Tweeter2016 Napisano 3 października 2021 Napisano 3 października 2021 22 godziny temu, MobyDick napisał: Serie Quantum Magnata miały zawsze ambicje kolumn audiofilskich. OK, to czym została zastąpiona linia Quantum? Czy właśnie nie Signature jest teraz (prawie) audiofilska? 22 godziny temu, MobyDick napisał: Wydaje mi się że gdybym miał kupić kolumny w takim budżecie poszukał bym jednak używanych Quantumów, może z wyższych serii wtedy lub zupełnie innych monitorów Nie tylko ty jesteś tego zdania, sporo osób twierdzi, że Quantum grały lepiej, ale dość ciężko je dostać nawet używane, nie mówiąc o nowych. Wygląda na to, że Magnat się przyłożył przez kilka lat w serii Quantum, a teraz zapragnął więcej zarabiać na kolumnach. 22 godziny temu, MobyDick napisał: Sporo może też zależeć od tego do czego będą podłączone. Na początek Onkyo 8250, może też SMSL Q5 Pro Gold (pomyślałem, że go sprawdzę), a później to....jeszcze nie wiem co. Odpisz, cytując
S4Home Napisano 4 października 2021 Napisano 4 października 2021 To nie jest tak do końca kolumna 3 drozna. Znaczy jest ale inaczej niz ta która reprezentuje na przykład quadral 530 11 godzin temu, Tweeter2016 napisał: OK, to czym została zastąpiona linia Quantum? Czy właśnie nie Signature jest teraz (prawie) audiofilska? Wszystkie Quantum nazywane sa teraz Signature. Ale nie ma tu odpowiednika 1:1 11 godzin temu, Tweeter2016 napisał: Nie tylko ty jesteś tego zdania, sporo osób twierdzi, że Quantum grały lepiej, ale dość ciężko je dostać nawet używane, nie mówiąc o nowych. Wygląda na to, że Magnat się przyłożył przez kilka lat w serii Quantum, a teraz zapragnął więcej zarabiać na kolumnach. I tak mniej niż konkurenci 11 godzin temu, Tweeter2016 napisał: Na początek Onkyo 8250, może też SMSL Q5 Pro Gold (pomyślałem, że go sprawdzę), a później to....jeszcze nie wiem co. Signature grają lepiej z klasycznymi wzmacniaczami. Piotr Odpisz, cytując
Recommended Posts