Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

to

11 godzin temu, Mateusz Radwański napisał:

lubię jak coś dobrze gra

z tym

Sony BDV-E6100

kino domowe do 2000zl

wzajemnie się wyklucza niestety

Napisano (edytowany)

Ewentualnie jeżeli ten budżet to szukać w sprzęcie używanym,choć i tak będzie ciężko w tej kwocie znaleźć coś sensownego. 

12 godzin temu, Mateusz Radwański napisał:

jakoś bardzo wymagający nie jestem

Może ten Sony spełni twoje oczekiwania, tego nie wiem,mam kolegę który użytkuje jakieś plastikowe kino i jemu to starcza, ale tu na forum staramy się odradzać takie sprzęty,także przemyśl na spokojnie, czy ewentualnie możesz zwiększyć budżet, może cześć w ratach. 

https://www.google.pl/shopping/product/1?q=polk+audio+t531&biw=360&bih=627&tbs=vw:l,ss:44&prmd=sivn&prds=num:1,of:1,epd:12604765839870098277,paur:ClkAsKraX9k_asqDYfQ9Otjbs1PzQk78BfNg5BLqMOltuiJJWEcXr_EJDYWEkTYA_qakFJTaXn0UsyeBl_AFUOFn-5X2dnZLWZmpE4dTqENz5V7RUtsRyLxsxhIZAFPVH70iGTf6G6CYwtjfUWRzGV2pkWXvRQ,prmr:1,pid:12604765839870098277,cs:1

https://allegro.pl/oferta/denon-avr-x1500h-polk-audio-t531-salon-q21-7592923064?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_ELKTRK_PLA_RTV+i+AGD&ev_adgr=TV+i+Video&gclid=Cj0KCQjw-tXlBRDWARIsAGYQAmcgzgI7l2GsECihoGZQvili30x4H2Iw55uy8X1wfGiyx1e4phBC-n0aAh_HEALw_wcB

już taki sprzęt zagra lepiej niż ten podany przez Ciebie. 

Edytowano przez maverick2005
Napisano

Jeśli chcesz dobre kino o którym możemy porozmawiać na tym forum to przygotuj 3k zł na sprzęt używany albo od 4k za nowy. 

Poniżej nie kupisz nic o czym możemy tutaj rozmawiać. 

Plastikom i kinom z marketu mówimy tutaj nie. 

Pozdrawiam

Napisano
10 minut temu, S4Home napisał:

Jeśli chcesz dobre kino o którym możemy porozmawiać na tym forum to przygotuj 3k zł na sprzęt używany albo od 4k za nowy. 

Pozdrawiam

Dzięki za pomoc... 

• 2 months later...
Napisano
Dnia 17.04.2019 o 08:00, S4Home napisał:

Pozdrawiam

To znowu ja, a co myślicie o tym? 

https://www.mediaexpert.pl/zestawy-kina-domowego/kino-domowe-yamaha-rxv-481b-ns50-nsp60-radio-internetowe-bluetooth,id-681236

Napisano (edytowany)

@Mateusz Radwański Od biedy obejrzeć film to można nawet na głośnikach od komputera. Na 100% zadziała ale musisz zdawać sobie sprawę że wszystkie te propozycje to mocno budżetowe rozwiązania. Jeżeli to pytanie czy takie coś działa to jasne działa i nawet zagra. W budżecie 3000 to może coś z używanych lepiej? Wtedy jest szansa na coś w miarę sensownego. Ale wracając do twoich propozycji to oczywiście takie sprzęty działają tyle ze to najniższa pułka. To z tego powodu wcześniej Piotr napisał że plastikowym mówimy nie 🙂 Pytanie czy na 100% jesteś przekonany do kina?? Bo ja taki błąd kiedyś popełniłem dwa razy, jak chcesz to mogę sprzedać Mojego Harmana AVR247 z dvd?😏

Edytowano przez Inferno