Tomasz Ragus Napisano 7 lipca 2019 Udostępnij Napisano 7 lipca 2019 (edytowany) Czesc wszystkim Czy moge podpiac Hugo 2 bezposrednio pod Vincenta Vincent SP-331.? Mam jeszcze przedwzmacniacz LITE LS-10 (klon Audio Note M7) przerobiony ale tam mam podlaczony inny zestaw z Gd master 7. Nie chce mieszac i przepinac 😛 Czy bedzie potrzebny przedwzmacniacz, vincent nie ma regulacji Edytowano 7 lipca 2019 przez Tomasz Ragus Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 7 lipca 2019 Udostępnij Napisano 7 lipca 2019 Nie, nie będzie Ci potrzebny przedwzmacniacz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Ragus Napisano 7 lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 7 lipca 2019 No i pieknie. Dzieki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 8 lipca 2019 Udostępnij Napisano 8 lipca 2019 A i dac całkiem zacny. Zapraszam po wyceny Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 8 lipca 2019 Udostępnij Napisano 8 lipca 2019 Cześć, Chord Hugo2 posiada regulację głośności więc nie będzie Ci potrzebny przedwzmacniacz i warto na niego zwrócić uwagę. Jest to brzmienie bardzo dokładne ze świetnie prezentowaną sceną dźwiękową. Idealnie nadaje się do cieplejszych wzmacniaczy, ponieważ jego dźwięk jest delikatnie po jaśniejszej stronie. Zapraszam serdecznie do kontaktu w sprawie wyceny, mogę także wypożyczyć sprzęt na testy abyś sam się przekonał czy jest to brzmienie którego szukasz. Pozdrawiam Szymon Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Ragus Napisano 8 lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 8 lipca 2019 Dziękuje Panowie. Potrzebowalem cos przenosnego do sluchawek tak naprawde + do muzki z kompa, porownam go z moim analogowym gd audio 😛 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 8 lipca 2019 Udostępnij Napisano 8 lipca 2019 A jakie słuchawki posiadasz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Ragus Napisano 8 lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 8 lipca 2019 W sensie na pewno wezme Hugo 2 Mam Fostex TH-900 😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 8 lipca 2019 Udostępnij Napisano 8 lipca 2019 Super słuchawki, które sam posiadałem. Uważam, że są to jedne z lepszych słuchawek zamkniętych dostępnych na rynku. Słuchałem ich z Hugo TT (mk I) i było rewelacyjnie więc magia na Hugo 2 powinna także być Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Ragus Napisano 8 lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 8 lipca 2019 Nie jestem zwolennikiem sluchawek, ale z przyczyn logistycznych, czasami musze posluchac, te wypadly najlepiej. SENNHEISERY HD 800 tez byly niesamowite. 8 minut temu, Q21 napisał: Super słuchawki, które sam posiadałem. Uważam, że są to jedne z lepszych słuchawek zamkniętych dostępnych na rynku. Słuchałem ich z Hugo TT (mk I) i było rewelacyjnie więc magia na Hugo 2 powinna także być Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 8 lipca 2019 Udostępnij Napisano 8 lipca 2019 3 godziny temu, Tomasz Ragus napisał: Nie jestem zwolennikiem sluchawek, ale z przyczyn logistycznych, czasami musze posluchac, te wypadly najlepiej. SENNHEISERY HD 800 tez byly niesamowite. To też wiem, bo mam je od jakiegoś czasu i przestałem szukać otwartych słuchawek. HD800 z Chordem już mi nie do końca się podobały i wolę je zdecydowanie ze wzmacniaczami lampowymi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts