Bartosz Świniarski Napisano 24 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2020 To może konkretniej. 1. https://allegro.pl/oferta/kabel-glosnikowy-kruger-matz-bananowe-3m-2szt-8495613944 2. https://allegro.pl/oferta/kabel-glosnikowy-melodika-mdc2250-2x2-5mm2-ofc-6933672152 3.https://allegro.pl/oferta/kabel-glosnikowy-melodika-mdc2415-bi-amp-przewod-6783646730 Ostatnie pytanie - czy jest sens podłączać głośniki w tej wersji BiAmp...? Jest jakakolwiek odczuwalna różnica...? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaliGdynia Napisano 24 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2020 Tak jest sens, ta Melodika bi-amp dobra tylko pamiętaj że też dobre banany musisz kupić, 16szt na parę przewodów i to tylko same fronty.Prolink TBC (057, 050, 056) są dobre bo przyjmują nawet 6-8mm kable lub możesz Qed konfekcję zrobić, fajna opcja.Kable:Chord Clearway, Kimber Kable, Qed, Supra czy WireWord itp do 50-100 zł/mTak że kupują osobno kable i banany to czasami jest lepiej popatrzeć za gotową konfekcją. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 27 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2020 Tak jest sens. Chord odyssey, Kimber 4PR a z tańszych Oehlbach. albo Procal LS25. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamillo Napisano 28 stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 28 stycznia 2020 A ja chciałem dopytać odnosnie Q ACOUSTICS QA 3050i. Jak to się ma w odniesieniu do Heco Aurora- chodzi o dźwięk. Bo wygląd zdecydiwanir przemawia w moim wypadku za Q ACOUSTICS QA 3050i... W Heco te pstrokate boki bardzo mi się beda gryźć z wnętrzem... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 29 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 stycznia 2020 Gra jaśniej (ale nie jasno, nie mylić) i szybciej na basie ale przez to nie tak głęboko. Moim zdaniem bardzo udany model. Troszkę słabszy mocowo. To dla fanatyków imprez. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamillo Napisano 30 stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 stycznia 2020 Dnia 23.01.2020 o 20:49, Bartosz Świniarski napisał: Ja się w tańcu nie pie... i nie drapie się po głowie tygodniami - dzisiaj znalazłem Wasze forum przypadkiem, poprosiłem o radę i już zamówiłem Aurora 700 Wielkie dzięki za pomoc - Dam znać jak wrażenia. pozdrawiam! No i jak kolega Bartosz, zadowolony z Heco? Ponowilby wybór? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Świniarski Napisano 31 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2020 Cóż. Moja odpowiedź raczej nikogo nie usatysfakcjonuje ponieważ nie potrafię obiektywnie ocenić czy dobrze grają czy nie bo nie mam porównania - to moje pierwsze głośniki "premium" jeśli można je tak nazwać - wcześniej przez kilka lat miałem zwykłe kino domowe sony z plastikowymi głośnikami. Jak na moje ucho to grają rewelacyjnie pomimo otwartej sporej przestrzenie okolo 500-600m3 dźwięk się fajnie roznosi po całym domu i gdziekolwiek bym nie stał to jest głośno i wyraźnie. Póki co są podłączone na kablu z Leroy Merlin na metry bez wtyczek , ale już zamówiłem takie jak mi tu zalecano. pozdro! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stolarz Napisano 31 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2020 Tak z ciekawości. Kupiłeś kolumny na podstawie opinii z internetów bez odsłuchu (w salonie/u siebie)? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Świniarski Napisano 31 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2020 3 godziny temu, Stolarz napisał: Tak z ciekawości. Kupiłeś kolumny na podstawie opinii z internetów bez odsłuchu (w salonie/u siebie)? Dokładnie tak. Zamówiłem w sklepie internetowym. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaliGdynia Napisano 31 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2020 Ale chyba tu od branży czy zupełnie innego sklepu? No kolego odważny krok zrobiłeś "na słowo" zakup w ciemno, ale najważniejsze że Tobie się podoba. Cyknij focie jakieś jak to się prezentuje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 31 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2020 Jeżeli kolega nie jest w stanie obiektywnie czegoś ocenić i widać, że dopiero rozpoczyna swoją przygodę ze sprzętem audio, to dlaczego zakup w ciemno miałby być w sumie zły? Dopóki nie będzie miał porównania, to będzie brzmiało dobrze. A z drugiej strony może nie chciał poświęcić na to zbyt dużo czasu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Świniarski Napisano 1 lutego 2020 Udostępnij Napisano 1 lutego 2020 19 godzin temu, Miras23 napisał: Dopóki nie będzie miał porównania, to będzie brzmiało dobrze. A z drugiej strony może nie chciał poświęcić na to zbyt dużo czasu. Dokładnie tak. Chciałem po prostu kupić jakieś głośniki, które będą się sprawdzać w nowym domu i Tyle Zdjęcie zrobie jak Żona w końcu weźmie się za projekt szafki RTV , a póżniej stolarz nam ją wykona... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 3 lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 lutego 2020 Dnia 31.01.2020 o 22:35, Miras23 napisał: Jeżeli kolega nie jest w stanie obiektywnie czegoś ocenić i widać, że dopiero rozpoczyna swoją przygodę ze sprzętem audio, to dlaczego zakup w ciemno miałby być w sumie zły? Dopóki nie będzie miał porównania, to będzie brzmiało dobrze. A z drugiej strony może nie chciał poświęcić na to zbyt dużo czasu. Bo nie każdemu się zakup w ciemno podoba. Mało jest tematów w których ktoś coś kupił i nie jest zadowolony.? Dnia 31.01.2020 o 22:00, BaliGdynia napisał: Ale chyba tu od branży czy zupełnie innego sklepu? No kolego odważny krok zrobiłeś "na słowo" zakup w ciemno, ale najważniejsze że Tobie się podoba. Cyknij focie jakieś jak to się prezentuje. Chyba nie. Ale dorwałeś kolego przy najmniej dobrą cene? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Świniarski Napisano 7 lutego 2020 Udostępnij Napisano 7 lutego 2020 Wpisałem w google "Heco Aurora 700 Sieradz" i wyskoczyło mi RTVEUROAGD z dostawą na jutro więc się nie zastanawiałem Zapłaciłem 2699. Jak będę kiedyś wymieniał to podjadę do sklepów i posłucham - będę miał już wtedy do czego się odnosić, a jak na pierwsze głośniki grają super. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 10 lutego 2020 Udostępnij Napisano 10 lutego 2020 Jakaś promka była? https://www.euro.com.pl/search.bhtml?keyword=heco 700 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anchmu Napisano 19 lutego 2020 Udostępnij Napisano 19 lutego 2020 Ja "wyrwałem" w w/w Elektro markecie Heco Aurora 700 (dwie sztuki) za 2299 z darmową dostawą do domu. "nocna promocja" czy jakoś tak to się nazywało. Chyba niżej już się nie da. Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 19 lutego 2020 Udostępnij Napisano 19 lutego 2020 Piszcie do nas to będziemy robić takie esktra ceny. Ale szkoda kolumn. Przez zaniżanie ceny sa teraz zestawiane z Indiana Line czy Dali Spektor. Ubolewam nad tym. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaliGdynia Napisano 19 lutego 2020 Udostępnij Napisano 19 lutego 2020 Piszcie do nas to będziemy robić takie esktra ceny. Ale szkoda kolumn. Przez zaniżanie ceny sa teraz zestawiane z Indiana Line czy Dali Spektor. Ubolewam nad tym.W dodatku ktoś napisał "skoro Heco można w markecie kupić to one muszą być do niczego" co za bzdura, czasami można rodzynki wyrwać, od 2tyg była akcja promocyjna na Heco wszędzie. Dla kupujących cena super, może inni też pójdą za przykładem Heco i ceny w dół poleca hahah Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts