Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)

Witam.

Poszukuję zestawu:

powierzchnia pokoju: 4.4m x 4.6m

stan: nie boję się używek i raczej w nie bym celował

kwota: max 1.5 tys używany, nowy do 2.5 tys + używane kolumny

muzyka: w zasadzie wszystko, od metalu, po pop, kończąc na muzyce elektronicznej. Więc kolumienki dość uniwersalne

zastosowanie: na co dzień pod tv, konsole, i muzyka. Myślę, że tak 50/50 60/40

do czego mam porównanie: yamaha n303D + indiana line 550. (żona ma dobre ucho, to jak słuchała to niskie tony jakieś płaskie były. tzn. perkusja )

Za zestaw chcieli 2.7k

Myślałem też nad jakimś amplitunerem, ale nie ten przedział cenowy chyba.

Zdjęcie dla pokroju jak wygląda pokój. 

Obok tv to 2 szafy, a po prawej to 2 małe komody i narożnik. Po lewej stronie stół.

pokoj.jpg

Edytowano przez Szumi
Napisano

No to już wiesz że szukacie tylko sprzętu używanego.

Denon pma860 + klipsch F2 dali 450

Yamaha ax900 z mission m34i, tannoy M4.

Z nowej elektroniki nie schodzi z modelami niżej od Yamahy 602, Onkyo 8250 czy Pioneer sxn30 ae.

Sieć załatwisz przez chromecast albo Yamahę wxad10.

Pozdrawiam i zapraszam

Napisano

Jeśli możesz to podjedź do nas mamy ciekawie grające zestawy w dobrych cenach Cambridge Audio Topaz AM10 z kolumnami  Monitor Audio Monitor 200, albo nieco droższy z kolumnami Tannoy Mercury 7.4. Zapraszam na bezpłatny odsłuch i indywidualne wyceny.

Napisano

Jestem z Zielonej Góry, ale w jakąś sobotę mógłbym odwiedzić dolnośląsk albo Wielkopolskę. 

Koło 11 listopada jadę prawie pod Białoruś to i mógłbym gdzieś zachaczyc o dobry sklep z sprzętem. 

Napisano

O dobry komis!

Bo w sklepie z nowym sprzętem między innymi u nas czy u kolegów to jak mówię no w tej cenie raczej średnio.

Gdyby budżet sięgnął 4 k to wtedy nie ma sprawy mogę ci wysłać do domu sprzęt którego nie będę się wstydził wysyłać :)