawiam Sam salon 25 m z jadalnią i kuchnia 50m. Tylko że wyższy model jest sporo starszy i nie ma Hdmi i nie wiem czy podłącze do tv smart. 1 godzinę temu, Krutki napisał: Sam salon 25 m z jadalnią i kuchnia 50m. Tylko że wyższy model jest sporo starszy i nie ma Hdmi i nie wiem czy podłącze do tv smart. Kwotę 600zl jest on używany na gwarancji -Denon AVR-2805-Denon Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 29 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 29 stycznia 2019 W takim pomieszczeniu żaden amplituner kinowy. Tylko mocny, używany, wydajny, klasyczny wzmacniacz stereo. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Tcz Napisano 30 maja 2020 Udostępnij Napisano 30 maja 2020 (edytowany) Odświeżę temat... Kupiłem nowe Magnaty Shadow 207 + Magnaty Shadow A300. Jaki wzmacniacz polecacie? Bo z tego co wyczytałem to ampli Yamaha r-n602 pasuje, ale cena mnie zabija. A co myślicie o Yamaha As501? Możecie polecić jakiś wzmacniacz, który ogarnie ten zestaw i będzie miał możliwość podlaczenia wi-fi? Edytowano 30 maja 2020 przez Karol_Tcz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubad Napisano 31 maja 2020 Udostępnij Napisano 31 maja 2020 Yamaha Rn602 jak najbardziej pasuje jeżeli chcesz mieć jedno urządzenie. Myśląc o klasycznym wzmacniaczu cena wyjdzie podobna czyli as501 plus wxad-10. Na twoim miejscu nie schodził bym z budżetem bo kolumny mają potencjał. Najlepiej jakbyś umówił się na odsłuch i usłyszał różnicę między modelami wtedy będziesz wiedział czy chcesz dopłacić czy nie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 1 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 1 czerwca 2020 AS 501 zagra nawet lepiej od RN 602 Tylko sieć sobie załatw. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Tcz Napisano 2 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 2 czerwca 2020 Jak juz to chciałbym cos w jednym... Nie chciałbym oddzielnie wzmaka i sieci... r-n602 ma wszystko w jednym. Tylko jest problem w znalezieniu dobrze utrzymane używki... bo jak mam dać 2k2zka używkę to wolę dołożyć 200 zł i mieć nowy. A nie macie może jakiegoś odpowiednika do 602 z innej marki? Żeby posiadał wszystko to co 602? Przed chwilą, Karol_Tcz napisał: Jak juz to chciałbym cos w jednym... Nie chciałbym oddzielnie wzmaka i sieci... r-n602 ma wszystko w jednym. Tylko jest problem w znalezieniu dobrze utrzymane używki... bo jak mam dać 2k2zka używkę to wolę dołożyć 200 zł i mieć nowy. A nie macie może jakiegoś odpowiednika do 602 z innej marki? Żeby posiadał wszystko to co 602? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 3 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 3 czerwca 2020 Onkyo 8250 Tylko nie ma dwukierunkowego BT i denon pma800 tylko jest słabszy mocowo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts