MarcKrawczyk Napisano 23 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 23 kwietnia 2019 w końcu kupiłem luxman d 351 za 280 zł z przesyłką, miał być ok ale po tygodniu grania zaczął przeskakiwać pod koniec odtwarzania płyty, więc pewnie laser do wymiany ale tragedii nie ma - japoński oryginał kss210a do wzięcia na allegro za 85 zł, chiński za 34 zł luxman ma wyjście optyczne , ale ja go nie używam brzmienie idealne do muzyki elektronicznej i synthpopu, miękko i ciepło z dobrym basem, ale może to też zasługa mojego wzmacniacza l 210? łyżka dziegciu w tym miodku to brak pilota , a o dostanie go niestety trudno... marantza też brałem pod uwagę, ale był droższy na starcie... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 25 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 25 kwietnia 2019 Podlacze sie do tematu.A co z uzywek zagra podobnie do Pioneera PD50?.Chcialbym kupic drugi cd by nie mordowac ciagle tego Pioneera. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts