Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

To zupełnie inna liga. U JBL-a dostajesz słuchawki bezprzewodowe oparte o dobre słuchawki przewodowe JBL T110 które można kupić za 32 zł i dość bylejaki kabelek bt zintegrowany z nimi. TIN Audio T2 to dobre przewodowe monitory dokanałowe z wymiennym kablem, które same kosztują kilak razy więcej. Do tego kabel KZ który obsługuje standard transmisji bt o wysokiej jakości apX z dłuższym czasem działania. NICEHCK HB1 działa nieco krócej od JBL-a ale to również wyższa półka z aptX.

No i masz możliwość wymiany kabla i słuchawek gdy coś popsujesz.

lub po prostu chcesz zmienić.

Napisano

A czemu nie ? :) to są generalnie słuchawki przewodowe do których możesz użyć dowolny kabel z złaczami MMCX. Taki kabel bt to tylko możliwość. Są przecież sprzedawane z dobrym przewodem z posrebrzanej miedzi.

Napisano

myslałem że są one tego typu co słuchawki bez żadnego kabla bezprzewodowe a że ten kabel dodaje jakieś opcje i tyle 😜 mowiłem że nie znam się kompletnie na tym :C ale jeśli da się zrobić z nich bezprzewodowe to ni ma problemu ^^ 

Napisano

Ciężko polecić dobre słuchawki bezprzewodowe zupełnie bez kabla (czyli true wireless) w tym przedziale cenowym. Chyba jest jeszcze na to za wcześnie i te najtańsze produkty po prostu są słabe, często słuchawki się wzajemnie rozparowują, jakość dźwięku mocno odbiega od przewodowych-bezprzewodowych rywali.

Jeśli szukasz czegoś z wysyłką z Polski co będziesz miał u siebie na następny dzień, to polecam MEE Audio: model X5 G2 lub jeśli wolisz mocowanie za uchem (wówczas słuchawka trzyma się lepiej i jest mniej narażona na wypadanie) to model X6.

Napisano

to teraz pytanie które wybrać bo oby dwie pary są  w podobnych cenach tylko do tinow musiałbym kabel dokupić ale to juz w innym termienie wiec nie bylo by problemu tyle że które lepsze :P

• 1 year later...
Napisano
Dnia 11.06.2021 o 15:09, Adam_232 napisał:

Osobiście polecam Ci te: https://www.komputronik.pl/product/705054/xiaomi-mi-true-wireless-earbuds-basic-2.html , znalazłem najtaniej na tej stronie, niecała stówka a jakość przewyższyła moje oczekiwania, dźwięk gra bardzo czysto.

Sorry kolego, ale to jest szit :) Nie dość że słabo gra, to jeszcze powerbank do śmietnika po kilku tygodniach. Dwóch znajomych używało i miałem info z pierwszej ręki...