Stolarz Napisano 29 marca 2021 Udostępnij Napisano 29 marca 2021 Jeśli tak to pogratulować Redbullowi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 29 marca 2021 Udostępnij Napisano 29 marca 2021 Oglądajcie f1 netflixa to zobaczycie ,że po czasie Horner się poskarżył (jak zwykle) ,że LH wyjeżdża to zmienili zasady w trakcie wyścigu. Pomijając tą zmianę , to i tak czy można wyjeżdżać czy nie to zawsze wyprzedzanie poboczem = oddanie miejsca MV mówił ,że mógł nie oddać w 3-4 okrążenia odjechałby na 5s+ także kara nic by nie pomogła potem LH cóż źle rozegrali sprawę a LH pokazał doświadczenie - wiedział ,że MV zużyje opony podejmując jedyną próbę , więc zostawił mu trochę miejsca ale w taki sposób ,że musiał wyjechać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekN Napisano 29 marca 2021 Udostępnij Napisano 29 marca 2021 Myślę że Max trochę zbyt optymistycznie oszacował, że odjechałby Lewisowi na 5s w ciągu tych 2-3 okrążeń. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 30 marca 2021 Udostępnij Napisano 30 marca 2021 Oficjalne malowanie LMP2 Kubicy na ten sezon. // hmmm... dużo bieli i czerwonego, widać wkład finansowy Orlenu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seiya Napisano 31 marca 2021 Udostępnij Napisano 31 marca 2021 Oby tym razem Robertowi dopisało więcej szczęścia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 31 marca 2021 Udostępnij Napisano 31 marca 2021 Błędne decyzje ciągną się od słynnego wypadku. Ale mam nadzieje, że ten pech, który chodzi za Robertem w końcu się skończy i znajdzie sobie miejsce na dłużej. A mógł już być liderem u Haas, Steiner wtedy osobiście przyjechał do siedziby Orlenu na rozmowy face to face. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seiya Napisano 31 marca 2021 Udostępnij Napisano 31 marca 2021 I jeździłby w ogonie, ja się cieszę że do HAASa nie poszedł. Co do błędnych decyzji - tak na prawdę nie wiemy co by było gdyby podejmował inne. Ten wypadek też mógł się skończyć gorzej, więc cieszmy się z tego co mamy z Roberta jako kibice. Ja jeszcze liczę na sukcesy i trzymam mocno kciuki za niego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 31 marca 2021 Udostępnij Napisano 31 marca 2021 To prawda, dziś jeździł by na końcu peletonu, ale co by było w przyszłym sezonie? tego nikt nie wie, ale już wiadomo, że Haas odpuścił modernizacje tegorocznej furmanki na rzecz tej nowej w 2022. Oczywiscie .. może to być nie wypał, ale tego nigdy nie wiesz, to tak jak pewien inżynierek przyszedł do Williams i ...... popier../ popsuł .... bolid, chcąc skopiować nieudolnie koncepcje od Mercedesa. Ale co chyba najwazniejsze .. Kubica spełniał by swoje marzenie, był kierowcą Formuły 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seiya Napisano 31 marca 2021 Udostępnij Napisano 31 marca 2021 No HAAS ma niestety chyba najsłabsze i najmniej liczne zaplecze inżynieryjne w F1. Budżet też podejrzewam że mają najniższy, skoro dali się za pieniądze pomalować (jako team rodem z USA) w rosyjskie barwy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 31 marca 2021 Udostępnij Napisano 31 marca 2021 Haas się gorzej prowadzi niż Williams za czasów RK , także pewnie wyleciałby na 1 okrążeniu jak Mazepin ew. musiałby jechać 5s wolniej od Alfy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 1 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 1 kwietnia 2021 Sądzę, że Kubica w Haas nie miał by gorzej niż w Williams. Tam Clara namieszała nie patrząc na sport, tylko na monetę, do tego Brytyjski team i brytyjski kierowca, schodząca gwiazda w F1 ..... Russell, musiał być lepszy od Kubicy, bo mogła by się pojawić rysa na wizerunku. Te ciągłe dopytywania Georga o czasy i pozycje Roberta świadczyły, że lekki niepokój tam w głowie panował a team pilnował by krzywda się młodziakowi nie stała. Czy może być gorzej? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seiya Napisano 1 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 1 kwietnia 2021 Zawsze może być gorzej Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 1 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 1 kwietnia 2021 Bogusław nie oglądał f1 by netflix jak szef Haasa gada ,że kase potrzebują ? Przecież oni nie rozwijają już bolidu , Hass "trwa" tylko po to by pracownicy mieli kaskę - to jest oczywista oczywistość , inaczej nie braliby 2 młodych kierowców bez doświadczenia w F1 ,a wzięli bo nie potrzebują podpowiedzi , potrzebują $$$$$$$ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 1 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 1 kwietnia 2021 Się wie, że moneta tam potrzebna. Orlen dosypywał na konto, tylko trzeba by pilnować by nie było podobnie jak u Williams, kasa w błoto. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seiya Napisano 1 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 1 kwietnia 2021 Ale to by była kasa w błoto. Jazda na końcu stawki. Ja się cieszę że oni w to nie poszli. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 1 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 1 kwietnia 2021 Mazepin nie obkręcił się bo nie umie jeździć bolidami , Haas się tak prowadzi. W Williamsie też tak RK się kręcił jak nie rozwijali niczego Jazda by cieszyć Bogusława mając DNF czy +5laps do top1 to jednak strata czasu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 1 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 1 kwietnia 2021 (edytowany) Spójrz na to inaczej ... Jeździsz wśród 20-ki najlepszych kierowców w królowej motosportu. To już jest zaszczytem, a to ze jedni płacą? ... takie czasy, czy ktoś będzie pamiętał za naście lat, kto w teamach pełnił role rezerwy? Nie. Bedzie to gdzieś odnotowane i tylko tyle, a kierowcy zawsze będą wspominani nawet jedno sezonowi. Edytowano 1 kwietnia 2021 przez Bogusław Kożyczkowski Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seiya Napisano 1 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 1 kwietnia 2021 Patrzę na to inaczej. Każdy sportowiec jest żądny sukcesów w swojej karierze. Jeśli miałby wsiąść do auta i jeździć na plecach reszty stawki, to jaki to ma sens. Czy nie lepiej iść gdzieś gdzie może jakiś sukces odnieść? Ja żałują np. bardziej tego że to DTM się posypało i w tym sezonie już nie jeździ w takim samym formacie jak w poprzednim, bo na pewno byłoby lepiej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 1 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 1 kwietnia 2021 faktycznie szkoda ze DTM się posypało, ten plan miał szanse powodzenia, ale jest jak jest. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 1 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 1 kwietnia 2021 Grosjana zawsze będę pamiętał jako typa który się rozwalał w głupi sposób , pokroju rozgrzewka opon Vettela za płaczka co przywali w kogoś a potem płacze ,że mu typek zajechał ... itd. Haas miałby sens gdyby Orlen grubo zainwestował , zgadali by sponsorów pod Schumachera by mieć kasę na walkę chociażby o środek stawki czy 10-20pkt w sezonie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 3 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 3 kwietnia 2021 (edytowany) Aldona Marcinak podzieliła się na video swoimi przemyśleniami z zaplecza ...... Edytowano 3 kwietnia 2021 przez Bogusław Kożyczkowski Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 8 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2021 (edytowany) Jestem przy 6-ej czy 7-ej części serialu Drive to Survive, co prawda nie mam TV 4k ale dźwięk puściłem na sprzęt i powiem ... że jest dużo, nisko schodzącego dźwięku, który podkreśla wrażenia z oglądania. I wiadomość dodatkowa ........ Dobra informacja dla kibiców – wyścigi Roberta Kubicy w European Le Mans Series będziemy mogli oglądać na żywo z polskim komentarzem. Cały sezon pokaże telewizja Sportklub. -- czy ja mam taki kanał TV? Uff... kamień z serca == kanał jest, ale zablokowany, jeszcze zablokowany, co nie jest żadną przeszkodą. https://sportowefakty.wp.pl/sportklub/932498/caly-sezon-european-le-mans-series-z-robertem-kubica-na-zywo-w-sportklubie Edytowano 8 kwietnia 2021 przez Bogusław Kożyczkowski Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 8 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2021 telewizja Sportklub poinformowała, że wszystkie 6 wyścigów sezonu European Le Mans Series zobaczymy w całości z polskim komentarzem na jej antenie. Transmitowane będą również kwalifikacje. W przypadku pierwszej rundy sezonu oznacza to start transmisji z czasówki w sobotę 17 kwietnia o godz. 13:40 oraz z wyścigu w niedzielę, 18 kwietnia o godz. 11:00. Jest też alternatywa .. W opublikowanej dziś informacji nie pada słowo „wyłącznie” a zatem możemy spodziewać się, że transmisja na YouTube nadal będzie dostępna i nie będzie występowała blokada geolokacyjna. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 8 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2021 Mam Sportklub w UPC , także Bogusławie możesz zazdrościć pewnie na jakimś streamie typu soccer-live będzie ktoś nadawał Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 8 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2021 Pisałem, że to nie przeszkoda, ADVENTURE TV HD, HISTORY2, HISTORY, SPORTKLUB, ten pakiet mam za dodatkowe 5zł, a to żaden pieniądz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts