Chyba Miro 84 Napisano 11 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2021 1 godzinę temu, Karol64208 napisał: Wczoraj dostałem do testów nowy wzmacniacz lampowy. 1 godzinę temu, Karol64208 napisał: Istotą tego postu jest cisza w głośnikach jaka panuje, nawet jak ucho się przytka do samego głośnika, tylko delikatny szelest na wysoko tonowym głośniku, nie jest to szum !!! Nie jestem znawcą wzmacniaczy lampowych, wiec pytanie. Czy jest to według Ciebie "wstepna" analiza jakosci wzmacniacza? Pytam na wszelki wypadek, gdybym zechciał "wejść" w tego typu wzmacniacze. I czy to samo dotyczy pre lampowe? Czyli... 1 godzinę temu, Karol64208 napisał: Istotą tego postu jest cisza w głośnikach jaka panuje, nawet jak ucho się przytka do samego głośnika, tylko delikatny szelest na wysoko tonowym głośniku, nie jest to szum !!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 18 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 18 grudnia 2021 Dnia 11.12.2021 o 14:01, Chyba Miro 84 napisał: Czy jest to według Ciebie "wstepna" analiza jakosci wzmacniacza? Jest to na pewno wykładnia jakości, podstawa. Mój ma lekki szum przy włączonym pre-phono z uchem w kolumnach Sorry że dopiero dzisiaj, ale nie sprawdzałem wpisów. Pozdr. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 7 lutego 2022 Udostępnij Napisano 7 lutego 2022 @Karol64208. Gdzie można kupić, wypożyczyć na testy? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts