Kraft Napisano 3 listopada Autor Udostępnij Napisano 3 listopada (edytowany) 1 godzinę temu, Radek Kostrzewski napisał: Nadal nie mam pewności i utwierdzenia przynajmniej w teorii dlaczego nie powinno być przy ścianach bocznych najsilniejszego odbicia. Zaznacze kolumny stoją bardzo blisko ścian bocznych. Jeśli dobrze zrozumiałem, to im bliżej ściany, to tym bardziej rozwarty kąt padania fali, więc cosinus Lamberta zmniejsza nam te odbicia. PS nie zauważyłem, że Bartek już to napisał godzinę temu. Edytowano 3 listopada przez Kraft Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Kostrzewski Napisano 3 listopada Udostępnij Napisano 3 listopada A mam jeszcze pytanie?.Jak powinno się mierzyć, według tego kalkulatora mega-acoustic?.Czy od zabudowy ustrojami czy od samej przedniej ściany podsyłam zdjęcie. Ogólna grubość ustroje to 20cm.Rezonatory i rozpraszacz,panele pochłaniające. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Kostrzewski Napisano Piątek o 12:40 Udostępnij Napisano Piątek o 12:40 Panie Bartku a jak rozciągnąć aby mieć taką postać wykresu ,bo nie wiem naprawdę klikam i nic .Jak to rozciągnąć aby ten wykres nie był taki jak na zdjęciu A powinien być taki i mi to nie wychodzi 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Kostrzewski Napisano Sobota o 14:12 Udostępnij Napisano Sobota o 14:12 Jak się nie daje rozrzeżyc ten wykres w tym kalkulatorze to po co komu ten zakres w tym kalkulatorze zzzzzz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Chojnacki Napisano Sobota o 14:27 Udostępnij Napisano Sobota o 14:27 Otwórz na komputerze... telefon Ci źle wyświetla Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano Sobota o 23:33 Udostępnij Napisano Sobota o 23:33 9 godzin temu, Radek Kostrzewski napisał: Jak się nie daje rozrzeżyc ten wykres w tym kalkulatorze to po co komu ten zakres w tym kalkulatorze zzzzzz. Co się nie daje ? 😏 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts