lykaon Napisano 1 czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 czerwca 2019 Posiadam amplituner Onkyo TX-NR656 z kolumnami TAGA Harmony Azure F-100 v.2. Moja prośba, w związku z brakiem w temacie obeznania, by dobrać do tego subwoofer w okolicach 1k zł. Byłbym wdzieczny za dodatkowe wyjaśnienie dlaczego ten a nie inny. Z góry dzięki i pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 2 czerwca 2019 Udostępnij Napisano 2 czerwca 2019 Podaj proszę, jak duże masz pomieszczenie odsłuchowe, czy subwoofer będziesz wykorzystywał także do muzyki, czy tylko do kina domowego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lykaon Napisano 2 czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 czerwca 2019 Pomieszczenie coś pod 50, głównie zależy mi na odsłuchu muzyki. W przyszłości mam zamiar rozbudować zestaw do kina domowego ale to nie jest w planach na najbliższy czas. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 3 czerwca 2019 Udostępnij Napisano 3 czerwca 2019 To spore pomieszczenie. Moim zdaniem tylko dwa magnat 302a. Ewentualnie szukać używany 301 lub 300. Ale koniecznie dwa egzemplarze. Pomieszczenie jest spore Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick2005 Napisano 3 czerwca 2019 Udostępnij Napisano 3 czerwca 2019 14 godzin temu, lykaon napisał: Pomieszczenie coś pod 50, głównie zależy mi na odsłuchu muzyki. 3 godziny temu, S4Home napisał: Moim zdaniem tylko dwa magnat 302a. Ewentualnie szukać używany 301 lub 300. Według panującej opinii że ten subwoofer jest głównie do kina, to moim zdaniem jedno z drugim się wyklucza. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 3 czerwca 2019 Udostępnij Napisano 3 czerwca 2019 Ja bym wybrał takiego REL Q200E . Moim zdaniem powinien wystarczyć do 50 m kw. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick2005 Napisano 3 czerwca 2019 Udostępnij Napisano 3 czerwca 2019 Ewentualnie taki https://m.olx.pl/oferty/q-Tannoy-ts2.10/?view=gallery Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts