psyko Napisano 8 grudnia 2019 Napisano 8 grudnia 2019 Witam szukam słuchawek dousznych bezprzewodowych max do 200 zł nie znam się kompletnie na słuchawkach więc liczę na waszą pomoc : ) Odpisz, cytując
psyko Napisano 8 grudnia 2019 Autor Napisano 8 grudnia 2019 one nie sa przypadkiem nauszne ? Odpisz, cytując
MobyDick Napisano 8 grudnia 2019 Napisano 8 grudnia 2019 Tak , są wokółuszne. nie zauważyłem ze chcesz douszne. Z dobrymi dousznymi będzie trochę problem. Łatwiej o dokanałowe. Odpisz, cytując
psyko Napisano 8 grudnia 2019 Autor Napisano 8 grudnia 2019 (edytowany) a jaka jest różnica między dousznymi a dokanałowymi ?;d bo w sumie nigdy nie słyszałem o dokanałowych Edytowano 8 grudnia 2019 przez psyko Odpisz, cytując
MobyDick Napisano 8 grudnia 2019 Napisano 8 grudnia 2019 (edytowany) douszne: dokanałowe: W tym przypadku nie chodzi o rekomendację akurat do tych słuchawek, tylko czym się różnią. Edytowano 8 grudnia 2019 przez MobyDick Odpisz, cytując
psyko Napisano 8 grudnia 2019 Autor Napisano 8 grudnia 2019 a to bym poprosił o jakieś dokanałowe ;D Odpisz, cytując
MobyDick Napisano 8 grudnia 2019 Napisano 8 grudnia 2019 TIN Audio T2 + kabel bluetooth KZ z aptX w wersji ze złączami MMCX ewentualnie https://pl.aliexpress.com/item/1000006529887.html Odpisz, cytując
psyko Napisano 8 grudnia 2019 Autor Napisano 8 grudnia 2019 a czemu akurat te słuchawki są lepsze od innych z podobną ceną ? np JBL SŁUCHAWKI T110BT Odpisz, cytując
MobyDick Napisano 8 grudnia 2019 Napisano 8 grudnia 2019 To zupełnie inna liga. U JBL-a dostajesz słuchawki bezprzewodowe oparte o dobre słuchawki przewodowe JBL T110 które można kupić za 32 zł i dość bylejaki kabelek bt zintegrowany z nimi. TIN Audio T2 to dobre przewodowe monitory dokanałowe z wymiennym kablem, które same kosztują kilak razy więcej. Do tego kabel KZ który obsługuje standard transmisji bt o wysokiej jakości apX z dłuższym czasem działania. NICEHCK HB1 działa nieco krócej od JBL-a ale to również wyższa półka z aptX. No i masz możliwość wymiany kabla i słuchawek gdy coś popsujesz. lub po prostu chcesz zmienić. Odpisz, cytując
psyko Napisano 8 grudnia 2019 Autor Napisano 8 grudnia 2019 a mógłbyś podesłać gdzie mógłbym je kupić w PL bo widze pare wersji i do tego jakies za 160 zl a potem za 240 i nie wiem ktore co i jak :c Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 8 grudnia 2019 Napisano 8 grudnia 2019 (edytowany) Chyba taniej niż w Polsce wychodzi w gearbest, mam kilka KZtów od nich, jak dobrze pamiętam czeka się ok 2tyg, czyli krócej niż z alli. https://www.gearbest.com/Kz-_gear/ Edytowano 8 grudnia 2019 przez DiBatonio Odpisz, cytując
psyko Napisano 8 grudnia 2019 Autor Napisano 8 grudnia 2019 bo zalezy mi zeby tak max w tydzien doszły Odpisz, cytując
MobyDick Napisano 8 grudnia 2019 Napisano 8 grudnia 2019 Ten kabel KZ jest w GearBest odrobinę taniej, lecz wysyłka kosztuje dodatkowe 4 zł. I go brak w wersji MMCX. A w naszym kraju te słuchawki są droższe. https://allegro.pl/oferta/tin-audio-t2-kultowe-referencyjne-sony-shure-akg-8372647743 https://allegro.pl/oferta/kabel-kz-bluetooth-aptx-mmcx-upgrade-shure-fiioo-8582352556 Odpisz, cytując
psyko Napisano 8 grudnia 2019 Autor Napisano 8 grudnia 2019 troche drogo wychodzi ;/ a ten kabel jest konieczny ? czy moglbym go np kupic w innym terminie i uzywac samych sluchawek ? Odpisz, cytując
MobyDick Napisano 8 grudnia 2019 Napisano 8 grudnia 2019 A czemu nie ? to są generalnie słuchawki przewodowe do których możesz użyć dowolny kabel z złaczami MMCX. Taki kabel bt to tylko możliwość. Są przecież sprzedawane z dobrym przewodem z posrebrzanej miedzi. Odpisz, cytując
psyko Napisano 8 grudnia 2019 Autor Napisano 8 grudnia 2019 (edytowany) czyli one nie są na bluetooth ? czy wystarczy kupić kabel jakikolwiek pod bluetooth ? Edytowano 8 grudnia 2019 przez psyko Odpisz, cytując
MobyDick Napisano 8 grudnia 2019 Napisano 8 grudnia 2019 Same są sprzedawane jako przewodowe, maja jednak odłączany kabel i do nich można dokupić kabel z modułem bluetooth. Są sprzedawane z kablem zakończonym wtykiem jack 3,5 mm. Sądziłem ze to oczywiste. Odpisz, cytując
psyko Napisano 8 grudnia 2019 Autor Napisano 8 grudnia 2019 myslałem że są one tego typu co słuchawki bez żadnego kabla bezprzewodowe a że ten kabel dodaje jakieś opcje i tyle 😜 mowiłem że nie znam się kompletnie na tym :C ale jeśli da się zrobić z nich bezprzewodowe to ni ma problemu ^^ Odpisz, cytując
rms.pl Napisano 9 grudnia 2019 Napisano 9 grudnia 2019 Ciężko polecić dobre słuchawki bezprzewodowe zupełnie bez kabla (czyli true wireless) w tym przedziale cenowym. Chyba jest jeszcze na to za wcześnie i te najtańsze produkty po prostu są słabe, często słuchawki się wzajemnie rozparowują, jakość dźwięku mocno odbiega od przewodowych-bezprzewodowych rywali. Jeśli szukasz czegoś z wysyłką z Polski co będziesz miał u siebie na następny dzień, to polecam MEE Audio: model X5 G2 lub jeśli wolisz mocowanie za uchem (wówczas słuchawka trzyma się lepiej i jest mniej narażona na wypadanie) to model X6. Odpisz, cytując
psyko Napisano 9 grudnia 2019 Autor Napisano 9 grudnia 2019 to teraz pytanie które wybrać bo oby dwie pary są w podobnych cenach tylko do tinow musiałbym kabel dokupić ale to juz w innym termienie wiec nie bylo by problemu tyle że które lepsze Odpisz, cytując
MobyDick Napisano 9 grudnia 2019 Napisano 9 grudnia 2019 (edytowany) To chyba dość jasne . Te MEE nie obsługują aptX, a kabel bluetooth ze złaczami MMCX z aptX tego producenta kosztuje więcej niż każde z tych słuchawek. Edytowano 9 grudnia 2019 przez MobyDick Odpisz, cytując
psyko Napisano 9 grudnia 2019 Autor Napisano 9 grudnia 2019 A więc Wybiore tiny Dziekuje bardzo za pomoc : ) Odpisz, cytując
Adam_232 Napisano 11 czerwca 2021 Napisano 11 czerwca 2021 Osobiście polecam Ci te: https://www.komputronik.pl/product/705054/xiaomi-mi-true-wireless-earbuds-basic-2.html , znalazłem najtaniej na tej stronie, niecała stówka a jakość przewyższyła moje oczekiwania, dźwięk gra bardzo czysto. Odpisz, cytując
Miras23 Napisano 18 czerwca 2021 Napisano 18 czerwca 2021 Dnia 11.06.2021 o 15:09, Adam_232 napisał: Osobiście polecam Ci te: https://www.komputronik.pl/product/705054/xiaomi-mi-true-wireless-earbuds-basic-2.html , znalazłem najtaniej na tej stronie, niecała stówka a jakość przewyższyła moje oczekiwania, dźwięk gra bardzo czysto. Sorry kolego, ale to jest szit Nie dość że słabo gra, to jeszcze powerbank do śmietnika po kilku tygodniach. Dwóch znajomych używało i miałem info z pierwszej ręki... Odpisz, cytując
Recommended Posts