fabianabc Napisano 30 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2020 Możecie polecić wzmacniacz stereo do kolumn Dali Zensor 7? Mam pewne wymagania: max 12cm wysokości, wejście optyczne, 1500zł, tylko nowy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz38 Napisano 30 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2020 Atoll in100se NAD 356 BEE Marantz pm 6006 Marantz ma wbudowany DAC nowy jakieś 1700zł do reszty trzeba by do kupić zewnętrzny DAC pierwsze dwa znacząco lepsze ale tylko używki . Różne brzmienia i różne opinie trzeba samemu posłuchać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fabianabc Napisano 30 stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 stycznia 2020 Jest możliwość podłączenia subwooferado tego marantza? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz38 Napisano 30 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2020 sub pre out nie ma Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 31 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2020 13 godzin temu, fabianabc napisał: Możecie polecić wzmacniacz stereo do kolumn Dali Zensor 7? Mam pewne wymagania: max 12cm wysokości, wejście optyczne, 1500zł, tylko nowy. Jeśli zamierzasz włożyć wzmacniacz do szafki to już Ci mowie że to bardzo zły pomysł. Postaw go na i masz znacznie większy wybór. 12 godzin temu, Grzegorz38 napisał: Atoll in100se NAD 356 BEE Nowe za 1500?? Gdzie bo wezmę tuzin! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 31 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2020 Spójrz na Marantz PM6006, z rabatem forumowym minimalnie przekroczysz budżet, ale będziesz miał dobry zestaw. Zapraszam na odsłuchy i wyceny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 31 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2020 Da się taniej https://sklep.rms.pl/topping-mx3-mx-3-wzmacniacz-zintegrowany-stereo-38w-z-przetwornikiem-dac-usb-wzmacniaczem-sluchawkowym-i-bluetooth Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz38 Napisano 31 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2020 8 godzin temu, S4Home napisał: Jeśli zamierzasz włożyć wzmacniacz do szafki to już Ci mowie że to bardzo zły pomysł. Postaw go na i masz znacznie większy wybór. Nowe za 1500?? Gdzie bo wezmę tuzin! Pisałem że pierwsze dwa używywki choć Atoll chyba wypada naj lepiej i kwota też wyższa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 1 lutego 2020 Udostępnij Napisano 1 lutego 2020 18 godzin temu, rms.pl napisał: Da się taniej https://sklep.rms.pl/topping-mx3-mx-3-wzmacniacz-zintegrowany-stereo-38w-z-przetwornikiem-dac-usb-wzmacniaczem-sluchawkowym-i-bluetooth Specjalisci polecaja taki wzmacniacz do Dali Zensor 7, a ciekawi mnie czy dla siebie tez go wybrali? Rozumiem, ze autor watku chce tanio ale to juz chyba lekka przesada takie polaczenie czy nie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 1 lutego 2020 Udostępnij Napisano 1 lutego 2020 A ja bym chętnie posłuchał tego maleństwa z zensorami. Sam mam co prawda piątki ale jeśli któryś salon się zgodzi może skusze się na wypożyczenie tego wzmacniacza. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 3 lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 lutego 2020 Dnia 1.02.2020 o 10:41, lysyrafal napisał: Specjalisci polecaja taki wzmacniacz do Dali Zensor 7, a ciekawi mnie czy dla siebie tez go wybrali? Rozumiem, ze autor watku chce tanio ale to juz chyba lekka przesada takie polaczenie czy nie? Ostatnio grał u nas z Polkami Signature S55 i w sumie nic nie brakowało. Daleko do audiofilskiego ideału, ale w tym budżecie do 1000zł najlepsze urządzenie jakie słyszałem. Na pewno nie jest lepszy od Marantza, ale dobrze żeby człowiek miał jakieś alternatywy i to niekoniecznie ponad budżet. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 3 lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 lutego 2020 No to go wypożycz. Masz już w domu klase D Zobacz czy zamienił byś swojego Cyrusa na to. Ja podobnie, rozumiem że ma być tanio. ale bez przesady. Trzeba było w takim razie wybrać tańsze kolumny i wybrać sprzęt "optymalny" cenowo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 3 lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 lutego 2020 3 godziny temu, rms.pl napisał: Ostatnio grał u nas z Polkami Signature S55 i w sumie nic nie brakowało. Daleko do audiofilskiego ideału, ale w tym budżecie do 1000zł najlepsze urządzenie jakie słyszałem. Na pewno nie jest lepszy od Marantza, ale dobrze żeby człowiek miał jakieś alternatywy i to niekoniecznie ponad budżet. Tylko kolumny Polk Audio S55 sa o wiele mniej wymagajace od Dali Zensor 7. Na pewno mozecie zaoferowac cos lepszego do tych kolumn w takim budzecie (1500zl). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 3 lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 lutego 2020 Słuchałeś tego wzmacniacza czy oceniasz po cenie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 3 lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 lutego 2020 Szczerze to nie mam zamiaru go sluchac. Wiele to chyba sie po nim nie mozna spodziewac w tym konkretnym polaczeniu. Cena nie jest tu wyznacznikiem bo jak sami wiecie czasami mozna byc mile zaskoczyc. Trzeba czasami ludzi uswiadamiac, a nie tylko sprzedawac. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 3 lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 lutego 2020 Spokojnie panowie, nie ma się czym ekscytować 😋. Cyrusa nie wymienię bo mi po prostu odpowiada. Ale chętnie posłuchał bym zensorow z tym toppingiem. Tyle, że nie wiem czy któryś salon wypożyczy go wyłącznie na testy? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 3 lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 lutego 2020 seba3002 Caly czas jestem spokojny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 3 lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 lutego 2020 Co widac nawet po avatarze CALM pełną gębą E tam seba posłuchasz to wymienisz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 4 lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 lutego 2020 Dobre! Ale chyba jestem zbyt powazny zmieniac czy zostawic? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 lutego 2020 Dnia 30.01.2020 o 19:01, Grzegorz38 napisał: Marantz ma wbudowany DAC To oznacza, że można odtwarzać bezpośrednio pliki np. FLAC z USB? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 4 lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 lutego 2020 Panowie po co te przepychanki i robienie z tego forum śmietnika? Od takich rzeczy jest skrzynka forumowa gdzie można rozmawiać do woli. Marantz ma wbudowanego DACa i można do niego podłączyć np. telewizor czy odtwarzacz CD. Niestety ale nie posiada wejścia USB umożliwiającego podpięcie pendriva czy dysku. Zapraszamy do kontaktu w sprawie wyceny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts