tomek4446 Napisano 30 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2019 5 minut temu, Bubus napisał: Super to wygląda! Dzięki , przy kolumnach efektowych Vogels się sprawdza właśnie ze względu na regulację w dwóch płaszczyznach. Możesz dopasować taki kąt nachylenia by "tyły" grały najlepiej, bez wiercenia nowych dziur w ścianie i przestawiania uchwytu. Na zdjęciach pokazałem dwie możliwości zamocowania kolumny w tym uchwycie / tak mam/ , jedna uwaga , przykręcając śruby dociskające tył kolumny do przedniego ogranicznika, nie zapomnij o podłożeniu pod nie podkładek / choćby z filcu , takich pod meble/. Jak będziesz chciał mocno dokręcić to śruby porysują Ci kolumny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubus Napisano 30 stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 stycznia 2019 (edytowany) 5 minut temu, tomek4446 napisał: Jak będziesz chciał mocno dokręcić to śruby porysują Ci kolumny. Klasa, warto wiedzieć, cenna uwaga. Będe mieć to na względzie. Więc w zestawie nie ma dołączonych żadnych "ochraniaczy". Zresztą nie ma się czemu dziwić, wszyscy tną koszty. Pozdrawiam Edytowano 30 stycznia 2019 przez Bubus Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 30 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2019 w BTech'u stabilność i trzymanie boczne jest na tyle mocne, że miałbyś problem nawet wyszarpać rękami z niego osadzoną kolumnę. Oczywiście podstawa regulowana w dwóch płaszczyznach. Ale to w przypadku tego rodzaju uchwytów jest (przynajmniej powinno być) standardem. Wybór należy do Ciebie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 31 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2019 Z Vogelsa 200 sam korzystam. Jestem zadowolony. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubus Napisano 31 stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 stycznia 2019 (edytowany) Zakupiłem Vogels vlb 200. Po powrocie do domu będzie montaż ale to dopiero w przyszlym tygodniu. Bo mam taka prace że jak wyjde z domu to długo nie wracam... Aha i zeby ktoś nie pomyślał, moja praca nie polega na siedzeniu z kolegami przy piwie hehe. Edytowano 31 stycznia 2019 przez Bubus Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 1 lutego 2019 Udostępnij Napisano 1 lutego 2019 Kiedy ją mógł bym mieć taką pracę. Gdzie CV złożyć ?:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubus Napisano 1 lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 lutego 2019 14 godzin temu, S4Home napisał: Kiedy ją mógł bym mieć taką pracę. Gdzie CV złożyć ?:) Kiedy to nie wiem ale CV zawsze możesz do działu marketingu Hondy wysłać ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 4 lutego 2019 Udostępnij Napisano 4 lutego 2019 Dnia 31.01.2019 o 20:59, Bubus napisał: moja praca nie polega na siedzeniu z kolegami przy piwie hehe. W salonie Hondy na marketingu siedzi się z kolegami i pije piwo? Poszło Czekam na telefon. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donio Napisano 12 września 2020 Udostępnij Napisano 12 września 2020 Odgrzebię trochę temat. Czy Onkyo NR636 też mają te same problemy z awaryjnością co 616 i 626? Pytam, bo zamierzam kupić używanego 636. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 12 września 2020 Udostępnij Napisano 12 września 2020 Mam ten model od pięciu lat i chodzi bez żadnego problemu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 14 września 2020 Udostępnij Napisano 14 września 2020 Jak go nie włożysz do szafki i poprzedni właściciel też dbał o wentylację to będzie ok. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacku Napisano 23 lutego 2021 Udostępnij Napisano 23 lutego 2021 Dnia 14.09.2020 o 08:30, S4Home napisał: Jak go nie włożysz do szafki i poprzedni właściciel też dbał o wentylację to będzie ok. chetnie odkupie jak ktoś ma na sprzedaż onkyo tx nr696 albo rz830 czy rz840... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts