Bloodas Napisano 4 września 2019 Udostępnij Napisano 4 września 2019 Hej. Zastanawiam się nad zestawem audio (do muzyki i gier) składającym się z Yamaha MusicCast R-N303D Indiana Line Nota 550 X link: https://www.euro.com.pl/zestawy-audio-hifi/yamaha-musiccast-r-n303d-czarny-indiana-line-nota-550-x-orzech.bhtml Co sądzicie o tym zestawiku? Muzyki słucham głównie z gitarami. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 4 września 2019 Udostępnij Napisano 4 września 2019 A jaki budżet masz przeznaczony na zakup? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bloodas Napisano 4 września 2019 Autor Udostępnij Napisano 4 września 2019 Musi to być jakiś zestaw właśnie z tego sklepu, gdyż planuję u nich zakup ratalny. Właśnie koło 2k-3k. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 5 września 2019 Udostępnij Napisano 5 września 2019 Przeciętny model amplitunera ale i kwota całkiem ok. Za 3k wolał bym Pioneera sxn30ae z magnat quantum 723. Granie klasę lepsze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 5 września 2019 Udostępnij Napisano 5 września 2019 Za te pieniądze możesz kupić w naszym sklepie model wyższy amplitunera Yamaha R-N402D z kolumnami Indiana Line Nota 550 ewentualnie niewiele droższy zestaw Onkyo TX-8250 + Indiana Line Nota 550. Jak na początek przygody z audio powinieneś być zadowolony - zapraszam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 5 września 2019 Udostępnij Napisano 5 września 2019 19 godzin temu, Bloodas napisał: Musi to być jakiś zestaw właśnie z tego sklepu, gdyż planuję u nich zakup ratalny. Właśnie koło 2k-3k. A dlaczego planujesz zakup ratalny właśnie u nich? Jest masa sklepów, które oferują raty 0% i mają o wiele większy asortyment audio niż wymieniony przez Ciebie sklep. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bloodas Napisano 5 września 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 września 2019 )Czy możesz wymienić chociaż jeden taki sklep? (nie licząc sklepów muzycznych) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Mondalski Napisano 5 września 2019 Udostępnij Napisano 5 września 2019 Nautilus2 w Rzeszowie.Sent from my iPhone using Tapatalk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 5 września 2019 Udostępnij Napisano 5 września 2019 A co to są sklepy muzyczne? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bloodas Napisano 5 września 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 września 2019 (edytowany) Sklepy ze sprzętem muzycznym. Jak na przykład Mam nadzieję, że rozjaśniłem to skomplikowane zagadnienie. Pozdrawiam. Edytowano 5 września 2019 przez Bloodas Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 5 września 2019 Udostępnij Napisano 5 września 2019 (edytowany) W Poznaniu masz dużo sklepów ze sprzętem audio. Idź posłuchaj kilku zestawów. Z ratami też nie powinno być problemu. Pozdrawiam Edytowano 5 września 2019 przez 1Ender Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 5 września 2019 Udostępnij Napisano 5 września 2019 A ja myślałem, że sklep muzyczny to taki, w którym sprzedawane są instrumenty muzyczne. A co masz przeciw q21? Na pewno bezpieczniej kupować w takim salonie niż w tym z Twojego postu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 6 września 2019 Udostępnij Napisano 6 września 2019 My też mamy raty 0 procent. salony audio to nie sklepy muzyczne. Tak się przyjęło nazewnictwo i tak zostanie. Mimo że jest szansa że odbiorca jest ten sam. ale nie ważne. Dlaczego nie kupuje się w sieciowkach? Albo co kupuję się w sieciowkach? Może tak. jesli kupisz tam audio to oczywiście masz gwarancję i możliwość zwrotu. Ale zero , powtarzam zero wsparcia. Nie będziesz umiał czegoś ustawić trafiasz na forum. To nie powinno tak działać. Dodatkowo jesteś skazany na zestawy narzucone przez dystrybutora tak jak wspomnianą Yamaha + indiana line. w salonie nie zależnym dostaniesz sprzęt który sam wybierzesz, skomponujesz dostaniesz na niego lepsza cenę i raty. pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bloodas Napisano 6 września 2019 Autor Udostępnij Napisano 6 września 2019 Dnia 5.09.2019 o 20:36, seba3002 napisał: . A co masz przeciw q21? Nic nie mam i nic z mojego posta nie wynika, bym miał. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek P Napisano 7 września 2019 Udostępnij Napisano 7 września 2019 Wszystkie te MM i Euro niestety za dużego wyboru nie maja. Ja np mam kupony z pracy do tych sklepów i po sprawdzeniu chyba kupię lodówkę czy coś Do tego zwykle fizycznie w sklepie jest może 10% towaru. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bloodas Napisano 7 września 2019 Autor Udostępnij Napisano 7 września 2019 Dnia 6.09.2019 o 08:11, S4Home napisał: w salonie nie zależnym dostaniesz sprzęt który sam wybierzesz, skomponujesz dostaniesz na niego lepsza cenę i raty. Szefie, a to mogę u was raty wziąć przez internet? I co masz do tego zestawu Yamaha plus Indiana Note Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 7 września 2019 Udostępnij Napisano 7 września 2019 Żebyś nie czekał z odpowiedzią branży do poniedziałku to z góry odpowiem - możesz. A jeśli chodzi o ten amplituner - to dość niski model. Myślę, że w tych pieniądzach można lepiej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bloodas Napisano 7 września 2019 Autor Udostępnij Napisano 7 września 2019 Faktycznie dałem link do Yamahy 303, a planowałem ten wyższy, 402. No mam słabość do Yamahy i ich surowego podejścia do dźwięku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 9 września 2019 Udostępnij Napisano 9 września 2019 Dzieki seba! Tak możemy Ci zrobić raty. Co mam do Yamahy? Do firmy nic. Do modelu RN3 i RN4 to że ponad wszystko postawiono tu na moc. Są mało muzykalne. Np modele RN602, Pioneer SXN30AE czy Onkyo 8250 są deczko droższe a grają jednak dużo lepiej. Pozdrawiam i zapraszam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 9 września 2019 Udostępnij Napisano 9 września 2019 Skoro zakup ma być ratalny, ja bym postawił na najlepszy zestaw na jaki mnie stać. Podniósł bym poprzeczkę wysoko. Trzeba sobie zadać pytanie, jaką ratę miesięcznie udźwignę. Tę najwyższą. Warunkiem jest stała i stabilna praca. Ale o tym, to chyba wszyscy wiedzą 😁. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bloodas Napisano 9 września 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 września 2019 Kurczaki, ale mi mieszacie. A jakieś fajne, w miarę budżetowe kolumny do tego 602 albo Onkyo 8520? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 9 września 2019 Udostępnij Napisano 9 września 2019 Na pewno warto dołożyć do Yamaha R-N602 lub Onkyo TX-8250. Spójrz na kolumny Pylon Audio Pearl 25, to bardzo dobra, polska konstrukcja, zdecydowanie warta swojej ceny. Indiana Line Nota 550X także wchodzi w rachubę, to cieplejsze, bardziej gęste, spokojne granie. Jeśli lubisz mocniejszy, bardziej twardy dźwięk, spójrz na Melodika BL30 MK3. Daj znać na priv, także u nas możesz liczyć na kredyt 0%. Zapraszam serdecznie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 10 września 2019 Udostępnij Napisano 10 września 2019 14 godzin temu, Bloodas napisał: Kurczaki, ale mi mieszacie. A jakieś fajne, w miarę budżetowe kolumny do tego 602 albo Onkyo 8520? Elac b6, magnat 723, Polk rti a3, kef q350, monitor audio bronze 2, dali oberon 3. Do wyboru do koloru, do odsłuchu zapraszam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bloodas Napisano 28 września 2019 Autor Udostępnij Napisano 28 września 2019 Bardziej interesują mnie kolumny. Jak byś mógł polecić coś (co macie u siebie w sklepie), to byłbym wdzięczny. Najlepiej na PW Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bloodas Napisano 29 września 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 września 2019 Dobra, ja chyba się zdecydowałem na Pylonki Pearl 25. Widzę wszędzie pozytywne opinie. Czy pasują one do człowieka, który słucha i kocha dynamiczną muzykę, głównie rocka? Lubię szybki i ostry, acz dokładny dźwięk. I jakaś Yamaha by do nich pasowała? (mam irracjonalną słabość do tej firmy) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts