marcinc #1 Napisano 18 listopada 2019 Zauważyłem, że od dłuższego czasu jest wyprzedaż głośników HEOS. Brakuje już też niektórych kolorów w większości sklepów. Czy szykuje się jakieś odświeżenie? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rms.pl #2 Napisano 19 listopada 2019 Raczej likwidacja mało dochodowej części biznesu Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Q21 #3 Napisano 19 listopada 2019 Tak, będą nowe produkty ale z tego co wiem, to raczej przyszły rok. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcinc #4 Napisano 19 listopada 2019 10 godzin temu, Q21 napisał: Tak, będą nowe produkty ale z tego co wiem, to raczej przyszły rok. Super, czekam na wsparcie AirPlay 2, tylko tego mi w tych głośnikach brakowało. Szkoda, że trzeba czekać do przyszłego roku. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcinc #5 Napisano 14 grudnia 2019 Są już pierwsze informacje w necie: https://hdtvpolska.com/denon-home-glosnik-bezprzewodowy-bluetooth-wifi-multiroom/ Urządzenia te wejdą do sprzedaży w styczniu 2020, a ich ceny prezentują się następująco: Denon Home 150: 249 euro (ok. 1066 zł) Denon Home 250: 499 euro (ok. 2137 zł) Denon Home 350: 699 euro (ok. 2994 zł) Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach