Marcin Konkolewski Napisano 24 listopada 2019 Udostępnij Napisano 24 listopada 2019 Witam serdecznie.Czy ktos mi doradzi w sprawie doboru wzmacniacza do kolumn Heco aurora 700,lubie dzwięk poteżny z nisko schodzącym basiskiem.Nie lubie dzwięku ostrego ani za jasnego.Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 24 listopada 2019 Udostępnij Napisano 24 listopada 2019 Jaki budżet? Jaka wielkość pomieszczenia? Czy słuchałes już tych kolumn z czymkolwiek? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Konkolewski Napisano 24 listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 listopada 2019 Mam stary wzmacniacz yamaha ax 396 gra to tak sobie.Co do pomieszczenia to 22m,cena budżet 3000pln.Myslałem o zakupie nad c356 bee, wole zeby posiadał regulacje barwy bo to róznie bywa szczególnie z muzyką z lat 80.Głownie słucham muzyki elektronicznej i troche rozrywkowej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 25 listopada 2019 Udostępnij Napisano 25 listopada 2019 Marcinie, 1. Nad 356 2. Xindak 06 3. Atoll in100 Pisz do nas o wyceny. Pozdrawiam i zapraszam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Konkolewski Napisano 25 listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 listopada 2019 Z góry dziękuje za podpowiedz i pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubad Napisano 25 listopada 2019 Udostępnij Napisano 25 listopada 2019 Jak dla mnie nad 356 to najlepsza opcja dodatkowo posiada wszystko na czym ci zależy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Konkolewski Napisano 25 listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 listopada 2019 Do nada jakie byly by najleprze kabelki,interkonekt do 300 i głosnikowe tez w tej kwocie.Posiadam interkonekt wirewold luna 7 i głosnikowe zwykłe kable Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubad Napisano 25 listopada 2019 Udostępnij Napisano 25 listopada 2019 W dobrej cenie można teraz zakupić auq big sur jest w czarnej promocji. A głośnikowy zależy jaki budżet w stosunku do metrażu chyba że szukasz fabrycznie konfekcjonowanych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Konkolewski Napisano 25 listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 listopada 2019 Słyszałem dobre opinie na temat kabli melodika ale czy warto.Troche jak by przereklamowane. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mike24 Napisano 25 listopada 2019 Udostępnij Napisano 25 listopada 2019 Myślę ze to tez może być ciekawa opcja , Denon PMA-1520AE , warto tego posłuchać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Konkolewski Napisano 25 listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 listopada 2019 Powiem szczerze,że denona na dzisiejszy jeszcze nie słuchalem a wogóle tych nowych modeli produkowanych po 2010r. Ostatnio też czytałem recenzje o wzmacniaczach onkyo ale znowu ta chłodna srednica. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 25 listopada 2019 Udostępnij Napisano 25 listopada 2019 Zmieniłem tytuł wątku na bardziej odpowiedni. A co do okablowania - to proponuję kupić na początek zwykłe miedziane kable OFC i poeksperymentować z odpowiednim rozstawieniem kolumn, a dopiero jak się system wygrzeje i trochę się osłuchasz, to wtedy zakup docelowych kabli. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 26 listopada 2019 Udostępnij Napisano 26 listopada 2019 Zostaw sobie interkonekt który masz. Nie zmieniaj go. A co do kabli to tutaj nie zaszkodzi nutka jaśniejszego brzmienia. Stawiam na chord clearway, posrebrzane qedy albo nawet podstawowy model nordost. Zapraszam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Konkolewski Napisano 26 listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 26 listopada 2019 To znaczy zakładając ze tą konfiguracje zastosuje do nada c 356 tak? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 26 listopada 2019 Udostępnij Napisano 26 listopada 2019 Na przykład. Ale one się sprawdza z każdym wzmakiem który wymieniłem wcześniej. Serii taka nutka kilkuprocentowa ożywienia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Konkolewski Napisano 26 listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 26 listopada 2019 1 godzinę temu, S4Home napisał: Na przykład. Ale one się sprawdza z każdym wzmakiem który wymieniłem wcześniej. Serii taka nutka kilkuprocentowa ożywienia. Dobrze że pan odpisał bo mam pytanko jeszcze jedno do pana na temat daca w nadzie czy lepiej kupic go osobno.Pozdrawiam. Dnia 24.11.2019 o 19:09, Marcin Konkolewski napisał: Witam serdecznie.Czy ktos mi doradzi w sprawie doboru wzmacniacza do kolumn Heco aurora 700,lubie dzwięk poteżny z nisko schodzącym basiskiem.Nie lubie dzwięku ostrego ani za jasnego.Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts