Leho Napisano 30 stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 stycznia 2019 (edytowany) 14 minut temu, 1Ender napisał: Wychodzi na to, że mamy bardzo bogate społeczeństwo i stać na straty od 500 zł w górę. Jeżeli ktoś chce nowe audio, bo ma taką wizję.. Trudno. Jego pieniądze, jego strata. To po prostu często zakup pod wpływem chwili na impulsie. Nie przemyślany. Ale z jednej strony to dla branży jest dobre, bo popyt jest duży. Pozdrawiam Trochę mi rozjaśniacie w głowie i już zaczynam pomału inaczej myśleć? Edytowano 30 stycznia 2019 przez Leho Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leho Napisano 1 lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 lutego 2019 Co sądzicie o takiej promocji? Wydaje się ok. https://www.amazon.de/Pioneer-Wiedergabe-Bluetooth-Streaming-Multiroom-Schwarz/dp/B01LX2422X/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 1 lutego 2019 Udostępnij Napisano 1 lutego 2019 Chcesz mojej rady? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leho Napisano 1 lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 lutego 2019 Po to napisałem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 1 lutego 2019 Udostępnij Napisano 1 lutego 2019 Zacznij czegoś słuchać, bo kręcisz się wokół własnego ogona. Od recenzji, opisów, porad mądrzejszy nie będziesz. (Bo pytanie rodzi kolejne pytanie. A Ty dalej nie wiesz). A jak posłuchasz kilku zestawów to już wtedy tak. Wypożycz do domu od branży lub kup coś w MM, gdzie masz możliwość zwrotu. Szanuj czas kolegów piszących na forum! Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leho Napisano 1 lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 lutego 2019 (edytowany) 3 minuty temu, 1Ender napisał: Zacznij czegoś słuchać, bo kręcisz się wokół własnego ogona. Od recenzji, opisów, porad mądrzejszy nie będziesz. (Bo pytanie rodzi kolejne pytanie. A Ty dalej nie wiesz). A jak posłuchasz kilku zestawów to już wtedy tak. Wypożycz do domu od branży lub kup coś w MM, gdzie masz możliwość zwrotu. Szanuj czas kolegów piszących na forum! Pozdrawiam Może poszedłem na skróty w ostatnim poście.. Po powyższych postach oraz posłuchaniu kilku zestawów jednak zdecydowałem się na zakup Pioneera X-HM86D lub Yamaha MusicCast MCR-N670D i teraz tylko szukam odpowiednich promocji na ten sprzęt. Edytowano 1 lutego 2019 przez Leho Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 1 lutego 2019 Udostępnij Napisano 1 lutego 2019 Czyli kupujesz "w ciemno" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 1 lutego 2019 Udostępnij Napisano 1 lutego 2019 Napisz czego słuchałeś co Ci się podobało, a co nie. Czy słuchałeś tych zestawów w domu? Jest to warunek konieczny by stwierdzić czy będzie dobrze. Przy braku odsłuchu w domu możesz mieć duży kłopot. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leho Napisano 1 lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 lutego 2019 2 minuty temu, Fafniak napisał: Czyli kupujesz "w ciemno" Nie rozumiem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 1 lutego 2019 Udostępnij Napisano 1 lutego 2019 Tak zrozumiałem... Jeżeli słuchałeś tych zestawów które wymieniłeś u siebie w domu to ok... nie ma tematu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leho Napisano 1 lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 lutego 2019 3 minuty temu, Fafniak napisał: Tak zrozumiałem... Jeżeli słuchałeś tych zestawów które wymieniłeś u siebie w domu to ok... nie ma tematu Tak jest. W tej chwili proszę o informację, czy warto kupić zestaw za 2200 zł, który w Polsce kosztuje 3100 - 3500 zł. Tzn. jak ma się sprawa z gwarancją, ewentualnymi naprawami. Czy będę to musiał robić w Niemczech czy obowiązywać będzie gwarancja producenta i możliwe będą naprawy i serwis w Polsce. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 1 lutego 2019 Udostępnij Napisano 1 lutego 2019 Zakup w Niemczech, serwis w Niemczech. Jak masz obawy, czy się zepsuje czy nie, to kup starszy lepszy klasowo sprzęt, ale używany. Ja nie miałem takich dylematów, bo zawsze kupowałem używane audio. Zasadę stosuję do dnia dzisiejszego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leho Napisano 1 lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 lutego 2019 20 minut temu, 1Ender napisał: Zakup w Niemczech, serwis w Niemczech. Jak masz obawy, czy się zepsuje czy nie, to kup starszy lepszy klasowo sprzęt, ale używany. Ja nie miałem takich dylematów, bo zawsze kupowałem używane audio. Zasadę stosuję do dnia dzisiejszego. Jestem po rozmowie z dystrybutorem Pioneera na Polskę. Gwarancja jest europejska i jest honorowana u nas (ale jest haczyk - czas trwania 1 rok). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mike24 Napisano 1 lutego 2019 Udostępnij Napisano 1 lutego 2019 Ja ma`m MCR-N670d i kupiłem bez odsłuchów w domu , tylko w niemieckim MM ( za 2200 zł nowy ) Grajek gra oki , bo wiedziałem czego się spodziewać po nim - czy gra tak skrajami pasm jak opisują to ludzie ,to bym dyskutował. Wiem jedno zostanie w domu na długo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 1 lutego 2019 Udostępnij Napisano 1 lutego 2019 Ale dyskusja ender 500 zł straty na audio to nic. Uwierz. jak teraz na to patrzę to metoda prób i błędów jesteś w stanie utopić w tym znacznie więcej. fani 4 czy też 2 kółek też to akceptują. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 1 lutego 2019 Udostępnij Napisano 1 lutego 2019 Sa tez ludzie chcacy kupic sprzet na dlugie lata a nie kupowac co chwile i handlowac? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leho Napisano 10 marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 10 marca 2019 Zakupiłem w końcu nowy zestaw Pioneer X-HM86D z Amazona (czekałem ponad miesiąc na dostawę ale opłacało się - o 1000 zł taniej niż w Polsce) i jak dla mnie wybór super, sprzęt gra rewelacyjnie. Dzięki wszystkim za opinie - dopiero tutaj dowiedziałem się, że sprzęt audio to nie tylko kilka pudełek, które grają w markecie ale coś więcej. Po rozmowie z dystrybutorem Pioneera w Polsce wiem, że sprzęt kupiony przeze mnie w Niemczech w razie potrzeby podlega normalnym naprawom gwarancyjnym w Polsce. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 11 marca 2019 Udostępnij Napisano 11 marca 2019 Serio? Wydaje mi się że nie. Mało tego jestem pewien że nie. Jeśli nie masz gwarancji dsv to nic z tego. Myślę że chciał cię uspokoić. I tyle. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maslak_s Napisano 16 marca 2019 Udostępnij Napisano 16 marca 2019 Pooozwolę sobie przedłużyć temat... Dziś w MM słuchałem tego zestawu (jak dla mnie brzmiał bardzooo fajnie) >> Yamaha R-N402D + Indiana Line Nota 550 X << obecnie wszędzie w promocji za 3000 zł i zastanawiam się czy wart tej kasy, czy może znajdzie się coś lepszego?! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 17 marca 2019 Udostępnij Napisano 17 marca 2019 W używanych zapewne w nowych pytaj branżę. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 18 marca 2019 Udostępnij Napisano 18 marca 2019 550x brzmi fajnie ale z rn602 ka. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts