Olof Napisano 12 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 12 stycznia 2020 Kino domowe do 5tys Myśle nad zakupem Yamaha MusicCast R-N803D + jakieś wieże Mógłby ktoś mi doradzić w zakupie ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 12 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 12 stycznia 2020 Piszesz o kinie domowym, a ostrzysz sobie zęby na amplituner stereo. pisząc "wieże" masz na myśli kolumny podłogowe?! Dopisz więcej informacji. W jakim pomieszczeniu to ma grać, jakie przeznaczenie, jakie są Twoje preferencje muzyczne, jakie brzmienie lubisz etc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olof Napisano 12 stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 stycznia 2020 (edytowany) Poprawiony nowy post : Edytowano 12 stycznia 2020 przez Olof Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 13 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2020 He? 🤤🤪 No to kino czy stereo? PS. Mam 3 k doradzicie zegarek? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 13 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2020 46 minut temu, S4Home napisał: PS. Mam 3 k doradzicie zegarek? mogę Ci sprzedać swój Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 14 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 14 stycznia 2020 Co tam masz fajnego? Temat luźny off top wiec możemy pogadać nie w temacie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 14 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 14 stycznia 2020 Citizen, jak dobrze pamiętam, to at8011-55e ew. zorganizuje Ci coś z kukułką 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 14 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 14 stycznia 2020 Napisz więcej szczegółów takich jak rozmiar pomieszczenia, jakie są Twoje preferencje brzmieniowe oraz czy ma to być system stereo do odlądania filmów czy może szukasz całego kina domowego 5.1? Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ary Napisano 15 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2020 Co polecacie w 100% tylko do filmów? Kolumny przy ścianie, pokój 25m Yamaha 685 Denon x2500 Onkyo 686 Do tego tag 606 se Aktualnie mam Soundbar sk10y i ma bardzo małą przestrzeń. Przód żaden, a tył, mimo, że kolumny stoją na kanapie, praktycznie nie wydają dźwięku. Budżet 3-4 tys Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 16 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 16 stycznia 2020 No to sprzęt masz już wybrany Chodź jeśli 100 procent kino to moim zdaniem żwawej zagrają quadral 6500 le. Do tego denon , Yamaha albo Onkyo 686. Bez znaczenia to modele konkurencyjne. Każdy ma coś na plus u siebie. Podaj mi numer telefonu to zadzwonię z ofertą. Bo musi być jeszcze sub Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ary Napisano 16 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 16 stycznia 2020 Sub to Magnat 302 Yamaha odpada. Tagi mogę kupić poniżej tysiąca, więc cena fajna. U mnie w domu tylko Netflix leci i ps4, więc nie wiem czy jest sens dorzucić do czegoś lepszego. Zależy mi również na automatycznej kalibracji dźwięku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ary Napisano 17 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 17 stycznia 2020 Najbardziej odpowiada mi denon 1400 i kolumny tag 606. Nie mam gdzie odsłuchać. Zależy mi tylko na filmach i dobrej przestrzeni. Czy dobrze one współpracują? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 17 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 17 stycznia 2020 Tak. Bierz Rozumiem że to używany? Bo nowego x1400 to nie ma szans raczej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 18 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 stycznia 2020 Jeśli uda Ci się zakupić używanego Denona 1400 w dobrej cenie to warto rozważyć jego kupno. Ociepli trochę kolumny Taga Harmony i doda więcej mięsa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ary Napisano 18 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 stycznia 2020 A doradzilibyście inny głośnik centralny? Będzie przed tv stał, a jest mała przestrzeń między tv, a półką. Jakiś mały, płaski głośnik centralny? Wysokość coś jak np. sk10y? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 20 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 20 stycznia 2020 https://s4home.pl/produkt/elac-debut-c5/ Rozumiem że z tym SK10Y soundbarem LG to żart. Kolumna centralna jest obok suba najważniejszą kolumną w kinie a Ty ja chcesz sprowadzić do grubości telefonu? Głębia dzwięku będzie generowana przez co ??? Najnizsze centralne https://www.monitoraudio.com/en/product-ranges/radius/radius-200/ https://www.monitoraudio.com/en/product-ranges/apex/apex-a40/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ary Napisano 20 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 20 stycznia 2020 Dla Ciebie żart, ale ja się nie znam. A za tv nie chce go kłaść, by dźwięk nie był zniekształcony. Wymyślę jeszcze coś innego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 21 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 21 stycznia 2020 Jesteś w stanie zrobić zdjęcie? Będziemy wiedzieli w czym tkwi problem umiejscowienia głośnika centralnego, który (dobrze napisał S4Home) to jeden z ważniejszych elementów w kinie domowym. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ary Napisano 21 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 21 stycznia 2020 Wrócę do domu, to zrobię zdjęcie. Udało mi się kupić nowego Denona x1500 za 900zl, więc jakiś sukces jest Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ary Napisano 21 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 21 stycznia 2020 A QUADRAL Quintas 6650 za 1250? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 21 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 21 stycznia 2020 Dobra cena. Dobre kolumny. Nowe? Ale centralny nie ma mikro wysokości? Jak to jednak rozwiążesz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubad Napisano 21 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 21 stycznia 2020 Weź pod uwagę to że budując kino domowe dźwięk powinien być spójny i jak wybierzesz centralny z innej marki to będzie się odznaczał nie mówiąc o tym jak wybierzesz mały gabarytowo to zgubi się w całym kinie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ary Napisano 21 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 21 stycznia 2020 1 godzinę temu, S4Home napisał: Dobra cena. Dobre kolumny. Nowe? Ale centralny nie ma mikro wysokości? Jak to jednak rozwiążesz? Jedyny pomysł to albo położenie centralnego głośnika w miejsce jednego z koszy, albo za TV. Głośniki nowe, nieużywane. W sklepie tuż obok mają w kartonie. Nie wiem tylko czy Taga nie byłby lepszy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 21 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 21 stycznia 2020 możesz najzwyczajniej po ludzku powiesić TV na ścianie i problem z bańki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ary Napisano 21 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 21 stycznia 2020 Zdaje sobie z tego sprawę, ale bym musiał kamień jakoś ściągnąć, a tego bym nie chciał. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts